50

болшевики

преди 8 години

Най-червените болшевики са тези от тиквения герб! Пожарникарят-агент Буда е член на БКП и е бил генсек на СИК, Цецо Пудела е член на БКП и е работил в 7-мо Управление на ДС, убавата Цецка е член на БКП, даже е била член на окръжен и на квадратен комитет, Цацата е бил член на БКП, Близашки е бил член на БКП, Плевелът е бил член на БКП.

49

sa

преди 8 години

До 77:ще ти се болшевишки дебилЩе ти се

48

Анонимен

преди 8 години

Всички ги мразим и плюеме а само един протестира???????????

47

Анонимен

преди 8 години

ЖАЛКО Е ,ЧЕ Е САМО БОСИЯТ. ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗЕМ ВСИЧКИ И ДА ВИ ЗАМЕРЯМЕ ,ЗАЩОТО ВИЕ СЕ ПОДИГРАВАТЕ С НАРОДА. ТЕЗИ СКЪПИ КОСТЮМИ НАРОДА ВИ ГИ Е КУПИЛ И НЕ САМО ТЯХ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТОЗИ ГЛАДЕН И СИРОМАШКИ НАРОД ВИЕ ТРУХАТЕ МИЛИОНИ А И КАПРИЗНИЧИТЕ ОТГОРЕ НА ВСИЧКО. МАЛКО СА ВИ ТЕЗИ ДОМАТИ !

46

Анонимен

преди 8 години

Босия да си издигне кандидатурата за народен представител. Тогава доматите няма да са по стените на парламента, а по главите на т.н. народни избраници.

45

kk

преди 8 години

To pak enda darjava i edna instituziq,da im se nenaradva6

44

Анонимен

преди 8 години

През 1944 г. парламента е бомбардиран и разрушен от САЩ и Англия.

43

Анонимен

преди 8 години

Поругавала се сградата? Е да де! Така е. А тя няма ли да се замисли защо се поругава сграда, която би трябвало да буди уважение? Айде, ще й подскажа малко - защото тези вътре в сградата отдавна са поругали институцията. Не само, че не могат да спечелят уважението на народа, но и предизвикват отвращение! В такъв случай сградата на въпросната "държавна институция" е нормално да стане обект на подобно изразяване на отношение.

42

Анонимен

преди 8 години

Партийката Цуцка, кога стана демУкрат кога и посиня трътката? Тая е безсрамница, наистина. Вчера целувала на Бай Тошо шапката а днес на Будьо ногите за да *** от властта. Хайде сега и вервайте! Едно време като са хванели *** са го гръмвали веднага. Херметик са имали в главите. А днес, легнала си кака комОнистка и се събудила демократка. Осъзнала се, значи. Но нали с Будьо са били от едно котило, харесали се и се взели. И сега ни унищожават заедно, като смучат народна кръв.

41

и все пак

преди 8 години

Странно е,че това е единственият протестиращ и недоволен в държавата.

40

Н

преди 8 години

Повече коментари са против сегашния режим, което според мен е добре.

39

Озадачен

преди 8 години

Странно, докато платените лакеи на Боко Тиквата - "Протестна мрежа", "Ранобудни студенти", "Интернет ***" и прочее платена герберска *** вандалстваха и се гавреха с държавно имущество нямаше проблем за г-жа Цецка....

38

Анонимен

преди 8 години

Парламента отдавна не е символ на държавност,а на беззаконието,което се остановило трайно по нашите земи

37

яйьо

преди 8 години

то и присъствието на травестита цачева е поругаване на сградата, но чудовището се е загнездило вътре и мяна отърване.

36

Анонимен

преди 8 години

Босия беше на хранилка при Пртията поне 25 години и затова се га "протестира".Просто изпълнява партийната поръчка от Москва.

35

Тихомир Томов

преди 8 години

До ист Цачева е най- грозния председател на Народното събрание до момента и идва от Плевен - град навремето нарицателен за кожно венерическите диспансери , град на отвратителни комунисти , пикаещи във фонтани и на босове на казина толерирани от властта .

34

Анонимен

преди 8 години

босия да си направи партия и ще гласувам за него

33

ист

преди 8 години

Другарко Цачева, Босия с доматите не обругава сградата на парламента. Сградата е неодушевен предмет. С домати се обругават депутати. Голяма част от тях заслужават не домати, а нещо по твърдо. Някой от тях са за новооткрития завод за преработка до София - корумпирани и антибългари.Другарко Цачева. Май партийното ти членство се възбужда. Явно и ти си повредена -един ден в БКП и цял живот повреден.

32

Анонимен

преди 8 години

Ракета земя-земя за вАС ;) .. не домати ;)

31

Анонимен

преди 8 години

Цачева вместо да се "ядосва"да напусне парламента.Тя, и кохортата на която служи, нямат място в тази сграда.