16

socialen

преди 8 години

Че и научна конференция! Учени! :)

15

Анонимен

преди 8 години

Форумът бе организиран от Фондация Конрад Аденауер, а участие взеха още вицепремиерът и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова, министърът на отбраната Николай Ненчев, енергийният министър Теменужка Петкова, както и посланик Родерик Мур, временно управляващ посолството на САЩ в България................МАНИ,МАНИ, МАНИ , ЗАМИНАЛИ НЕЩАТА НА ТАЯ ТЕРИТОРИЯ

14

socialen

преди 8 години

Евроатлантиците, водени от Посолството на САЩ и техния служител Митов, изглежда са намерили универсалния отговор на всички проблеми!Цитат:"Въпреки хетерогенния характер на изброените предизвикателства, ние имаме универсален отговор ускорената интеграция в рамките на евро-атлантическите структури, коментира още външният министър."

13

socialen

преди 8 години

Неолиберализмът, Либертарианството и Пазарният Фундаментализъм са най-доброто, което неолибералните, консервативните, либертарианските и пазарнофундаменталните тинк-танкове и NGOта имат!Цитат:"Именно членството в ЕС и НАТО могат да гарантират такава свобода, която да не бъде за сметка на сигурността, и такава сигурност, която да не прави компромиси със свободата. Защото, след като либералната демокрация е най-доброто, което имаме, ние сме длъжни да направим най-доброто, ..."

12

socialen

преди 8 години

Обратното е факт!Цитат:"Въпреки хетерогенния характер на изброените предизвикателства, ние имаме универсален отговор ускорената интеграция в рамките на евро-атлантическите структури, коментира още външният министър. :

11

анонимен

преди 8 години

Митов толкова набляга на НАТО и ЕС, че или го принуждават да ги възхвалява, или е наистина много ***, че да мисли, че ни помагат икономически.

10

socialen

преди 8 години

Неприкрита пропаганда! Заклинания!Цитат:"Според външния министър Даниел Митов основният външнополитически интерес на България е постигането на устойчива регионална среда на траен мир, сигурност и стабилност. Тясното сътрудничество с нашите партньори от ЕС и НАТО е най-бързата и ефективна формула за постигане на това, заяви той ..:"

9

socialen

преди 8 години

Нагласена работа!

8

Анонимен

преди 8 години

Митов ... Интерконекторите на Митов между България и съседните ни страни ?Коя съседна страна има газ да ти даде ?И коя ще ти построи Интерконекторни !ЕС - такова широко понятие , което стря трнанзитната доставка за България ,Сега какво прави ? Нищо .

7

Анонимен

преди 8 години

Митов , Митов ,Каква евтина Енергетика има България и каква ще има в бъдеще ?Нищо конкретно !Твоето ЕС ще даде ли пари , за нещо полезно за България ?- да изгради собствена енергетика !Германия дава ли на България енергия , нали непрекъснато сте захапали думата д

6

Венелин

преди 8 години

Още като видях заглавието и ми стана ясно кой се е изказал. Този няма едно смислено изречение, още по-малко вярно. Ето - членството в ЕС и НАТО ни носи в действителност по-малко свобода и по-малко сигурност. Носи ни някакви кинти може би, но те дали няма да ни излязат през носа не се знае.

5

naTpuoT

преди 8 години

Васил Иванов Кунчев и Христо Ботьов Петков са чакали някой да им помогне ... банда неверници сте всите !!!!!!!!!!!!!!!

4

Членска карта №7

преди 8 години

Досега трябваше да сме обградени с терминали за втечнен газ и корабите от САЩ да чакат на нескончаема опашка.... Ако четем евангелието на евроатлантическите скъпоценности!

3

Анонимен

преди 8 години

До jalta kalinkaКалинке, няма нищо такова, това са неолибаралните брътвежи на световните крадци. Всяко нещо се движи по правилата - птиците летят по генитичните маршрути на своя биологичен код, птиците - също, рибите и те мигрират по своите маршрути. Свободно се движи само хищния и сатанински така наречен капитал, той няма нищо общо с човешката природа.

2

Анонимен

преди 8 години

Нищо не разбрах

1

jalta kalinka

преди 8 години

tova e prosto svobodnoto dvijenie na kapitalite v sveta...kato svobodnoto dvijenie na pticite, ribite, pchelite