Снимка: outnow.ch

Много мъже смятат, че показват любовта и загрижеността си към една жена като я закарат до офиса или ѝ купят цвете 2-3 пъти в годината. Проучване на сайта Womans’s Health обаче показва, че дамите имат съвсем друго разбиране затова какво е да бъдат обичани и ценени.

Ето и какво кара жените да се чувстват обичани според резултатите:

Комплиментите – няма жена, която да не обича да чува комплименти за визията, личността или нещо, което е направила. Това е положителна оценка за старанието ѝ и е знак за нея, че той цени усилията ѝ.

Миенето на чинии – мнозина смятат, че домакинската работа е отредена за представителките на нежния пол, но в съвременното общество те се трудят наравно с мъжете, затова тайно се надяват половинките им да ги облекчат поне в това.

Пазаруване – вместо да пуфтят, мъжете трябва сами да искат да пазаруват. От една страна ще получат благодарности от любимата, от друга ще си купят точната бира, а на всичкото отгоре ще спестят ѝ някой лев, защото жените често купуват повече от необходимите неща.

Купуването на подаръци – и то не само по поводи като Коледа и рожден ден. Това е мил жест на внимание, пред който е безсилна всяка жена!

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase