36

Анонимен

преди 8 години

До никнедей да ти пробутваш курорта на шопите Лозенец...ние провинцията ходим на Сен Тропе па вие дето имате пари ходете в Гърция

35

Ганчо

преди 8 години

Всичко е направено нарочно. Да им бъде гадно на заминаващите, а на връщане ще бъде още по-гадно. Сигурно ще ги прекарат през Велинград за по-голям разходи и още по-голямо изнервяне. Да разберете, че трябва да стоите на Черно море и да Ви скубят здраво. Че да пълните хазната, а не в Гърция. Тука, само тука.

34

онбашията

преди 8 години

ами народа беден, бойко не дава пари, бургаз е далеко а газта за беемве тройката е скъпа. няма как ше се чака.

33

аз

преди 8 години

До Асд123Който нема пари,да го духа.

32

Анонимен

преди 8 години

Миналата седмица се върнах от Германия , вие изобщо нямате понятие какво е задръстване, отидете в Германия и ще видите

31

Анонимен

преди 8 години

КАТ да намалят още разрешената скорост,за да стане тапата още по-голяма.Като не схващате, че КАТ е вреден, ще висите с чадове в задръствания.

30

Мен

преди 8 години

Защо няма задръстване към Бургас? Нали там морето било много по чисто?

29

оооо

преди 8 години

Не съм пътувал за Плевен скоро. Там на Богров ставаха големи задръствания. Пак ли е така?

28

Анонимен

преди 8 години

Няма да стане нещо страшно, ако не се отиде до Гърция в почивни дни...

27

Snorky

преди 8 години

Повечето чобани не са виждали истински трафик и се оплакват като ученички....В Истанбул, Лос Анджелис, Мюнхен......там има истински трафик....

26

Анонимен

преди 8 години

Какво ревете пак бе ***, нали асфалт не ядетекакво търсите на Бойковата магистрала, що не си карате каруците по селския път

25

ТВ

преди 8 години

Когато стигне магистралата до Петрич, задръствания няма да има, или ще има само на граничния пункт. А дотогава - така. Тапата се получава на мястото, където двете ленти от магистралата, плюс лентата от стария двулентов път трябва да се влеят и трите в стария двулентов път. И така, летял си със 140, или си карал с 90, със 100, стигаш до мястото, където трябва да продълиш по-бавно и в редичка. И става тапа. Просто, елементарно и напълно предвидимо.

24

мъро888

преди 8 години

Нали уж протестирахте че ви е скъпо горивото!?! Явно не е, щом десетки хиляди коли напускат страната ,да си правят кефа! Жалки сме!....

23

ok

преди 8 години

Има едно единствено решение - *** бетонни комплекси по българското черноморие да се изринат с багери из основи (както в Марбея), а българските собственици на къщи в крайморските градчета да се за заменят с гръцки (както е било до преди 70-80 години)

22

до 26

преди 8 години

Така се тръгва на път в чужбина и на война. София - Дупница го пътувам всяка седмица по веднъж и това го има само когато се съберат повече почивни дни. Но на такова задръстване съм попадал само 2 пъти. Това е маршрут който се взима за 30 мин.

21

Елемаг

преди 8 години

Не жалете никой.Това са чиновници от София на държавна хранилка и подкупи.Не говорим само за пари ,просто ние които ги храним, не можем да си оставим бизнеса за 4 дена.Които работята с честен труд знаят за какво говоря!!

20

Владо

преди 8 години

Какво пък толкова - нали не е 4 km за 10 часа !

19

Петърчо

преди 8 години

Добро утро! Винаги е така когато има празници и хубаво време. Нямало линейки.... А то че цяла София разчита на 15 линейки? Това не е проблем нали. *** кой иска да работи там където колко и бързо да пристигне , все някой ще се намери да го пребие за да си излее мъката. Нямало магистрали , нямало и задръстване... А това че по същото това време имаше на половина по-малко коли в БГ това не се брои нали... Или на времето всеки българин возеше кола и то мерцедес? Какви времена бяха а? Смешки.

18

МРАВКА

преди 8 години

ЩО ЗА МАГИСТРАЛА Е ЩОМ ИМА ЗАДРЪСТВАНИЯ?ИЗГЛЕЖДА ПАК НЕЩО Е НАПРАВЕНО ПО ГЕРБЕРСКИ.

17

Анонимен

преди 8 години

Задръствания има навсякъде по света. Хайде да обвиняваме някой за жегата.