8

Анонимен

преди 8 години

По-вероятно е да намериш българка в чужбина ,отколкото в България !Демографията е трагична ! И това се забелязва с просто око !!"Мъжката баня " е обичайна гледка в повечето кръчми !!И по-зле ще става ))))!!

7

Анонимен

преди 8 години

Ха-ха-ха! Що не питате жените от Факултето, Максуда, Столипиново и т.н. как стават тия работи. Сигурно ще ви обяснят в подробности.

6

Анонимен

преди 8 години

Ми да, за едни наши сънароднички с тен, това си е цял бизнес. Пускат фалшиви профили из нега, замайват някой богат наивник и се почва прати пари за това, прати пари за онова, ама сега не мога да дойда, че майка ми е болна, ама сега еди си какво стана и спешно ми трябват пари, прати ми и така докато наивникът не се усети, че го ползват за банкомат. Ама явно в Европа все още има наивници, които не знаят що е то м...ка.

5

Анонимен

преди 8 години

Да, много трябва да си закъсал и да си отчайващо ***, за да очакваш, че ей така, просто ще си намериш някой, с когото да си пасвате в интернет. Освен, ако не се търси домашна помощница. Още по-изкукал трябва да си, да плащаш на някого та да ти обясни как точно са те прекарали.За пръв път чух за номера с фалшивите булки преди 8-10 години. Тогава момичета от кърджалийско бяха свалили доста пари от турски кандидат женихи.Има си хора за всичко!

4

Психолог

преди 8 години

Сексуалната неудоволетвореност, липсата на ***, или невъзможността да ги ползваш води до това. Ставаш жертва на измами. Отивам да бодна. И съм хепи.

3

Румбо

преди 8 години

До АнонименЯвно не ставаш за мъж,щом с една жена не можеш да се оправиш!Българките(като цяло) вършат чудесна работа,стига да имаш правилен подход!Е има и доста разшлевени кифли(точно за една нощ,наистина),но който знае какво иска има достатъчен избор.

2

Румбо

преди 8 години

Истински български булки има в наличност,но при тях не става с едно кликване!А тия дето ги баламосват са от "пра-българските"!Ха-ха,хак им е,щом не ги различават!

1

Анонимен

преди 8 години

От България дори куче се не взима! Българките са много готинки, но само за една нощ. За жена не стават. Много кръшкат.