10

Жена

преди 8 години

до 15 и 16Значи някой ще изчезне от живота ми, защото нещо съм му причинила, опитвам се да стигна до него и не мога и това била МОЯТА воля? Е, как да разбера какво съм му причинила, при положение, че *** изчезва БЕЗ ДА КАЖЕ ЗАЩО?! А?!

9

75

преди 8 години

Подхода зависи от възрастта. Ако е малка-последния самсунг галакси. Ако е по-голяма,ботушки от 300 лв или хубава чанта и т.н

8

до 13

преди 8 години

До ФИНАНСОВ ПЪНКАРказано като от типичния неуспял бачкатор ,който на 35 пуска шкембе и очаква някоя ''готина ***'' да го Ареса ,или пък в краен случай някоя ''40г кариеристка'' -за да г огледа ,издържа и да му плаща сметките.Ама и в двата случая неуспял ,дебел мъж на средна възраст -не е желана партия ,та стария ерген обикновено е най големия експерт по това ''какви са жените'' ...

7

Жена

преди 8 години

ето защо патката трябва да остане жива след опитите на който и да е халостен и халосан ловец да си изпразни непотребните патрони по нея.Утрепеш ли патката, това означава, че или имаш *** или ще ти се носи славата на убиец. От най-тъпите.

6

Tedi

преди 8 години

Tq taq bila mnogo prosta be Minko, vmesto s nqkoi mlad krasavec se e *bala s teb dartiqt pergishin 23 god po -star ot neq ..Gerontofilka izvratena.

5

Tedi

преди 8 години

Ili tova N 4 ili si igrae s naduvaemata si kukla "*** "kakto se izrazqva :-):-):-):-)

4

:))

преди 8 години

Минко как се е въздържал от коментари тази вечер? Обикновено той пръв пише постинги към последните за вечерта статии.Да не би пък днес да са му надянали усмирителна риза и да няма достъп до компютър?

3

Pet

преди 8 години

Жените трябва да се уважават, ние сме част от тях.

2

Жена

преди 8 години

Комплименти, чинии, пазаруване,подаръци?Това са приумиците на мъжете за влизане в тоалетната без пари.За сърцето има едни други похвати, които хора, изцяло материалисти не познават и няма как да знаят. Те обикновено чинно си плащат,за да влязат в *** на женицата. До сърцето й...трудно. Тези с платения *** нямат сърца. Онези със сърцата не им дреме за комплиментите, чиниите, пазарища и безсмислени подаръци.

1

WASILISQNISGERMANI

преди 8 години

WSICHKI PATISCHTA MINAWAT....PREZ BAMKATA....