7

Баалгури

преди 8 години

Защото зад тях стоят Мосад и ЦРУ.А борбата между Яхве и Баал е в разгара си. Изходът обаче е предрешен, идва време когато всеки ще получи заслужено това което сам е причинил.

6

razgradski pop

преди 8 години

по-важен е въпросът защо светът не направи нищо за да спаси Палмира?

5

Анонимен

преди 8 години

Нищо, нека рушат, той Путин ще им налее цивилизация и култура в кратуните. Посмъртно верно, ама тия иначе не възприемат.

4

!

преди 8 години

ИД де факто върши това ,което утре ще е узаконено-унищожение на християнството и мюсулманите,които искат да живеят в мир с християнството(Сирия,Либия,Иран,Ирак..)и не признават супримацизма на Велик"Израел".Медийното покритие на ИД и нито дума за Сирийската армия водеща най-голямата в историята война срещу тероризма е едно доказателство.ЕхудБарак"Ние можем да победим ИДИЛ за два дни"rt/news/269785-isis-not-strong-barak/

3

!

преди 8 години

Вероотстъпничеството вече започна,дръжте се здраво за името на ГосподИсус.breakingisraelnews/47295/christian-zionist-group-fight-anti-semitism-un-biblical-zionism/#cqh8Qdq7yqyZ7Ib2.97( Ционистки"християни"ще се борят срещу християните,които отричат талмуда и кабалата и Богу хулството срещу Исус Христос)

2

Гошо...Тъпото

преди 8 години

ИД сами се поставят извън законите на човешката...цивилизация.Не може да градиш държава,ако рушиш това,което са съградили живелите преди столетия.Този античовешки...сурогат ще бъде заличен,но поразиите за световното историческо наследство ще бъдат колкосални и неизмерими.

1

/

преди 8 години

Какви са приликите с планираното господство под фалшивия месия?Това се вижда от нахайдистките закони които изискват отричане от Името на ГосподБог Исус Христос,обезглавяване на тези,които не го направят и разрушение на всички идолопоклоннически храмове,които са и християнските.Нещо като генерална репетиция но отклоняваща вниманието чрез троянския кон.7for70.net/en/?topic=sevenlaws&id=10