17

Анонимен

преди 8 години

Нашите политици приемат бежанци/имигранти, защото се надяват на финансова помощ от ЕС, която чинно да приберат по джобовете, а после ние да му мислим как ще ги издържаме. Явно не е останало много друго за грабене! Майка ни жална, Българска!

16

Анонимен

преди 8 години

Няма,защото само толкова хванахме.

15

к

преди 8 години

Какво означава нямало сериозен начин бе *** и това бил шеф на Гранична полиция.Само по 54 средно на ден хваща ли ами сметни ги бе тъпоъгълник това са над 1500 на месец.Ами тези който не хващате с тях какво правим???И един да е на ден пак е един в повече и не е бежанец,ами нарушител на държавната граница.И тоя с генералски пагони накичен,а е само една *** и казва каквото му напишат

14

Анонимен

преди 8 години

Ами то ако чакаме на Тиквоня да свърши някаква работа,все едно да отваряме портите и това е

13

X

преди 8 години

Мама им "надупени иноверци", "нашественици", "алахолюбиви пришълци", "разярени чернокожи иноверци", "напористи, арогантни, изискващи и нахални", "пропълзяващи в страната ни мохамедани", "ислямисти", "неука, черна, неблагодарна маса организми" и др.

12

Анонимен

преди 8 години

Никой не ще да идва при нас. Жалко. Мислех си че така може малко да се подобри човешкия мат`рял :)

11

до 10

преди 8 години

Че защо да е парадокс? По време на турското робство също ни пазеха добре.

10

Анонимен

преди 8 години

Има, но е в обратна посока - отвътре навън, и е концентриран предимно около терминал 2.ПП Иначе на мен си ми е добре тук и не смятам да мърдам, но доста приятели се изнесоха - кой като бежанец, кой като мигрант. Май затова българите сме против бежанците - никой не обича конкуренцията :)

9

Анонимен

преди 8 години

Турската армия няма да допусне да влязат в България поне докато американците не решат друго. България е послушна и Обама е наредил на Ердоган и толкова. Не в интерес на САЩ България да се дестабилизира или казано по ясно послушният Боко да падне от власт. В момента всичко е под контрол но напливът на бежанци се възпира единствено от турските сили.Иначе Боко е "грамаден" както каза Кабаиванска

8

BG

преди 8 години

До ТурчинНе само мълчат, ами има и тотална цензура тука. Не съобщават и какви размирици има по границата между Сърбия и Унгария. Властите в Хърватска са заявили, че скоро и при тях нещата ще излязат извън контрол. Тези "бежанци" ще се окажат в капан в Източна Европа и ще пренесат войните си тук. Искат обществото да спинка сладко и накрая ще му дойде изневиделица. Нещата вече са извън контрол.

7

анонимен

преди 8 години

Ама че парадокс ,турците ни пазят по-добре ,отколкото нашите политици.И това чудо доживяхме .

6

И кой лъже?

преди 8 години

"Стотици мигранти са отблъснати при опит да влязат в България снощи. Имаме строг контрол на границите, увери Румяна Бъчварова."

5

Турчин

преди 8 години

Около 200 хиляди са тръгнали към Капъкуле прочетох тази сутрин в турския сайт Хабертюрк. 200 хиляди души са поели през ниви и гори пеша към Капъкуле. За 2 дена турската жандармерия е заловила повечето и са върнати в Истанбул. Но се предполага, че има още по чукарите. Бг медиите мълчат.

4

Селски бос

преди 8 години

Те не знаят, че сме цъфнали и вързали, та сами ще се бутат у нас...От трън та на глог!!!

3

Анонимен

преди 8 години

Само стрелбата на месо ще обърне нещата.

2

непукист

преди 8 години

Тия до кога ще се правят на луди ,че едва ли не цъфнали и вързали всичко е въпрос на време и утре можем да осъмнем с поредната вълна която ни залива.Нима са слепи ,че границите на страните от централна Европа вече се охраняват и от редовна армия .

1

сър Пичук

преди 8 години

Обявете, че който влезе в БГ - няма да излезе, и ще ни заобикалят и въздушното пространство...