44

анонимен

преди 8 години

германците те първа ще си патят един път от арабите втори от местнитеоставка на меркел

43

Кукувица

преди 8 години

Нищо не разбирате. НПД е партия на ***, на неуспели хора с някъкви полу-нацистки разбирания. Хулигани, хора необразовани и паразитиращи на гърба на социалната система.По-интересни са ПЕГИДА и АфД. Подръжниците са образовани и свестни хора от средната класа, които стават все повече и повече.

42

ДО ГЕЙАТАКА

преди 8 години

айде тръгвай напред и не се връщай повече в България

41

до 60

преди 8 години

Напред АТАКА. ПОБЕДА за нова България.

40

Анонимен

преди 8 години

Крайно десните в Германия са мъжкари, а тука при нас десните са "обратни" и надупени към всички които им "поискат".

39

палестина

преди 8 години

До Анонимен Каквото и да говорите за АТАКА това е единствената партия която не е участвала във властта до сега, и ако някой е слушал Волен какво говори няма да пишете глупости.САМО АТАКА.

38

Анонимен

преди 8 години

Крайно десните са прави да не я искат тази ***, която ще изсмуче ресурсите на държава и ще я превърне в страна от третия свят от каквато те избягаха. Те не са работна ръка. Затова искат в Германия. Да не работят а да лапат помощи. Те са нашественици.

37

Анонимен

преди 8 години

На баба Ви ще и се стъжни,мдааа.

36

Анонимен

преди 8 години

До Анонименkak da e polojenieto mnogo obtegnato,vseki den novi i novi bejanci vlizat v stranata i dori i bez dokumenti gi puskat,trqbva nov ***,koito da reshi problema ;)!!!

35

Анонимен

преди 8 години

абсолютен балон са тези протести , Меркел казва че Германия има нужда от бежанците

34

Анонимен

преди 8 години

Същите тези така наречени ''джанкита''- безработни криминални наркоманчета не работят а само товарят Германия , та изхода е Бежанците да запълнят работните позиции за неквалифициран труд

33

Ченгето в мен

преди 8 години

До ГешевГешев, крайно време е да се замислиш над причините, които правят теб самоя ***.

32

до 3

преди 8 години

Тва не е демокрация. Това са някви псевдо-либерални(ако бяха либерални щяха да зачитат всьо мнение а не да викат 'расисти" на умряло) люде избрани от хора на които им е гузно че са започнали геноцид когато е можело да изтрепят само някой индивиди, преди едни 80 години и сега не смеят да се обадят докато не опре ножа до кокала. За значението на демокрация виж wikipedia.

31

:)

преди 8 години

Добрите стари нацита се правят на толерасти, но във всеки момент са готови да спретнат 5-6 концлагера и да почнат производството ***. Това е ген. Няма как да се бориш с гена си. Все едно *** да спре да метка гюбеци, да почне да работи или да спре да краде.

30

муспи

преди 8 години

В България имаме късмет че крайната десница е на власт - Бойко Борисоф, Лютви Местан, Соломон Паси...

29

georgi

преди 8 години

.Исляма нахлува доста мощно.Все си мисля ,че затова са виновни хомосексуалистите заемащи политически позиции.Реците ги боцкат без задръжки.

28

Megan

преди 8 години

До АнонименНякой ако живее в Германия да каже как е. Че на медии не вярвам...................................Зле е, търкалят се по парковете на Берлин и чакат да им дадат квартири. Един иракчанин намушка с нож полицайка, а колегата й го застреля. Почна се.

27

Berlin

преди 8 години

А защо не покажат, как тези "сирийци" развяха знамето на 'Ислямска държава" в центъра на Берлин? Не им стиска нали?

26

Анонимен

преди 8 години

naistina w Germania e mnogo trudno cist balgarin da zapocne rabota a da ne goworim da vzima soziali triabva da si preporacan ot USA zionistkite organizazii kato sorosoidite da si zaslujil predatel na sobstweniat si narod i togawa ima miasto a teb w ewropa drugite priweligirovani grupi sa romite i turzite ot balgaria a i pomazite

25

Анонимен

преди 8 години

Хак им е на германците! Хау Меркел ги нареди така и още й лижат фашистката смръдлива "катеричка"!