7

Анонимен

преди 8 години

Това е пълна глупост! На английски, но снимано в нашите планини - та те са са съвсем различни от планините, в които биха се изгубили хората от англоезичните страни, пък и не само! Колко ли хлапета ще го гледат и после, мислейки си, че са подготвени, ще отидат на сигурна смърт!Очевидно е направено заради харесвания в Ю-туб!

6

jgo

преди 8 години

До Iron да точно Стражите, това е снимана някъде над Рибното езеро

5

Iron

преди 8 години

На снимката Стражите ли се виждат в дъното?

4

-10

преди 8 години

Хайде да си признаете, че е на английски, защото не сте го правили за българи, а за харесвания в Ютуб! А българите, които ще го гледат няма да ви донесат желания брой харесвания!

3

-10

преди 8 години

Всичко е изцяло на английски език, защото решихме,.....---------------И сте се *** тотално! Кой от чалгаджиите, които основно трябва да гледат този филм ще седне да го гледа на английски?

2

Шаран_БГ

преди 8 години

Какво опазване на природата, бе? Вече два месеца и половина горите между Ст.Оряхово, Рудник,Горица и Шкорпиловци поголовно и безжалостно се изсичат ! Всеки ден 10-15 камиона заминават нанякъде. Имало е време, било е грехота да се сече гора " на зелено"! Никой не може да ги спре! И полиция идва, и тя подви опашка, и варварщинага продължава !!!

1

Наблюдател

преди 8 години

До автора на статията; Село Вакарел се намира във Вакарелска планина, която е част от Ихтиманска Средна гора, на 35 от гр София !!!YouTube канала What It Takes to Survive" Да явно има доста изучаващи чуждият език, но навсякъде по света си държат да се говори на езика на местните НЕ НА АНГЛИЙСКИ!!! И по повод конституцията на Република България "Писането и говоренето на Български език и право и задължение на всички Български граждани "!!!Аз бих го написал така "Какво е необходимо да оцелее' Ю-туб