12

анонимен

преди 8 години

Социалните плащания били замразени!!! Това ли е проблемът? Имам две деца и не съм взимала детски добавки никога, но децата ми са на училище. Тия, дето взимат социалните плащания, изпращат децата си по кофите, а не на училище. Ама нали точно те са му излиратели на г-н Миков и компания! Лицемер!

11

Анонимен

преди 8 години

Поне учебниците за всички класове направете безплатни.Само за тях отиват около 150-200лв.Отделно за тетрадки и помагала.Като добавим раница,дрехи и обувки,сумата достига 500-600лв.

10

Анонимен

преди 8 години

Този плъх е отвратителен. Не ги ли е срам да продължават да зомбират хората. Като не могат да кажат нещо хубаво, нищо да не казват. Преди две години имах първокласник - раница - 45 лв, разни тетрадки, химикали, пластелин - 10 лв, от училището ни поискаха по 20 лв за учебни помагала по ЗИП-овете. Другите разходи - дрехи, анцунг, маратонки, обувки, яке - аз така или иначе ги правя. Децата растат бързо и всяка година гардероба се обновява, независимо дали ще ходят на училище.

9

Анонимен

преди 8 години

Големи лицемери са тия комунисти! Колко пъти бяха на власт и какво направиха? Но иначе много обичат да плюят по другите. Егати цървулите.

8

?!?

преди 8 години

КТБ колко ни излиза бе Мишков, да бяхме изучили всички българчета в Швеицария.Недей говори , вземете живи се закопайте всички в БСП.

7

зет

преди 8 години

Лицемерието на комунистите няма граници! Първо съсипаха страната и прогониха 3 млн.българи, а сега лицемерно се оплакват от това.*** БОЛШЕВИШКИ!

6

Анонимен

преди 8 години

Тъжна вест споходи другаря Миков преди повече от година-кафеварката на Бойко само кафе вари,а ракийка не може.И оттогава горканчо той се е все тъжен.

5

Анонимен

преди 8 години

др.Миков звънни на др.Станишев да прати едни 4.4 млн за децата. Бълха го ухапала!

4

Мики Маус

преди 8 години

Опаа, ха наздраве!

3

хммм

преди 8 години

тоя Миков е страхотен човек......за на маса :)

2

Пешко

преди 8 години

Празни приказки на един празен човек - десетки хиляди, стотици хиляди, милиони, милиарди... Ех, тая социална БСП, чак да не повярваш, че в нея са най-гнусните олигарси - Гергов, К. Добрев и сие

1

сак

преди 8 години

нагъл, по- нагъл, комунист, миков. наздраве, мише.