7

муньо

преди 8 години

не че нещо ама,Когро Морфов съана директор на "Народния",си имаше избран с конкурс директор.Как така за един уйкенд го разписаха този човек.Сложи си човека представленията и чертира с 200 ,аман заман.Че убиват тетъра обаче,няма спор.

6

Тодор Живков

преди 8 години

Министерство на Културата значи просто повече пари за джипове и вилички окло София и морето.ИСКАМ ДА ВИ КАЖА ЕДНО БРАТЧЕТА, СКОРО ИЗЛИЗАМ НА ТЕРЕН И ПОЧВАМ ДА ВИ ИЗБИВАМ СЕМЕЙСТТВАТА!!!!!! НА ВСИЧКИ МРЪСНИ ДОЛНИ ПОЛИТИЦИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ КОРУМПИРАНИ, ВИДОВДЕН ИДЕ!!!!!!!!!!!!

5

Анонимен

преди 8 години

Май отива директор на Болшой театър

4

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Ша търпите докато се...вдигне жизненото равнище на народа.Тогава от...самосебеси,ще се вдигне и финансирането на театрите.(цитат от изказване на Боко на магистрала Хемус,като го питат за...хала на артистите)

3

Анонимен

преди 8 години

Морфов колко пъти ще напуска Народния Театър вече... Скъса се да ги плюе Боко и Вежди, а като го назначиха за директор обърна палачинката - чисто самоубийство. Срамота е възрастен човек да е толкова глупав и наивен.

2

Анонимен

преди 8 години

Интелигентните и красивите във властта употребиха Александър Морфов, за да отстрелят политически Слави Бинев, след което Морфов им стана непотребен и безинтересен.

1

тодор

преди 8 години

моля,ако имате данни,покажете има ли дотации за театрите и колко са те в САЩ,Франция,Англия.