41

Martin

преди 8 години

Миналата година същата работа. Този път наглостта преля чашата, допреди 3 дена увериха че ще има увеличение на заплатите, и си позволих един лизинг. И днес ново 10. отвратих се от тази партия. Гласувал съм за тях, ба си гнусното племе сме!!!

40

Анонимен

преди 8 години

Избори идат,изборииии.Я Тиквата от Банкя да си развърже кесията и да даде 20 милиона.Нали гепи едни милярди от оня заем,няма да го заболи толкова.

39

88

преди 8 години

За кои пенсионери?Дето не са работили цял живот ли!?

38

Щирлиц

преди 8 години

А чешмички,фонтанчета,детски площадки няма ли да има?Или тези номера вече са изтъркани?

37

Анонимен

преди 8 години

"Финансист 1 обеща повече пари за образование в СЛЕДВАЩИЯ БЮДЖЕТ"-----Ясно - ПРЕДИЗБОРЕН СЮЖЕТ :)Сещам се за въпроса: "Като се обещава, дава ли се?"

36

На Буров чичата

преди 8 години

Не се ,,хаби,, ,бе пич!!! Дотогава изборите ще са заминали...

35

sante_dog

преди 8 години

Нали имаше 2млрд, повече приходи за годината. Къде са?Министърът нали каза че е договорил увеличение на заплатите... Ако има малко доблест да си подава оставката задето го правите на ***, или ако е мекотело поне заради служителите му с които се подигравате. Ама не той веднъж е хванал кокала не пуска лесно.

34

Анонимен

преди 8 години

И тате ми обеща колело ама друг пътПърво дайте пък после говорете какво сте дали а не какво ще дадете след 3 месеца !

33

тъп

преди 8 години

нали ни заливате непрекъснато с информация,че били събрани милиарди повече,че имало бюджетен излишън и т нат,къде тогава отиват парите?Или ни лъжете,или ги гушкате,друг вариант не виждам ,до сега не видях някъде да пише,събрани повече еди колко си,от тях отиват за ....,нещо по-различно от бонуси

32

бай Петко

преди 8 години

...пенсионерите ... ли или до еди каква си пенсия, другите кучета ги яли ? Ако граматиката ти е вярна за множествено число, добре, ама да не се изметнеш около Коледа, като шефа ти !!

31

Анонимен

преди 8 години

на мен пък ми харесва този министър и ми е полезенкато го видя и ми се убива апетита от драйфанеот де ги изкопават таквиз противяги не е истина

30

Анонимен

преди 8 години

Нека този компир каже какво е дал, а не какво ЩЕ даде. Не му вярвам за нищо. Просто е лъжец и хитрец.

29

Ivan

преди 8 години

Не търсете а спрете да летите безмисленно наляво и надясно със специални струващи милиони самолети,да си купувае десетки нови лимозини,да харчате безмислени пари за горива,срещи,рандевута,пилоти,охрани.... И ще има за всички пенсионери и учители предостатачно средства Г н Финансист"1" !!!

28

Анонимен

преди 8 години

Като спрете заплатите на всичките евродепутати еврокомисари преводачи и сума ти други чиновници там ,защото само евродепутат взима 40 000 евро,, а за образование не можете да намерите, я не ставайте смешни

27

Анонимен

преди 8 години

купи си свещи

26

Анонимен

преди 8 години

Ако този *** е финансист No.1 то коментари всякакви са излишни. Нещата отиват на зле и е очевадно, че няма никакви опозиционни партии в България.

25

Анонимен

преди 8 години

При герберастите всичко е в бъдеще време. После се забравя, замазва и продължават с неясните обещания. Винаги има оправдание. И много наглост.

24

Анонимен

преди 8 години

Абе какви реални числа. Казва се категорично: 6% за образование и оттам се почва. Щом е "приоритет" е приоритет. Всичко останало са бакалски сметки.

23

Анонимен

преди 8 години

20 МИЛИАРДА ЗАЕМ 16 МИЛИАРДА ПЛЮС 4 ПРЕДИ ТОВА И УЖ ИЗЛИШЪК ИМАШЕ БУДАЛИСОВ ТАКА КАЗА 800 МИЛИОНА!!!ОБАЧЕ КОГА ТРЕБЕ ДА СЕ ПЛАЩА ПАРИТЕ ГИ НЕМА :DСАМО БАВНОРАЗВИВАЩИ СЕ СЕ ВРЪЗВАТ НА ТАКИВА КАТО БУДАЛИСОВ :D

22

Анонимен

преди 8 години

От този на снимката нищо не зависи, важното е какво ще каже мутрата ББ