12

преди 8 години

Затова пък могат да пушат спокойно, там дигат с малко цигарите на Булгартабак и с много на другите. Монополът на Лукойл също е запазен. Ура!

11

Анонимен

преди 8 години

Данък "Вредни храни" ще вземе стотинките от джобовете на деца и възрастни. Кафенцето е вредно, медът е вреден, сиренето е вредно - ще каже идиотминистъра.

10

Анонимен

преди 8 години

Трябват им пари. Опитаха да продадат болниците, училищата, сега ще въведат данък магистрала. Данък служебен телефон, данък служебна кола, които били ползвани извънработно време. Дребни идеи от безмозъчния герберски тръст.

9

Анонимен

преди 8 години

Е много са нагли гербаджиите! Нали уж всичко е цветя и магнолии с бюджета, приходи увеличени, излишъци, ала-бала... Май не е точно така, някой нещо лъже. Добре, че са се отказали от тази глупост. А иначе и аз видях в друг сайт, че готвят данък върху селските ниви и градини, както е писал някой по-долу.

8

Анонимен

преди 8 години

Искат да вдигнат данъците на бедните, за да има за богатите - да им плащат за обществени поръчки.

7

Homer

преди 8 години

Революция трябва и обесени също!!! Предатели долни, СМЪРТ за Вас!!!!

6

Анонимен

преди 8 години

А бе девойче,а бе уйчовото,защо поне веднаж не се изправите пред хората и честно да си признаете,че в парламента се избирате по тъпотия и некадърност,че всички сте от един и същ дол дренки?Освен да приказвате за нищо друго не ставате!Само един имаше доблестта да си признае:"Що за държава е тази,на която аз съм министър?"Пълни *** сте- и няма друг "процес"- освен като "Нюрнбергския",който да ви "преработи" до нещо полезно- доживотен затворнически труд за обществото!Трудът ще ви облагороди!

5

Анонимен

преди 8 години

Плоските мозъци само плоско вдигане на данък могат да измислят. Сложно им е да смятат.

4

преди 8 години

Вместо да ги добавят тези 2%, да отделят 8% за държавата и 2% за общините.

3

Момо

преди 8 години

Какво е "Дан"?!

2

Анонимен

преди 8 години

Отказаха се гербавите от тая глупост. Преди малко Цв. Цв. с много усукване се оправда, че това било само "идея" на Горанов.

1

Тъп

преди 8 години

Какво значи българската дума vs в заглавието? От Велико Събрание ли идва?