56

vesko02

преди 8 години

Защото това са откраднатите от Европа средства.

55

анонимен

преди 8 години

молът в люлин е на околовръстното пред него филиповци зад него *ки блоковекой ще ходи там да пазарува ще го окрадат за нула време за мен това са перачници на пари

54

ачо

преди 8 години

Префразиран въпроса от заглавието звучи:Кой ми *** в гащите? Защо затварят молове,защо Пикадили,Карфур,Бау Макс,Практикер и Пени Маркет затварят кепенците един подир друг?Тук някой може да търси световната конспирация но голата истина е че царя е гол! Да ние сме голи без пари и потребление.Ядеме ГМО *** на промоция и се обличаме в т.н.Втора употреба Дрипшопове.Караме изгнили таралясници и т.н. живот характерен за третия свят.Когато отваряха преди 10г. имаше надежда но Уви голтаци станахме!

53

dada

преди 8 години

Много се задържаха.

52

Светъл

преди 8 години

Произвеждаха доста интересни дрехи. Смятам, че не издържаха на конкуренцията. Не казвам, че само моловете са виновни. Цените им бяха високи, това също е причина да не купуват хората от тях. Но като цяло съществуваха докато не се появиха и Парадайс, Ринг и мол България.....

51

НЕЕЕ

преди 8 години

ще се преориентират към нахут, броеници ,чаршафи ,шлифери до земята и наргилета и бизнесът ще процъфти

50

Анонимен

преди 8 години

Мавзолеи на еврейската глупост .

49

Светъл

преди 8 години

Моловете фалираха малкия и среден бизнес! Уличните магазини в центъра на София, не знам как оцеляват! Като цяло този еврейски проект уби и без това лошата икономика.Сещам се също така как една хубава българска фирма за дрехи фалира - Capasca......

48

Наблюдател

преди 8 години

Я, каква "изненада"! Сега очакваме поредната "изненада" - фалиране на молове.....

47

Анонимен

преди 8 години

Mn skupo prodavat vsi4ko tam, a ka4estvoto ne e dobro. Ina4e sa priqtni mesta za razhodka na hlad lqtoto i na toplo prez zimata.

46

Анонимен

преди 8 години

И наемите са безбожни, а всичко това е в цената.. Масово фалираха малките магазини, наред са средно големите. Китайците горят вече, а те са доказано търговци. Работа няма, индустрията ни отиде за скрап, кметовете асфалтират по европейски проекти и се гушат като пеликани, а народа псува и бяга накъдето му видят очите. Засега на запад, че Русия е с визи.

45

Анонимен

преди 8 години

Към казаното ще добавя: Тук фирмите си докарват залежалата стока. Вижте H&M, ***, Левис... Отделно, че тук се праща стока второ качество, с дефекти в шиенето и изработката. И за капак при водещите фирми цените са същите, както в Париж. Третират ни като аборигени. А качествени български фирми за дрехи и детски обувки са на ръба на оцеляването. Спада покупателната способност на населението, то бяга максимално от евтините имитации на стока, която се изхвърля след две, три употреби. Маймуни с..

44

Смех

преди 8 години

Ха ха ха, те се напечелиха още при построяването на моловете-там е бизнеса,имаше по една телевизия едно разследване,ама кой гледал гледал, сега им се благодарете,че ходите зиме на топло-лете на хлад да ядете по едни пържени картофки,че ако ги затворят ко праиме?

43

Аз Малдив

преди 8 години

Ако глупаците измрат - тарикатите сами ще изчезнат!Е за това

42

Някой

преди 8 години

Изпраха си парите комунистите и вече нямат какво да перат - това е причината.

41

до 71

преди 8 години

Не са ми искали диплома за више образование.Нито пък са ме питали за социален статус.

40

Фиу миу

преди 8 години

И кой да купува от тия молове, като цялата им стока е джанфранко пазарджани. Същите *** като по пазарите, но на тройни цени. То проблема май е че баламите взеха да намаляват...

39

Анонимен

преди 8 години

Да ходят по магазините за простолюдието като незнаят къде да отидат

38

Американ

преди 8 години

До 61: На какво цените са по-високи "на запад"? Що за глупости плямпате?

37

Шаран_БГ

преди 8 години

И най-красивия МОЛ до сега съм го гледал поне от 300 метра.Самото име "мол" не идва ли от-- "МОЛя, ела да ти събуем гащите " ?