22

Анонимен

преди 8 години

"...то той ще отприщи бенд и...""Бенд" идва от английското "band", което значи банда или група музиканти. А тук става въпрос за БЕНТ - преграда на река. Ало журналистката! Научи български, пък тогава пиши статии!

21

ognyanz

преди 8 години

По чужди медии вече съобщиха новината, че в България ще има "горещи точки". Само бат' Бойко не знае нищо.

20

Анонимен

преди 8 години

БОЙКО ПУДЕЛ СИ НАМЕРИ,КРЪСТИ ГО ВАЛЕРИ.

19

Анонимен

преди 8 години

Още един национален предател, който дасега лижеше дирника на Мутрата, сега взе да дава назаден.

18

?

преди 8 години

А защо Путин, който откри НАЙ-голямата ДЖАМИЯ в Европа, намираща се в Москва, в присъствието на висши ислямски религиозни дейци и държавници не приеме бежанци в Русия??И каква му е играта? Да "омислостиви" арабския свят да прегърне социалистическата идея и да изселват към "лощия Запад" араби , африканци, азиатци.Е, колко държави със"-стан" има Рф, с огромни площи....

17

УУУУУУУУУУУУУ

преди 8 години

ВАЛЕРКА -ДОКАТО СЕ ЧУДИШ КАКВО Е ЧЕРВЕНА ТОЧКА ,ТОКУ СИ РАЗБРАЛ НА ИЗБОРИТЕ ,ЧЕ СИ НАПРАВИЛ КАФЯВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16

Н2О2

преди 8 години

"Според депутатката от "Батака" Магдал Ташакова пък разполагането на горещи точки от бежанци у нас ще е трагично за България."Баш,баш! Я виж товарищ путин, какви джамии и строи!

15

Баварец

преди 8 години

Що се връзва Валери,като Меркел нищо не е казала за Поли Карастоянова

14

Луд

преди 8 години

Не се прави на луд! Говорищ когато каквото ти изнася.Никакъв патриот не си.Намърда се в управлението и сега се правиш на луд.Ще набараш какво е гореща точка-сега на изборите!

13

Задачка-плачка

преди 8 години

Колко бежанци от ислямски държави е необходимо да се допуснат в България за да станем "ислямска държава" ? ... ако това се допусне ... след 13 века съществуване България ще остане в миналото. Замисляли ли сте се защо напудрените брюкселски дантели са готови да плащат по 6000 евро на глава бежанец само и само да не им влизат в къщичката?

12

Патриот

преди 8 години

Много бързо ще ви се изясни какво е "гореща точка" ако вземем да изградим подобен бежански център. Около него всичко ще "изгори" ... и населението ни и културата ни и религията ни. Ако от 1396 до 1878 сме се запазили като нация именно благодарение на културата и религията, то сега сме на път тотално да "изгорим" заради угодническо-ибрикчийско-продажни политици национални предатели.

11

Анонимен

преди 8 години

Този лъжепатриот защо го показвате?

10

гост

преди 8 години

Гореща кафева точка сме ние, сички ни го турят у точката, а ние се усмихваме блаженно.

9

Ислямисти

преди 8 години

Ще ислямизирате цялата държава заедно с ГЕРБ, послушници на САЩ и ЕС. Патриотичен фронт също носи вина, защото е в коалиция с ГЕРБ.

8

Анонимен

преди 8 години

Ако сега всички членове на ГЕРБ, които се чустват достойни БЪЛГАРИ, не си върнат/подпалят членските книжки, то да знаят, че са НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!

7

Анонимен

преди 8 години

Валерка предаде ли заветите на великия Николай Хайтов? и стана толерантен в зверилницата!

6

Qw

преди 8 години

Спокойно може да приемеме 500 хиляди до милион максимум да ни дадат пара от европата и ще им плащаме на сирийците по 500 евра месечно да имат за хлеб и в банките има пара да се земе ако е нужни

5

Българче

преди 8 години

Червеният другар Далавери Балевски да си гледа златното пръстче и да не се обажда. Браво на Магда Ташева!

4

САЩ към 2

преди 8 години

НЕ ! Това не е добра идея ! Плановете са съвсем други :)

3

Анонимен

преди 8 години

MNOGO VI MOLIA--NE OBRASHTAITE VNIMANIE NA VINKELA,ZAGUBENIAT MAKE I ZELIAT PARICEN SAVET--SRESHTU GLASUVANE S DA IZNUDVAT GGERB ZA PARI I POSTOVE NA SVOITE KRADZI --KOMITI--BASH AZBOINIZI.