10

Анонимен

преди 8 години

До СТРАНДЖАТАima zdravni institucii za teb

9

Румбо

преди 8 години

Цецка що не погледне рейтинга на институцията си, пък тогава да приказва!Най-голямото поругаване на парламента го извършват депутатите!Не че Босия е кой знае каква стока,ама не им е крив.Та то хиляди българи биха взривили тая сграда с удоволствие(както е пълна за някое по-важно гласуване)....

8

непукист

преди 8 години

Много е нервна леля цацка и понеже има решение на съда ,че хвърлянето на домати не е престъпление и не може да се търси отговорност сега се опитва да изкара деянието като обругаване на нещо си .Случайно същата тази да се досеща ,че именно такива като нея са довели нещата за сега само до замяране с домати защото си спомням преди не много време как едни други като нея си пееха "къде си вярна ти любов народна" преди да ги изритат от властта.

7

Анонимен

преди 8 години

ta vie ste za porugavane

6

Анонимен

преди 8 години

Трошете им крадливите кратуни с павета, какви са тези домати.

5

Анонимен

преди 8 години

Няма ли сила която да ни отърве от това недоразумение??

4

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Босият се продаде на ***... - за едни ***...

3

Анонимен

преди 8 години

Странджата се събуди. Започна с лозунгите. С тях ме връща в старите времена. Такива като него *** веднага ги правеха партийни секретари. Какви поражения е нанесла БКП у нас. Толкова време ги няма но се преродиха в ГЕРБ и дори ги надминаха като си сложиха Падишаха от Б. И сега еднолично, една партия-един народ- един вожд. Да живей демокрацията!!!

2

Анонимен

преди 8 години

АЛОООООО БОСИЯ НЕ ОБРУГАВАЙ СГРАДАТА НА СЕЛЯНИЯТА И КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИНИ СЪКЛЕЦАРИ БЕ!!! АМА СИ И ТИ!!!!

1

Анонимен

преди 8 години

Дебелата и ояла се Комонистка се възмутила?!? Леле, засегнала се. А ние, че я търпим и мълчим за миналото й като партиен секретар, че е викала на всеки конгрес, Винаги верни на партията, какво да кажем? Не е ли подигравка с нас, бивши партайгеносета да дават оценка на законно изразяване на несъгласие и възмущение, че тази е една от основните фигури които затриват България!! Доматите са срещу нея а не срещу сградата. Как не я фрасне по дебелия такова Босия, много ще ми е гот!!