27

Анонимен

преди 8 години

Vednaga v Satvora sa 10 g i 150000 EUR sa fam na jertvite otnamane na knischkata sa vinagi

26

Анонимен

преди 8 години

Direktno v Satvora da ne islisa ot tam dokato Pinke v Satvora tosi e ubiiez

25

Анонимен

преди 8 години

продължение...очевидно никой от тези горе от които зависи не иска да вземе мерки нещо да се промени, да не откриваме топлата вода. За изхвърлен фас, засичат с камерите и получаваш глоба. Никога няма да се оправим, когато има камери и получиш глобата по пощата, за висока скорост, изхвърлен фас, говорене по телефона, жестикулиране и показване на "конфигурации" тогава ще станем "бяла" държава, за каквато всички мечтаем.

24

Анонимен

преди 8 години

Ако камерите са навсякъде, а не да замазват с глоби от по 3 000 лв, за каране в насрещното и всеки, които си позволи за мине на червено или направи друго нарушение получи глоба от 100 лв., което за нашият стандарт на живот не е малко, при следващо нарушение /очевидно това е поведението ти/, отново глоба и конфискация на автомобила и предоставяне за обществена продан, това ще отрази добре на автомобилния пазар и при следващо нарушение ти взимат книжката и следваща мярка затвор или освидетелстван

23

Анонимен

преди 8 години

Първо трябва да се започне с закриването на КАТ, за да намалеят драстично нарушенията по путищата. Може да звучи странно на някои, но е истина.

22

Анонимен

преди 8 години

Спомнете си наглия *** от селото, където при гонка убиха деца, как се правеше на латино надзирател, който решава кой да живее, и кого да газят престъпниците. Дори се закани на съселяните: "Те да мълчат, че ще видят те ако им устроиме истинска гонка!". И никой дори бележка не му направи за заканата. Вместо веднага да го арестуват и осъдят, кметът на Ловеч, милият, се затръшка, че нямало осигурено място "момчетата да си изхвърлят адреналина"! А гонката било "хулиганска проява", нищо че убива!

21

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 10А дано и ти се спасиш така! И да е по-скоро, та и България да се спаси от такива пияндури, осъждани за престъпления и преди и след 1990 г.

20

читател

преди 8 години

Виж колата, и ще разбереш кой я кара,някой като онзи дето размаза детето на пешеходната алея.Докато оръжието не е свободно, тези мутри ще ни мачкат, и в преносния и в буквалния смисъл.

19

Св

преди 8 години

До РешениеИ да направят бензина 1 лв. Те тогава и война не ни трябва ... Ще се дозатрием. Аз не мога да разбера, защо е толкова трудно изваждането на разрешително за оръжие, психотестове, разни изпити. А за купуването на книжка от неграмотни хора и без образование и един барутник за 300 лв, може да имаш оръжие за масово поразяване. Как стават нещата така, че минават само с глоби (ако ги хванат и платят), не знам. Изкараха Петко от Лясковец луд, че имал две пушки и ще лежи доживот.

18

Решение

преди 8 години

Да се спрат всякакви проверки по пътищата.Да се изключат камерите.Да се премахнат всякакви глоби и сансции.Само месец и безотговорните шофьори сами ще се избият помежду си.

17

В

преди 8 години

Няма ли да измрат най - накрая тези ***. За такива отпадъци конфискация на колата, лишаване от книжка доживот и поне 10г затвор.

16

Анонимен

преди 8 години

чета тук пише Блъсната пешеходка е издъхнала в линейката на път за болницата."До последно се борихме за живота й, но не успяхме да я спасим.Бог да я прости жената а шофйоро у затворо..само искам да знам как са ''се борили до последно ''у линейката да я спасат ...те едно шише вода немат в линейките камо ли условия да се борат..а и персонало е мазало ..

15

Анонимен

преди 8 години

*** са гоУеми бабаити ама като дойде ДЕБЕЛИЯ и започват да се осират и припадат.А на тоя клефук да му дават 20 години по бързата процедура и при бай Ставри да става любовница на трети отряд.

14

Сатира

преди 8 години

До Поп Грую"Гнусната католическа ***, населяваща Пловдив" Преди да правиш неадекватни изказвания.Заинтересувал ли си се?За католиците,католичеството, Пловдив град и Пловдивско? Чел ли си?Знаеш ли? Чувал ли си поне?Надали! Абориген!

13

Анонимен

преди 8 години

При Тиквите такива новини са ежедневие.Първият мандат пък хората се палеха.

12

спестено е че "

преди 8 години

спестено е че "шофьора" е крастав турчин

11

село

преди 8 години

моля не ни убивайте, това , че можете да си купите кола не значи, че трябва да ни избивате

10

Поп Грую

преди 8 години

Минало е време и никой не се е обадил????Гнусната католическа ***, населяваща Пловдив и другите села в околията, има навика да се скатава при подобни случаи. Един приятел ми е разказвал как при скандал пред блок в Пловдив прозорците започнали да гаснат един след друг. И това в 20:00 часа...

9

Анонимен

преди 8 години

Можела да си поживее поне още 10 години жената !Но не вярвам внезапно да е изкочила 75 годишната на пешеходната пътека а е и имало светофар още по-тежко положение!!!Поне жената се е спасила от живот изпълнен с краденето и лъжите на комунизите! Да му мислим ние

8

Абориген

преди 8 години

От кадърните студенти ще е бил тоя.. повечето не знаят от коя страна се държи термометъра....