35

ази

преди 8 години

Има начин за спиране на насилието, обезглавяването и пр.Той е само един - пълна ликвидация на ненормалната групировка Ислямска държава. САЩ и Европа, НАТО събудете се , настъпват и към нас !

34

...

преди 8 години

Г-жо Джоли - питайте си вашият президент кой създаде, обучи, финансира тези изнасилвачи, робовладелци, убийци и ***... Нека отговори на въпроса защо при сражения с Ираксата и Сирийската Армии бойци на ИДИЛ са евакуирани с американски хеликоптери... Я питайте тази армия от наемници за технихния лидер Ал Багдади дали е пръв приятел на Макейн....

33

Анонимен

преди 8 години

На Джоли може да не и харесва всичко ,което правят ислямистите, но не така разсъждава Обама ,защото неговата политика унищожи Ирак,Либия и Сирия!

32

ИИИИИИИ

преди 8 години

И ЩЕ НИ ЗАДЪЛЖАТ ДА ПРИЕМЕМ ТИЯ ИДОЛИ ДЕГИЗИРАНИ КАТО МИГРАНТИ .ДА ИЗНАСИЛВАТ И ДА ЗАРАЗЯВАТ.. АМЧИ ТО ДА НЕ ЧАКАТ НА ОПАШКА ЗА ПРЕГЛЕД..ТОВА НЕ СА ЛИ МЕТОДИ ЗА МАСОВО УНИЖЕНИЕ И УНИЩОЖЕНИЕ..

31

Качество 0

преди 8 години

САЩ = нагли + лицемерни

30

Кон

преди 8 години

Чисто холивудска рекламна кампания прави Джоли, явно и е рефлекс.Има си сексуални проблеми, занимава се със сексуалното насилие, макар то да не е първостепенен проблем в Сирия.И след като отделя цялото си внимание на своето възмущение, завършва фригидно - да се даде "силен отпор". Е какъв да е този отпор? Трябва ли да се избиват изнасилвачите на ИД, или трябва да се пишат статии по въпроса?

29

до цяла група тук

преди 8 години

А каква политика правеше, и прави Русия?Масови убийства, лагери, затровени страни, пренаписана история, соц-реализъм, цели народи депортирани, хиляди църкви разрушени, и още много, много. В Афганистан 2.5 мил. избити.Резултат - тъпотия и простотия.Който не му харесва САЩ, да си хвърли РС-то, тел. и колата и да върви в ткзс-то да пасе овцете.

28

Анонимен

преди 8 години

А кой СЪЗДАДЕ ислямска държава - правилно САЩ. те въоръжиха Ал кайда, от която възвникна ИД, те направиха револьюциите в Ирак, Афаганистан, либия, Египет, и подкладиха огъня в Сирия ие доведоха ислямистите. Те са приятели с ЕРдоган. Преди това там имаше светсик режими.

27

42

преди 8 години

ТЯ ГОЛЯМО ПРОЗРЕНИЕ НАПРАВИЛА. САМО ЧЕ ПОЛИТИКАТА, ВИНАГИ Е БИЛА ИЗНАСИЛВАНЕ, НЕЗАВИСИМО ПО ПО- ГРУБИЯ ИЛИ ПО ПО- НЕЖНИЯ НАЧИН. ТАКА Е И СЕГА.

26

Анонимен

преди 8 години

Това е америка. Хубаво ги вижте американците каква политика правят в света и какви резултати постигат. Това са те великите американци, които спечелиха студената война срещу нас и руснаците. Сами може да прецените какъв е морала на тези, които ни победиха.

25

-10

преди 8 години

САЩ и Русия могат много бързо и леснода спрат тези безобразия.---------Така е, после всички ще викате, ауууу колко са лоши САЩ (Русия) изявяват се като световни жандарми!

24

-10

преди 8 години

Искам тая мацка да дойде и да стопли леглото ми за една нощ! Ще я изнасилвам здраво, защото виждам, че тя го иска.---------Няма и две секунди да си изкарал с нея и ще си наврян в най-далечния ъгъл на стята ;-)

23

-10

преди 8 години

Вчера кой каза да не пускаме Руските самолети през България.------------КОЙ? На теб КОЙ ти каза, че някой ни е казал?

22

Aeon

преди 8 години

САЩ нанасят удари върху сирийската арабска армия, а Турция удря кюрдите. Позициите на ИД биват заобикаляни.

21

Кратун

преди 8 години

...като е така, пратете им малко жени заразени със спин и хепатит С и просто чакайте.

20

До 35

преди 8 години

Как точно САЩ ще спрат ИДИЛ след като си ги създадоха и ги защитават . Вчера кой каза да не пускаме Руските самолети през България.

19

Лесно изпълнимо

преди 8 години

САЩ и Русия могат много бързо и леснода спрат тези безобразия.После да накарат всичките тези "юнаци" от ИДИЛ да си отработят дивотиите, които са извършили - в мините, в земеделието, в строежите на пътища. Така да отработят и разходите, в които ни вкараха, и компенсации за изнасилените жени, за семействата на избитите и за материалните щети, които претърпяха толкова много хора в Близкия изток.Смъртно наказание да претърпят онези, за които се докаже, че са избивали пленници и мирни жители.

18

До 10

преди 8 години

Войните се водят за контрол върху ресурси и върху пазари.Това, за което ти пишеш, се е считало за "законна плячка" на редовия войник От древността до началото на Модерните времена, след превземането на някой град, казвали на войската колко време им дават "за разграбване" - например, три дена. Това правило не се прилага, ако градът се е предал доброволно. В по-ново време цивилните уж се ползват с гаранции.Кой ти е преподавал история? Да отидеш и да му кажеш да си завре дипломата еди-къде-си.

17

Анонимен

преди 8 години

Даде от ИД първо обезглавяват мъжете и после изнасилват жените. Ама кой му пука за мъжете. Запада само за жени мисли.

16

Ха

преди 8 години

Анджелина Джоли е медиен продукт и нищо повече. Тя е такава единствено и само благодарение на Баща и Джон Войд един от най отявлените еврейски защитници в Холивуд. Джоли е слаба актриса и това не е тайна за никого който разбира от кино.ПОВТАРЯМ ДЖОЛИ СИ Е ПРОДУКТ НА ЕВРЕЙСКОТО ЛОБИ В ХОЛИВУД (ДЖОН ВОЙД)