15

1

преди 8 години

всичко това е работа на уса и скоро ще започнат и опитите за забременяване на мъже:), това с бежанците е изкуствено създадена криза, много ясно, че като пуснат *** промити ислямисти да създават хаос в бл. изток, хиляди бежанци ще се изсипят в Европа. всичко това е създадено да има постоянен хаос и накрая по собствена воля да се откажем от всичките си права за да може световното правителство да ни отърве от войните.

14

?!

преди 8 години

Тая не каза ли че ще става мъж и си махна гърдите

13

Смешка

преди 8 години

Аре и тая си направи реклама. Обади се на *** Обонго да спре да подкрепя ИД

12

До Влади

преди 8 години

Влади , моето момче! Научи се първо да пишеш грамотно и чак след това давай оценки :)

11

?

преди 8 години

Как се става специален посланник на върховния комисариат на ООН? С конкурс ли я избрахте Джоли след обява в медиите? Тя ли беше най-успешния и подготвен кандидат с най-задълбочени познания по арабска история и близкоизточна политика? Колко езика владее г-жа Джоли освен плякания си английски? Много въпроси, а отговорите са два - Брат Пит има малка п.шка и САЩ са ***.

10

Анонимен

преди 8 години

американски цинизъм ами обади се на президента си бре моме той ги *** тия л..навие американците плащате за да има ислямска държава вия я въоръжавете и и купувате петролада не би ние да кярим от петрола на безценицаегати и смрадливите кравариправи са виетнамците - доблия американец е тоя в оловен съндък

9

Aeon

преди 8 години

Русия може да спасява, но на висока цена.

8

До Тина

преди 8 години

Чудесно си я описала, но....Не си много права. Тая е хиляда пъти по-извратена отколкото си мислиш.

7

Tina

преди 8 години

Вече съм убедена, че тази жена е завършена психопатка.Говори за отвратителни престъпления, а на лицето й една усмивка и в очите й един блясък сякаш иска тя да е там, при джихадистите, на мястото на жертвите, да води секс-джихад със същите психопати...Та тя направи подобен филм със себе си...

6

МРАВКА

преди 8 години

И.Д. МОЖЕ ДА БЪДЕ ЛИКВИДИРАНА ЗА 24Ч. ПРИ ДОБРО ЖЕЛАНИЕ ОТ СЪЗДАТЕЛЯ И С.А.Щ. ЗАЩО ЛИ НЕ ГО ПРАВЯТ?НИКОИ РОДИТЕЛ НЕ УБИВА РОЖБАТА СИ! ТАКА Е И СЕГА.ПРЕСТЪПНИЦИТЕ КОИТО СА НАЧЕЛО НА ДРУГАТА РОЖБА НА С.А.Щ . Е.С. ДОПУСНАХА В ЕВРОПА ХИЛЯДИ ИСЛЯМИСТИ КОИТО ПО ДАДЕН ЗНАК ЩЕ ВЗРИВЯТ ЦЯЛА ЕВРОПА.ТОВА Е ПЪКЛЕНИЯТ ПЛАН НА С.А.Щ. ЕДИНСТВЕНО ПРАВОСЛАВНА РУСИЯ МОЖЕ ДА СПАСИ ЕВРОПА ОТ ИСЛЯМА.

5

Анонимен

преди 8 години

Нямаше как да не включите краварската радиостанция - Джоли.

4

Анонимен

преди 8 години

Анджи вместо да чупиш стойки питай Черен Петър , тоя носителя на награда за мир , защо САЩ подкрепя Ислямска Държава , пък ние ще питаме нашата тиква , защо малката България се бута между шамарите , но на нас отговора ни е ясен , нещо от рода на ..."за да има дюнерджийници в столижата" а истинската причина$$$$ ни е още по ясна , благодарим Тикво !

3

защо?

преди 8 години

Защо ИД разполага с повече американско оръжие, отколкото Ирак, кюрдите и сирийците, взети заедно?

2

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНеграмотен ***!

1

Анонимен

преди 8 години

krasiva gena.