113

bakalin

преди 8 години

като ви чета, тука 2 там 1,8 тогава какви са тези навлеци, защото според сметките в Сирия не трябва да има хора вече...

112

OBSERVER

преди 8 години

TURTSIYA E PODSLONILA 2.3 MILIONA I E POHARCHILA 7.4 MILIARDA !"

111

Shark

преди 8 години

Обаче прави ли ви впечатление как dnes.bg пускат от време на време по някоя сълзлива новина, целяща предизвикване на съчувствие. И когато видят от коментарите, че не им се получава това със съчувствието и манипулирането набързо я свалят. Така забелязах че направиха с една новина за удавено момиченце и за наводнението някъде си в САЩ. Вижте какво модераторчета, в Европа и света никой не се интересува от положението в България, от мизерията и корупцията, затова не чакайте от нас съчувствие към тях

110

Анонимен

преди 8 години

ПОТЪРСЕТЕ:Saudi Arabia Has 100,000 Air Conditioned Tents That Can House 3 Million People Sitting Empty Yet Has Taken Zero RefugeesВижте тези въздушни снимки, за да разберете на какво се казва ГИГАНТСКИ палатков лагер, високотехнологичен, но ...ПРАЗЕН! В него няма и един "бежанец". намира се в Саудитска Арабия.

109

Ми

преди 8 години

Защо ни давате за пример Йордания? По какво си приличаме ? Йордания в Европа ли е, йорданците хистияни ли са? И ако там са дейвствително са сирийци, то тук се навъдиха всякакви откачалки.

108

Анонимен

преди 8 години

Във България бежанците са пет милиона без да броим населението на Шведите които ни захранват поне със нощна музика !!!

107

някой

преди 8 години

Великобритания е велика страна с велика демокрация и ако 10 млн белгийци (каквато е съпоставката в статията) имат нужда от убежище съм сигурен, че ще им бъде предоставено такова, както и достъп до работа и образование. Не съм сигурен, че ако 10 млн белгийци поискат убежище в Йордания, ще им бъде предоставено такова.

106

Анонимен

преди 8 години

Аз ако решя да се заселя в Дубай и вляза нелегално, дали ще ми осигурят апартамент в Бурж -ал -Араб, православна църква, право да пия алкохол и да нося къси поли, както и пълна издръжка, в съответвие с местния станарт на живот?

105

Анонимен

преди 8 години

Това са бъдещи европейзажи!

104

До Го4о

преди 8 години

Да бе, понеже в Либия е такава идилия сега, благодареие на това че, Кадафи беше оставен без подкрепа и от там въобще не пристигат лодки и никой не се е удавил до сега в морето на Италия.Щеше да е само по-лошо!

103

Го4о

преди 8 години

И всичко това е СЛЕДСТВИЕ от поддръжката, която оказва Путин на своя КОЛЕГА-ДИКТАТОР Башар Асад! Без тази поддръжка - военна и финансова - света би изглеждал много по- добре. Полезен ход би било, ако тези двама диктатори бъдат УНИЩОЖЕНИ!

102

7

преди 8 години

Лалугерите дето произвеждат такива "статии" на килограм удобно "пропускат" да се занимават с факта, че "бжанците" са враждебно настроени към местното население мюсюлмани - напрактика неинтегрируеми. Ако бяха християни, никой нямаше да се тревожи - и всичките блал бла за икономически растеж, демографски потенциал щяха да са верни - сега всичко е с обратен знак

101

&%$

преди 8 години

До въпросАми Маалула я изклаха, няма я вече! Войските на Асад на 2 пъти я чистят от ислямисти, но накрая не издържаха на атаките от всички страни - ИД, НАТО... Там се говореше арамейски - езикът на Христос. Това е проблем за целия регион от много време: Ливан е била предимно християнска страна, сега едвам ги има християните там. Затова е пълно лицемерие да се правят на "толерантни", да не говорят за слона в стаята.От тези бежански лагери ТРЯБВА да подберат истинските жертви, а не да плачат само за тези които са се добрали до Централна Европа!

100

Анонимен

преди 8 години

Именно. Обаче саудитите не приемат никой! Защо? Нали са от една вяра?Или си пазят парите.. и петрола?

99

Teo

преди 8 години

До въпросВ Саудитска Арабия има религиозен лагер близо до Мека с капацитет май над 1 млн. души - перманентни палатки с климатици и доста по-доби условия. Ползва се само по Рамадана и други такива маанета.

98

въпрос

преди 8 години

Какво стана с християните в Сирия? Те бяха много! Никой нищо не пише за тях!..Май ги изклаха, нали? Кой извърши този геноцид? А кой го финансира давайки му оръжие, право да продава петрол?..Нека бъдем хора, но не самоубийци!..Бог да пази България!!!

97

въпрос

преди 8 години

Е какъв е проблема сауситите да дадат 2-3 милиардчета и да има за лагери, палатки, храна и също таща да приютят 2-3 милиона? За тях са пари за семки. Но не, другаде да ходят. .. нящой мъти и рети реда в близкия изток яко! С цел. Кой е той?

96

Анонимен

преди 8 години

posle v severna koreq bilo zle ama sled vreme she iskate si4kite pri kim 4e un 4e kato dodat 100 miliona bejanci sha va pitam :D

95

клоун от нс

преди 8 години

Атанасов,ти си едно голямо американско лу*но,

94

&%$

преди 8 години

Бежанец - бяга от опасност за живота си в съседните страни като Йордания, Ливан, Турция. Те нямат средства да предприемат нищо друго, освен да се свиват на палатка и да чакат! Те имат нужда от материална помощ, докато мине ужаса. ЕС, САЩ и монархиите трябва да изпратят средства за тези лагери понеже са пряко отговорни. Също да изтеглят някои самотни жени и деца от мацинствата (християни) в страни които могат да си го позволят. Понеже тях ги колят!Всички които са имали пари и сили да прекосят море и половин континент не са безпомощни. Те са просто ЕМИГРАНТИ.