16

Анонимен

преди 8 години

Никой не се впечетлява от такива награди. Дават ги на пусто и нямат никаква стойност.

15

Пецо

преди 8 години

Почетен гражданин на Мордор повече ще и ходи!

14

АЗ

преди 8 години

Честито на другарката Сталинка!

13

ели

преди 8 години

На един му се повръща,на друг му се досира от нея,а на Изборите гласувате 90% за ГЕРБ ?

12

Анонимен

преди 8 години

До ПрофесорИнтересно обаче, със съд ли си е сменила името? Май че не - защото би останала следа, а с общинските регистри е по-лесно. Много си сменят имената бившите висши комунисти и техните отроци - и Пръмова стана Кунева, пак със съд, а! Щото тя стана Пръмова веднага след "зората на демоскраДията", а още не се беше развела, кето е основание при желание, за смяна на името.

11

vaal

преди 8 години

и хората от мизия са и бладодарни за помоща

10

Анонимен

преди 8 години

До майорскиАми, уважаван. Ако си мислиш,че и там постовете се заемат по "уважение", лъжеш се! Връзки - професионални, "идеологически", етнически, комунистически, абе сталинкистически.

9

майорски

преди 8 години

Това е човека който не направи нищо за България..- когато у нас имаше наводнения и се рушаха мостове и къщи ... тя се покри- когато у нас влизаха бежанци .....тя не направи нищо- когато горяха пожари ....тя не направи нищо ...Срам за българския народ е този човек ...колкото и да е уважаван в Европа !

8

Анонимен

преди 8 години

Vseki veche v bulgaria znae che tuka v foruma sedqt ruski rabotnici sus zaplata od 800 $ do 1000 $ te sa nay platenite v rusia sedqt samo na novinarski saytove.

7

Професор

преди 8 години

Толбухин стана Добрич, Сталинка стана Кристалина. Нов бардак със стари такива...

6

сова

преди 8 години

Браво на Добрич. Сегаза благодарност Сталинка ще им прати имигранти за да си подобрят демографския срив.

5

Сталин и Толбухин

преди 8 години

Тц.

4

аз

преди 8 години

Заглавието ни напомня за едни стари подобни заглавия: "рейгън враг номер едно на тутраканската селищна система". Някой може ли да ми обясни в крайна сметка какво прави тази персона в европейската комисия? само помня че доста трудно и намериха длъжност, веднъж и дадоха някаква после я смениха със друга жена от полша ли беше. и в замяна на това и измислиха някаква нова длъжност само и само да има жени в евопейската комисия. реално тя е там като жена, а не като човек.

3

Анонимен

преди 8 години

Не знам на кого е хрумнало да се подмазва на тая, но с нищо не е заслужила награда. Даже напротив! Напоследък издрънка куп глупости по повод кризата с мигрантите. Не знам как изобщо има очи да се показва пред хората...

2

Гневен българин

преди 8 години

До Анонимен 3На мен пък ми се повръща когато видя нея и мазната й усмивка.

1

Анонимен

преди 8 години

Не знаех, че Сталин е имал нещо общо с Добрич, който навремето се казваше Толбухин де.Така както и Кристалина се казваше Сталинка.Обаче много важно е какъв вятър ще задуха.