11

Боби

преди 8 години

*** новина и то съшита с бели конци.1. Опасни са ракетите на борда на хАмериканските кораби не тъпите авиобомби. за авиобомба ти трябва самолета да влезе в зоната на действие на противниковата ПВО. Първа преграда ОПОРНИ и ДАЛЕКОБОЙНИ С-200/300/400/500(прототип)Втора Преграда комплекси със средна далечина на действие БУК-М1-2/М2/М3; С-350Трета преграда Комплекси близко действие Панцир-Сх, ТОР-М2Последна преграда Комплекси непосредствена защита Оса-АКМ, Стрела 10, ПЗРК Игла-С и Веспа

10

Анонимен

преди 8 години

Да натискат копчетата, да си спретнат една ядрена война,пък който оцелее ще живее добре

9

Анонимен

преди 8 години

"Точна" атомна бомба!!!!Да се смееш ли, да плачеш ли?! С тая сила - х80 на хирошимските, какво значение ще има, даже и цял километър отклонение да дават.

8

Gogo

преди 8 години

Добре,че го има ядреното оръжие.Дано да го има и занапред.Причината е,че ако го нямаше досега да са се изтрепали с конвенционалните оръжия.Един вид превенция е това,колкото и нелепо да звучи.Иначе всичко друго е руска и американска пропаганда.И двете страни знаят,че такава война няма да има победител,ама нали сега да не вземе някой да го помислят за слаб.Пънат се като малки дечица за играчка.Онези фанатици Сев.Корея и те от колко години все нападат с ядрено оръжие,колкото да има вятър на устата.

7

Анонимен

преди 8 години

И после се чудим, защо Германия се държи неадекватно с бежански проблем! Защо Меркел говори глупости, ами те са под американски контрол,УЖАС! Нали падна берлинската стена преди 25години.

6

Анонимен

преди 8 години

Москва..."Контрамерки!"...Брюксел: тогава Санкции!

5

Момо

преди 8 години

До 2"Кремъл трябва да престане да доставя 80% от оръжието в арабския свят не само да се прави на неотрален."Ушанките крадат пазара на САЩ и ЕС! Веднага да спират иначе санкции! :DП.П.: Неутрален, бре! :)

4

Анонимен

преди 8 години

някой може ли да каже как да убием катерицата от тиквите на гугъл...

3

Анонимен

преди 8 години

В Германия 20 и в Турция в Инджирлик 70 броя,на Путин много Искендери ще му трябват

2

Анонимен

преди 8 години

Кремъл трябва да престане да доставя 80% от оръжието в арабския свят не само да се прави на неотрален.

1

мда

преди 8 години

ДА има бе кво толкова :) колкото повече толкова по-добре.. По добре една нова желязна завеса отколкото истинска война... Поне този път сме от другата страна на завесата...