7

оцеляваща

преди 8 години

КАК Е ВЪЗМОЖНО ПО ТАКЪВ НАЧИН ДА СЕ ГОВОРИ ЗА ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕТО НА УЧИТЕЛЯ?АМА ТОЗ МИНИСТЪР Е ГОЛЯМ ***....ДА НЕ Е НА ПАЗАРА...АКО ТРЯБВА ЩЕ НАМАЛИТЕ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯТА НА ДЕПУТАТИТЕ,ТО И БЕЗ ТОВА ГОЛЯМА ПОЛЗА ОТ ТЯХ НЯМА...АЗ ПРЕДЛАГАМ,ТЪЙ КАТО ТАМ ГОРЕ НЯМАТЕ МНОГО АКЪЛ,НАПРАВО КЪМ ВСЯКА УЧИТЕЛСКА ЗАПЛАТА В МОМЕНТА(т.е.по сегашния начин определена)ДА СЕ ПРИБАВЯТ ОЩЕ 300ЛВ.ЛЕСНО И ПРОСТО,КАТО ВСЯКА СЛЕДВАЩА ГОДИНА ОТ 01.02 МЕСЕЦ СЕ АКТУАЛИЗИРА С ИНФЛАЦИОННИЯ КОЕФИЦИЕНТ(както е в белите дър)

6

Анонимен

преди 8 години

Каква сметка? Това да не е бакалия. Казва се : 10% от националния бюджет за образование в следващите 10-12 години. Прични 1. Качеството на човешките ресурси е най-лошото в Европа 2. Образователните дейности трябва да обхванат голяма част от активното население заради "пропуснати" образователни възможности. 3. Образование=бъдеще. 70-75 процента от парламента да застане зад тази кауза. ТАКА СЕ ПРАВИ!! Ако не, да ставаме "бежанци" и към Германия с последния влак, а Танев да си даде оставката.

5

Анонимен

преди 8 години

докато се натуткате и натъкмите ще останем без учители 70процента са на предпенсиона възраст ито пвечето жени защото са по устоичиви психически а за даскали мъже вече са кът или са по лечебни заведения траино особенно в психиатрията или по кофите за *** защото поне тук няма стрес за единият хляб все ще изкарат

4

Анонимен

преди 8 години

Първо бяха 7-10%,което според Янка са 70 лв. от 555лв заплата основна за старши учител,с трудов стаж 30 години и повече.Сега пък не знаят как и с колко ще скочат пъргавите учителски заплати!Защо настройвате обществото срещу нас с гръмките приказки за увеличение на кървавите ни заплатки?Засрамете се и стига вече мизерия!Не лъжете младите, че търсите учители,след като масово се закриват училища заради демографския срив.Или искате учителите по-възрастни от 48 години да измрем?Да се изпарим?Срамота!

3

дебелогъз депутат

преди 8 години

Никакво увеличение на заплати на даскалите,парите трябва да отидат за интеграция на имигранти.По точно да потънат в някой дебел джоб както камера за 400 долара в монтанско била надписана за 30х евро ,скромно някой хора по веригата си купили нови коли,все пък е криза.

2

Анонимен

преди 8 години

До депутатската заплата ще скочат

1

aha

преди 8 години

Koran da uchat - stiga im. Faida ot daskali nema.