14

САУДИТИТЕ И БУШ

преди 8 години

са си дружки от много време. Петролния бизнес и неговото лоби в САЩ няма даде и косъм да падне от главата на средновековния монарх. Що него питат за правата на човека нито от конгреса на САЩ, нито от Амнисти интернешънъл - защото и двете организации са слуги на милирдерите в САЩ. Тях правата на хората са последното нещо, което ги интересува

13

Анонимен

преди 8 години

Монархиите искат да ислямизират Европа затова не ги приемат и гинасочват към Европа!

12

Наблюдател

преди 8 години

Да ходят където искат, но не и в Европа. Тук място нямат. Те са доказали на всички, че НЕ СЕ ИНТЕГРИРАТ!!! Различията във възгледите, ценностите и всичко останало са колкото земята и небето! Може и да има добри и порядъчни арабели и ***, но те са по-скоро изключения, не правило! Нарастващият им брой ще повлече ответна реакция и необратим процес с трагични последствия! БОГ да пази Европа!

11

Анонимен

преди 8 години

Иран са наши хора. Джумбушът е за пред хората.Да знаеш случайно Махмуд Ахмадинежад какъв е?

10

Анонимен

преди 8 години

Време е за ислямистко робство на Германия. Ние сме го пробали и казваме МЕРСИ, НО ПАСАРАН!Боко, куче, внимавай!

9

петър

преди 8 години

Не ги приемали богатите арабски емирства.Ами че те да 7 малки държавици, само Кувейт дето е над 2 милиона. И хората много добре си спомнят , че точно сирийците унищожиха богатия и процъфтяващ Ливан.Да не са луди да ги приемат.

8

пфу

преди 8 години

И какво направил КамерУн? 20 000 бежанци за 5 години или на година, макар че Англия е основен виновник за войните след САЩ. Германците се натискат за 800 000 на година..

7

Анонимен

преди 8 години

Нетаняху е прав, на тия само бой. От друго не разбират! Диваци и главорези!

6

Анонимен

преди 8 години

Арабите мюсюлмани не приемат араби мюсюлмани, а тъпата крава Меркел ни принуждава ние да ги приемаме. Е, не ги идкаме, 500 ГОДИНИ НИ СТИГАТ!

5

иван

преди 8 години

До Анонимен Абе,вие сте все анонимни,обясни го анонимно на 6,иначе коментара ти е добър,прагматичен,но истински!

4

Анонимен

преди 8 години

Това не са бежанци това е наемна армия на САЩ

3

LUD

преди 8 години

SAMO STALIN BI VI RESHIL NQMA SIRIICI NQMA PROBLEMI

2

Тюрк

преди 8 години

Каквото каже Америка това е. Няма да мълчат но и там ще дойде "пролетта".А така са много добре шейховете. С безброй жени и златно клекало в тоалетната.

1

Анонимен

преди 8 години

"Те трябва да се срамуват, тръшнаха ни врата, оплака се бежанец"Исляма е мирна, толеранта и състрадателна религия, затова богатите арабски държави ви показаха среден пръст, щото им пука за вас.