22

Гроб

преди 8 години

CRY ME A RIVER! Поредната гнусна пропаганда. Направо тази мечка е такава заради затопляне, че и причинено от баба Пена, от Крушово, която не си гаси лапмата нощем и си позволява да ползва трактор, за да оре! ***, почти всички полярни мечки точно в този регион изглеждат така в периода май-юли, защото в момента раждат, а раждането е процес, при който поне 3 месеца не се хранят!

21

Анонимен

преди 8 години

Трябва да се погрижим за планетата си, защото засега си мислим, че всичко става там някъде далече и не може да стигне до нас. Такива катастрофи се овладяват в началото иначе става страшно!

20

Анонимен

преди 8 години

Човекът е най -жестокото и свирепо създание на планетата. няма милост към нищо, всичко уищожава и реше клона на който седи. А дано по-бързо!

19

Анонимен

преди 8 години

А не може ли да е просто стара вече мечката или те са безсмъртни?

18

Анонимен

преди 8 години

До манасиможе би си видял душата си...

17

Анонимен

преди 8 години

Милата мецана,днес животните,утре ние хората...то започна вече... човешката жестокост и варварство над хора и животни..https://thedodo/rompesuelos-bull-fighting-death-1349866269.html

16

манаси

преди 8 години

повече ми прилича на едно перхидролено човечЕ, дето изгуби далаверката със златния пръст!

15

пореден

преди 8 години

Дано по скоро изченем човешката раса от Земята ....

14

вегетарий

преди 8 години

Защо не заведат тази мечка в Макдоналдс? Да я натъпчат с бюргери. Да я напоят с кока кола? И тя ще стане вегетарианка!

13

Анонимен

преди 8 години

"Междувременно партията на Зелените в Норвегия предложи да изпрати бежанците на архипелага, където по принцип мечките са повече от хората"---------------------------------------------------------------------------------За да има какво да ядат мечките ли?

12

Кукувица

преди 8 години

От вчера плача за нещастната мечка и за спънатия от унгарската репортерка мигрант. Както паушално за всички мигранти, ледници, мечки и нещастни муслита, които се трепят едни- други. Плача и за съдържанието на Въглероден Двуокис във въздуха и за глобалното затопляне, което донесе на някои хора толкова много пари.........Само за данъкоплатеца не плача- той има и да дава!!!!

11

Анонимен

преди 8 години

Лятото е изключително тежък сезон за полярните мечки, защото морето не е заледено и не могат да се възползват от основния си начин на набавяне на храна с дупки в леда.

10

Анонимен

преди 8 години

Горкото животно. Гледката наистина е ужасна. Толкова безпомощно и слабо. :( ;(

9

Анонимен

преди 8 години

Вероятно в нещастен опит да си залови храна.......Колко пък да е вероятно, че не е ли възможно мечката да е престаряла или така не е интересно и достатъчно толерастическо?

8

онбашията

преди 8 години

какво си мислите че се случва със всяка една мечка, когато остарее и вече не може да настигне тюлен? умира от глад , всяка една. да не мислите че нои ги храни? в природата никой не умира от "естествена" смирт. тревопасните умират от изяждане, хищниците от глад. само хората умират от старост.

7

Анонимен

преди 8 години

Болно или ранено животно така ще изглежда. Даже и в рая да се намира.Зелените кратуни отново опитват с популистки методи. Да видим какво казват останалите:"Междувременно експертите успокояват, че популацията не белите мечки в Свалбард е стабилна и дори покачваща се."

6

S

преди 8 години

Ами как няма да е мършава след като е ранена.Колкото и да е гадно - почти всяко ранено животно е обречено на гладна смърт.

5

Ангел

преди 8 години

Ами като е мъчителна снимка, ЗАЩО Я КАЧВАТЕ В САЙТА !!!!

4

Анонимен

преди 8 години

Изпратете й малко бежанци да си похапне!

3

Ту'лата

преди 8 години

За N-ти път показвате, че нивото на грамотността ви е като за 1-ви клас. Днес, първо бяха "бръмбЪри", сега "мАршава". Закривай!!!