27

Идейка

преди 8 години

..може би е време частни организации да пуснат една две нутронни бомби над ИД владенията...?! и да приключим за 2 - 3 мин с проблема?!

26

Анонимен

преди 8 години

Защото изобличават руслямизма! Руслямска държава е партньор на ИД.

25

Анонимен

преди 8 години

До Стар комунистДобре че сте на измиране ти и подобните на теб

24

Стар комунист

преди 8 години

Питайте ***, и те обичат да рушат паметници, като всички варвари.

23

анонимна

преди 8 години

За 32. ПОСОЧИ БЕ ОБЕСНИКО КОГО Е УБИЛ ИЛИ ЗАКЛАЛ ГЕОРГИ ДИМИТРОВ?! ИЛИ СИ РЕСТИТУТ ЖАЛЕН ЗА ОЩЕ. Е НИКОЙ НИЩО НЕ Е ЗАНЕСЪЛ НА ОНЯ СВЯТ.А ТИ МОЖЕ ДА СИ ВЗЕМЕШ ОТ СЕГА МАЛКО КАМЪЧЕ ИЛИ ПАРЧЕ БЕТОН ОТ МАВЗОЛЕЯ, КОЙТО СЕ ОПИТВАШЕН ЕДИН ШАРАН СЕДЕМ ПЪТИ ДА ГО РАЗРУШИ, НО ТОЛКОВА МУ БЯХА ПОЗНАНИЯТА. Е И НЕГО ГОСПОД ГО НАКАЗА. ПОЛУЧИ СИ ГО. НО ИМА ОЩЕ.....

22

Ниско заклан

преди 8 години

Бззззззззззт! - усеща че нещо не му е както преди корнишонката.А той заклан !Еееееех че хубаво е заклан - от единия крачол до другия

21

Анонимен

преди 8 години

До ПОЗНАТОМавзолея на убиеца Георги Димитров ли

20

муспи

преди 8 години

Когато евреите със суперголямата си задокеанска армия бомбардираха Ирак, историческия музей заемашщ огромна площ беше превърнат в каша. Не разрушен, а унищожен напълно, за да не останат никакви информации за жалкото минало на изсраел. За това че не е и съществувал а е измислен 19 век.

19

Анонимен

преди 8 години

Не, те не са ***! Това е една закономерност при всички войни - черния пазар на антики. Добре, те са варвари и ги разрушават - ама я ми кажете КАКВИ СА И КАК СЕ НАРИЧАТ ТЕЗИ, ПО ЧИЯТО ПОРЪЧКА СЕ РАЗРУШАВАТ ТЕЗИ ПАМЕТНИЦИ И КОИТО ГИ КУПУВАТ ПОСЛЕ????? Е само да ни ме кажете, че сакън, неееее, това не са "демократичните западняри", нееее, как може да си помислиш такова нещо??? Е, тогава са пришълците, сигурно плащат с извънземни парички!

18

Ddf

преди 8 години

Не са глупави. Така се асимилират и изчезват нации и държави. Постепенно ще ни смажат, християните в европа са обречени. Целта е европа, а не някакви скапани чукари в ирак и сирия.

17

Анонимен

преди 8 години

Муслиманска им работа

16

Идеалист

преди 8 години

Благодарственно на създателите и покровителите им САЩ и Израел!

15

Новите варвари

преди 8 години

Идентична ситуация имаше и у нас! Дойдоха варварите на власт и започнаха да срутват всичко, което българският народ построи за 45 години. Целта им беше същата като на джихадистите - да се забрави миналото. Даже един варварин се мъчи цяла седмица да взриви мавзолея, завалията толкова некадърен, че и това не можеше да направи...

14

Анонимен

преди 8 години

Ами че това си енапълно нормален ход на историята. Я малко се замислете. Исляма възниква през 622 година (христянско летоброене). Тоест в момента е на нивото на христянството през 1393 г. Хайде сега да видим какво е било тогава христянството. Ааа да светата инквизиция. Хора горени живи, публично за щяло и нещяло в името на Бог. Аслед това? Завладяването на новия свят? Избиването на милиони в Южна Америка, изравняването с земята на хилядолетни храмове и градове в името на Исус.

13

Анонимен

преди 8 години

Това са *** без минало и бъдеще и затова унищожават!Една керемида да направят,ама не!!

12

Рали1

преди 8 години

"Разрушеният храм на Баал-Шамин в Палмира беше част от световното културно наследство на ЮНЕСКО.""Ще взривяват паметниците,които поддържат чувството за националната принадлежност на населението и по този начин рушат корените им!-"Разговори с Нострадамус"Кои са боговете Баал-Шамин,Аглибол и Малакбел?Кой изкупува антики,за да могат главорезите от ИД да си набавят пари?Защо сегашните средновековни ислямисти удивително напомнят на някогашните турци,разрушили нашата цивилизация?

11

Анонимен

преди 8 години

До РумбоЗащо Америка не накара теб да рушиш, да режеш глави, да гориш живи хора, да изнасилваш малки деца ? Да имаш 3 жени и 15 деца се иска много работа да ги нахраниш. Социални там няма\ Социалните са в Европа. Там работливите плащат за хляба на мързклевите

10

и това го има на све

преди 8 години

Този въпрос няма обяснение. Защо защо !? Защо един баща е способен да накара синовете си да изкопаят дупка в земята, да заровят майка си до кръста и да я убият с камъни ? Защо е способен да продаде малолетните си дъщери за пари на извратени типове ? Защо уби жена си за това че учи малките си дъщери да четат а момиченцата ги зарови живи в земята ? Защо е способен да убие сестра си затова че отказва да се умъжи за противен мъж ? Това са те\ Помагайте им, но обърнете ли гръб ножа ви е забит.

9

Румбо

преди 8 години

Като се има предвид кой създаде ИД(САЩ и Израел),няма нищо чудно в това ,което се случва!Евреите категорично са против всяка една култура,която не е под техен контрол!Ами прочетете Стария завет на Библията и ще разберете какво представляват евреите!Ами там е пълно с кръв и насилие!Егати религията!Новият завет(историята на Исус) е много по-приемлива и заслужава уважение,ако се спазваше поне от половината хора!

8

FBI

преди 8 години

Защото не са никакви Ислямисти а някакъв Проект като примерно Проект Възродителен Процес на КГБ