18

Kuncho

преди 8 години

Ня този под нос му цялата администрация в министерството му я управлява шефката на инспелтората му, която трябва да си следи собствените деиствия, а той тръгнал национални реформи да прави! Глупости!

17

Ред арми

преди 8 години

А кога ще стане факт ОСТАВКА на правителството

16

и задължително е

преди 8 години

Да има структура в здравеопазването ..... т н здравна карта.....И има хаос ,но той се поддържа преди всичко от такива безсмислени внушения - некоректния Общ знаменател ,абсурдното вменяване на вини на лекарското съсловие , не компетентни изказвания.........мислете и за своето участие в този хаос!!безспирното тичате за "второ мнение" ,което се превръща в 5-6 ..........бихте ли си дали колата на двама или трима техници едновременно?!?! Защо го правите с най- ценното - здравето си???

15

нямам думи!!!

преди 8 години

Винаги недоволни!!! Безумното искане за "безплатно здравеопазване"!!!как да стане??? дайте конкретни смислени препоръки или замълчете за винаги!!Първо - нали за всяка процедура се необходими консумативи, които са твърде скъпи, персонал ,помещения , отопление ел. енергия и т н и това е само малка част от необходимите разходи!

14

Анонимен

преди 8 години

Москов се опитва да балансира между поне три стола:голяма част от лекарското съсловие е с десни разбирания, котка червената масова мъгла със / крайно небходимата/ социална страна на здравеопазването, и трето-поредната партийна далавера-здравеопазването и всичко, свързано с него. В резултат на което доволни НЯМА! И всичко си тече по старому, но с нови номенклатури и документи Идилия.

13

Анонимен

преди 8 години

Този е *** болен за власт....като не можеш махай се

12

zlatna obuvka

преди 8 години

fakt? - nerde fakta? pokaji go, de :) ai na bas, che ministrite nemat zdravni karti!

11

Анонимен

преди 8 години

Браво на Борисов, че не позволи на това куку Москов да разграби и малкото останали болници.

10

хи хи

преди 8 години

Разболяха здравите, умориха болните. Урааа... вече реформата може да започне... и не по партиен принцип, господа. Само по кадърност и по компетентно и целеустремено бъркане в джоба на пациента. Колкото по-дълбоко, толкова по-напред в листата, лекарите бегом марш...Ако не беше толкова "комично", щеше да е трагедия с елементи на апокалипсис.

9

Анонимен

преди 8 години

Нека не забравяме една много важно нещо, което не бих нарекъл точно подробност.Москов е лакей и маша на Борисов, а Борисов е слуга на Олигархията.Логично е всички промени да са насочени срещу обикновените граждани и в защита на Олигархичните кръгове, които управляват България.

8

интересно

преди 8 години

Интересно. Чудя се , кога най-накрая тези "лекари" най-после ще се занимават с това, за което са учили? Да пазят здравето и да лекуват хората. Занимават се с всичко друго- реформи, преструктуриране, финанси, бюджети, стратегии, карти, само не и с това за което ги бива. Ако не ги бива в това за което са учили, как да очакваме да ги бива във всичко останало. Имайки в предвид резултатите, лекарите стават само за лапане и разтягане на локуми... в другото само си мислят , че мислят и могат.

7

Пац

преди 8 години

Тъй! Държавните болници ще се прекарват през цедка - дали са нужни, какво правят, а частните, които никнат като гъби и източват касата? Тях никой не оценява за целесъобразност, нали? Ако са частни, трябва и да се финансират частно и ако не могат да оцеляват, да се самозакриват - като пазарни субекти!

6

Анонимен

преди 8 години

ГОСПОДА УПРАВНИЦИ- КОЛКОТО И ПАРИ ДА ОТПУСКАТЕ ЗА ЗДРАВНИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ, ДРЪЖТЕ СИ ГИ ПРИ ВАС , А ЛЕКУВАЙТЕ НАРОДА НАВСЯКЪДЕ И БЕЗ ПАРИ - КАКТО БЕШЕ ЕДНО ВРЕМЕ. ПЪК СИ ГИ РАЗПРЕДЕЛЕТЕ АКО ЩЕТЕ В ЕДИН ДЖОБ АКО ЩЕТЕ В ПЕТ. НЕ ВИ ИСКАМЕ ПАРИТЕ , А ИСКАМЕ ЛЕЧЕНИЕ ИСКАМЕ ЗДРАВЕ

5

kradci

преди 8 години

Sad za Gepi Moskov i Kradlio Sharkov .

4

gluposti

преди 8 години

Какво здравеопазване, какви 5 лв. Това е Здраве Ограбване, Здраве Погробване. Не стига, че грабят касата като луди, че карат пациента да си плаща за всичко. Не стига, че се гаврят със здравето и живота на хората, ми и стратегии мислят. Най-големия геноцид идва от всички в здравеопазването. Те мутри да беха ти теглят милостиво куршума , а тези. Грабят те до десето коляно и те пращат да се мъчиш и да си проклинаш живота. Кога бе, кога ще дойде и вашия ред???

3

Анонимен

преди 8 години

Браво. Едно добро начало.

2

Анонимен

преди 8 години

Браво!!!Добре че беше Лъчо мозъка да защити дисертация по тая тема в СУ и да стане професор, че иначе съвсем я бяхме закъсали.Имено затова винаги ще бъда вярна на ГЕРБ.За ГЕРБ - За Родината напред на местните избори!!!!

1

Анонимен

преди 8 години

Психарят с безумния поглед пак се появи. Няма такъв цирк просто. И тоя някой го е сложил за министър ... жална майка България ...