22

Дякон

преди 8 години

Тоя физкултурник пак ли се проявява вместо да търка наровете в софийския...

21

патриот

преди 8 години

Добре че не сме в Шенген, сега щяхме да бъдем заляти от тази ***-по гари, паркове навсякъде кърлежи и болести, и естествено разни неправителствени орган. да ни набутват сълзливи истории и да ни карат да ги прибираме в къщите си...защото тове е решила Италия по въпроса с мигрантите-ще накарат местното население да вземе по 1-2 *** да живеят във всяко италианско семейство с цел по-добрата интеграция!Ако това стане в Б-я по-добре да се гръмнем!

20

Хризантема

преди 8 години

***. Ами защото не се е произнесла последната инстанция, бе ***. Ограмоти се малко каква е процедурата и тогава се плюнчи тук.

19

www

преди 8 години

АЛОО ПРОКУРАТУРАТА ТОЯ ЩО НЕ Е В ЗАТВОРА *** ??? - ДНЕС -БГ И ВИЕ СТЕ КОРУМПИРАНИ......

18

Винету

преди 8 години

До Пинокио. Не позна - поздрави от 25 октомври.

17

Пинокио

преди 8 години

Цветанов е изпята песен.На този и децата от махалата не вярват.

16

анонимен

преди 8 години

До Анонименкато осъден престъпник

15

МРАВКА

преди 8 години

До СТРАНДЖАТАМНОГО СИ *** И ОГРАНИЧЕН, ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКИ ТВОИ КОЛЕГИ ***.

14

Асеновец

преди 8 години

Това изказване Цветанов в качеството му на какъв го дава- на учител по физическо или на обвиняем за злоупотреба със служебно положение?

13

МРАВКА

преди 8 години

ТОЯ НАГЪЛ ПРЕСТЪПНИК ВМЕСТО ДА Е В ЗАТВОРА СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО ДЪРЖАВНИК И ЕКСПЕРТ ПО ВСИЧКИ ВЪПРОСИ.ЗАЩО ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК Е НА СВОБОДА И ОСТАВА НЕНАКАЗАН? ЩЕ ВИ КАЖА ,ЗАЩОТО ПРЕСТЪПНИЦИ НИ УПРАВЛЯВАТ ПОСЛЕДНИТЕ 25Г.,НО БЕЗУМНИЯТ НАРОД НЕ ГО РАЗБИРА .

12

Анонимен

преди 8 години

ТОЗИ ОСЪДЕН НА ДВЕ ИНСТАНЦИИ ПРЕСТЪПНИК ЗАЩО ОЩЕ Е НА СВОБОДА? ЕВАЛЛА МВР, ЕВАЛЛА СЪД, ЕВАЛЛА ЦАЦАРОВ!

11

Анонимен

преди 8 години

Другарите си измислиха дело срещу Цветанов и сега червените *** повтарят като папагали . Когато го осъдят ще влезе в затвора . Знакови крадци от БКП-БСП не са в затвора например дългия инкасатор , а Цветанов не бил дал разрешение за подслушване , ама после го дал . СМЕХ .

10

==

преди 8 години

Абе мошенико,нас и бежанците ни подминавот ,благодарение точно на вашето управление!

9

Анонимен

преди 8 години

Някой знае ли защо лицето от снимката с ВЛЯЗЛА В СИЛА ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА все още е на свобода. И не само, че е на свобода, а продължава да се лансира от медиите.Медиите в България над закона ли са ?Или просто някой им казва какво да пишат ?

8

Анонимен

преди 8 години

Офф, той и дебелият си казал "Колко ви мразим тлъсти пържоли". И захапал поредната.... Тежко на общество в което кандидат-затворник коментира конституцията....

7

Анонимен

преди 8 години

Ха-ха-ха. Кой го казва? Фактът, че този подсъдим е на висок пост в ГЕРБ е много показателен. Толкова ли не могат да намерят един по-чист човек, с когото да го заместят...

6

Анонимен

преди 8 години

Ало защо Станишев не е в затвора . Открадна два милиона евро от държавата и ги даде на Хохегер , а той ги върна на жена му . Това всичко е доказано с подписа на Станишев. Също така открадна 8 секретни доклада и ги даде на престъпниците и това е доказано. Е другари прокурори и съдии какво чакате .

5

Анонимен

преди 8 години

Морал в поУитиката не търси! Всичко е въпрос на ИНТЕРЕСИ! Каквото и да си говорим, става въпрос за пари, за много пари! А популизъм или не-това са само пътища към целта! Пари->Власт->Пари ' Пари->медии->власт->пари '

4

Анонимен

преди 8 години

Е, как ББ ще се справи без популизма си - той без него е нищо, ще трябва да мълчи.

3

Анонимен

преди 8 години

Цветанов, радвай се, че в България нямаме ефективна правораздавателна система.