36

Анонимен

преди 8 години

Европа ще потъне под вода това всеки го знае.Та някои хора си разчистват терена в арабските земи и то без бой.

35

ауслендър

преди 8 години

ЗАМИСЛЯМ СЕ ЗАЩО В БГ ВСИЧКО Е БЕДСТВИЕ И МИЗЕРИЯ, АМИ С ТАКЪВ МАТЕРИАЛ ТОЛКОВА! НАИСТИНА СМЕ ДИВАШКО ПЛЕМЕ И ИДВА ВРЕМЕТО,КОГАТО САМИ ЩЕ СЕ ЗАТРИЕМ...ДОРИ И БРАТСКАТА ВИ РУСИЯ НЯМА ДА ВИ ПОМОГНЕ!! ТОЛКОВА МНОГО *** НЯМА СЪБРАНИ НА ЕДНО МЯСТО!!!

34

Анонимен

преди 8 години

Кон Сен Сус - т.е. никой не може да спре (Сус) коня (Кон) да яде сеното (Сен). И какво? Европейците да хващат горите или по джунглите да се изнасяме, че да не дразним хрисимите хорица дето идват от светите си земи, мразейки прогнилите общества, но харесвайки щедрите социални помощи. Катар, ОАЕ, Кувейт, Бахрейн и Саудитска Арабия - това трябва да са вашите дестинации! Включително и на дървесните интелЕгенти от Африка.

33

Анонимен

преди 8 години

Със всеки изминал ден и нов проблем става ясно,че ЕС се управлява от такива като нашичките интелектуални еврошамандури - М.Мунева,А.Мозер,Бареков, С.Станишев,С.Дянков,П.Стоянов, И.Костов,Ж.Ганчев,Б.Борисов,Цв.Цв. и т.н.- все отбрани некадърници и ***,пресТЪПници и лаладжии с акъл-море,глави-кофи и ръце в задниците!Не останаха несвършени простотии,не остана несвършено престъпление!Никога в Европа не е имало толкова неграмотни и недалновидни държавници!Нюрнберг ще им е като детска градина!

32

11

преди 8 години

Ми кат стават агресивни вадете водоструйките и гумените патрони, посинете ги яко. Те нямат никакви права на територията на ЕС. Никакво регистриране никакви лагери, смажете ги от бой по пътя до Виена. Който няма документи и добро обяснение какво прави там без покана, БОЙ и пак бой. Ако 25 милиона *** в Европа излязат на протести и тях БОЙ. ако почнат да се мартиросват депортитане на всички до последният Араб. Това е война.

31

СОРОСКАТА ИЗМЕТ

преди 8 години

във вихъра си. МИТОВ ГОУ ХОУМ в Аризона - ПРЕДАТЕЛ МРЪСЕН

30

:-D:-D:-D

преди 8 години

Ние трябва да сме първите, които да поискаме влизането ни в Шенген да се отложи с няколко години. Трябва да запазим граничния си контрол, мамка му!!! Особено сега.

29

Анонимен

преди 8 години

ЕС не само дърпа България надолу, ЕС заличи България и иска да ползва територията и за ГЕТО за *** и араби.

28

Анонимен

преди 8 години

Милиони??? А защо не милиарди? Нека всички харабески дойдат в ЕС, а Израел да се разшири върху освободените територии, а отчаяните европейци да тръгнат за САЩ, защото там белите скоро ще са малцинство и няма да има кой да бачка за да изхранва черните.

27

ЕU

преди 8 години

След това насъпва хаос и бърз път надолу - анархия, стрелби, несигурност. Икономиката бързо ще рухне, когато хората нямат сигурност и не смеят да излязат на улицата. Оттам и държавите ще идат на кино...Почакайте само да дойдат още от тези квалифицирани специалисти. Да станат поне милион и отгоре. Днес Орбан спомена, че в Брюксел дрънкали за прием на десетки милиони от тях. Първо социалните системи ще изгърмят, а след това ще започнат безредици от прецаканите местни граждани.

26

EU

преди 8 години

До итиСкоро и с пушки ще се сдобият. Тръгнат ли 10-20 хил. към някой военен склад и никой не може да ги спре - движат се на тумби, бързо се събират, сплотени са и са агресивни. В Сирия всичко почна с обикновенни протести с хвърляне на камъни и постепенно се стигна дотук - първо с леко оръжие, а сега цели армии. Сценарият вече е проигран и малко ѝ трябва на Европа, за да бъде срината. Достатъчно е да почне да се стреля тук-там и никой не ще посмее да излезе да отиде на работа дори.

25

Българин

преди 8 години

И за какво дадохме милиони да покрием изискванията за Шенген? Накрая ще ядем големия шенгенски ... Аман от недомислена демокрация. ЕС само дърпа България надолу.

24

Анонимен

преди 8 години

Колко са демократични същите тези западни държави ,..а когато ние искахме да бягаме от комунизъма след 89, нас ни сложиха в черния списък и се отнасяха с нас като престъпници,както и досега се отнасят така...срамА точно те са виновни за нашата история,за нашата колонизация от комунистите, и когато убиваха на границите всеки малко по свободомислещ човек ,същите те мълчаха....

23

ити

преди 8 години

ес тръгнал на война с русия,няколко хиляди беззащитни бежанци и накараха цяла европа да крещи,ами ако имаха и пушки тези хора както става в украйна какво ще правим

22

до 39

преди 8 години

А ти *** смотан. Защо не си купиш апартамент до халите.

21

Анонимен

преди 8 години

А Арабската Лига да има консенсус? Европа се напълни със субпродукт дето го не иска никоя държава.

20

Анонимен

преди 8 години

Днес заредих автомобила в Македония.Прилагам касова бележка.83.150 литра за 4074.35 динара, т.е. 1.57 лв. За литър!!!Алооооо министър, Лукарски, не 7% от бензиностанциите са в нарушение а 777%. СТИГА С ТИЯ БЕЖАНЦИ НИ УСПИВАХТЕ!!! АМИ ПОГЛЕДНЕТЕ НА КАКВА ЦЕНА ЗАРЕЖДАТ В МАКЕДОНИЯ ЗА ЛИТЪР БЕНЗИН И ДИЗЕЛ. КАКВИ СА ТЕЗИ ЦЕНИ НА ГОРИВАТА В МУТРОЛАНДИЯ????

19

Анонимен

преди 8 години

Що до скоро пристигаха по десетина емигранти а сега се юрнаха със стотици хиляди. Някой ги организира подпомага и праща за да завладеят и ислямизират Европа. Тук в Германия има почти толкова забрадени жени колкото в Турция. И надписите на магазините и ресторантите са на турски и арабски. Процеса на ислямизация тече с пълна сила. Е, поне похапваме шаварма.

18

135

преди 8 години

Митов, ако искаш да разбиеш *** - сега е момента да се натискаш за Шенген. Тя Кукуневата вече направи една обиколка, но добре, че не и минават приказките. Точно сега, за първи път, можем само да се радваме, че не сме нито в Еврозоната, нито в Шенген. Остава само някой политик-*** да се изцепи и тази малка радост ще остане в миналото.

17

Анонимен

преди 8 години

Ne ni trabva Schengen a i USA tankove ne nintrabvaha trabva ni sdrava bG moderna armia bG tankove bg istrebiteli ne USA ne ruski. Samo bG Imame sdravi umni maje sa bG armia da im aschtat Dobre sa da padat bG i bG narod Dr sa tapismi laji sabludi ne 4asni u4ilisvhta bolnizi Golf i dr tn a sdrava u4ena bG armia i u4eni Voenni generali