31

gledamnabob

преди 8 години

v koia bolnica proglednaha tea hora? pri koi ochen doktor sa se lekuvali - dai receptata tuka i za nas, bat Sali!

30

Анонимен

преди 8 години

тия как гласуват, след като живеят в незаконни колиби, незаконен квартал насред полето, нямат адрес, пък имат адресна регистрация?!

29

Анонимен

преди 8 години

Акцията в Гърмен - удар по Бат Сали.

28

Ги

преди 8 години

ДПС убива България бавно и пуска в парламента всякакви, дето дори не могат да говорят Български, АЙде изтрийте го пак - унищожавате България!

27

ГАВРА

преди 8 години

"Това е унижение, това е гавра с моя етнос"В кое точно е гаврата? За незаконните постройки:- не се плащат данък сгради и смет- не се плаща ток и вода (ако има), защото няма как да да се открият партиди А не е ли гавра:- някой да си припознае ливадата до твоята къща/блок и да се самонасели там?- някой да те краде и да не можеш да излезеш спокойно от вкъщи?- ти да плащаш кредити и издържа същите тези "*** братя"?А как се стои законно:- купува се земя- взаи приоект- акт 14, 15, 16

26

Анонимен

преди 8 години

Само ВМРО

25

БГ

преди 8 години

Днес БГ на ДПС ли е

24

Dnes bg

преди 8 години

На какъв принцип триете коментарите ? Срещу ДПС - и се трие ? ТАка ли

23

Анонимен

преди 8 години

Гласувате за комунисти и депесари - получавата бат Сали

22

Анонимен

преди 8 години

бат сали ти си един голям мошеник доказал се във времето що не млъкнеш че ако започнат да разкриват твоите *** ризи веднага трябва да влезеш в затвора ами да се благодариш че цялата ни система е корумпирана и като подхвърлиш един кокъл поверигата си затварят очите

21

Кукувица

преди 8 години

Тц-тц-тц....Така си е мой човек! Който строи незаконно, трябва да си събира последствията. Ти нищо, че си дупетат и на тебе ще проверим къщата дали е законно построена. Нъл така?Бат Сали........хайде стига плонжове пред тези с високия коефициент на интелигентност.

20

Анонимен

преди 8 години

Какво е това на снимката? Само видях заглавието... Ужас, до къде я докарахме!!!

19

БАТ ТОШО

преди 8 години

на тоя самозванец САЛИ ще му скъсам цървулите от бой

18

до 18

преди 8 години

Не е Ду *** СЕ а е Ду Пя Се

17

Анонимен

преди 8 години

Я бат Сали с частното енерго !

16

Бай иван

преди 8 години

Ако аз наплювам един ястреб, то това е дискриминация, ако обаче той го направи, тогава го съдят като равен с мен. Е това не е ли дискриминация спрямо мен ?

15

БПФ

преди 8 години

И аз съм съгласен, че законът трябва да се прилага към всички - тогава всички незаконни катуни ще бъдат унищожени, а тоя наглец ще влезе в затвора !!!

14

65

преди 8 години

За мен е гавра и унижение този човек да се ,,подвизава'' в медиите,с прякора си ,а не с името си.Всички новинари ,журналисти,коментатори саза бой

13

Анонимен

преди 8 години

Този с 600 или 800 гласа стана депутат и представя избирателен район от 35 000 човека? И докога такива като него за лична изгода ще злоупотребяват с етнически проблеми? Да научи избирателите си да уважават чуждата собственост, а не да защитава посегателствата им срещу нея! Не може да си "харесаш" място и без да се интересуваш на кого е да си спретнеш една къща и да искаш узаконяване. Как държавата ще узакони тази кражба от собственика, а бат`САЛИ?!!!

12

Анонимен

преди 8 години

Какво се прави на ощипан, 100 пъти ги предупреждаваха, и още 100 пъти говориха за озаконяване. И земята не е тяхна, и един куп пари и процедури и пари трябва за озаконяване, как 1 ром ще го направи това? Не само не може, но и не иска. Бат Сали да не се прави на ударен! Като са толкова бедни и онеправдани, да им намери подслон, и да ги нахрани на първо време, а после да ги образова и да работят ако не друго. Нищо от това.