40

Анонимен

преди 8 години

Съгласен съм с Паметлив. Има сефарадски черти, но почти всички арабски корони са в съшност на главите на ... евреи.

39

Секс

преди 8 години

Не са лоши иранките, ама са два типа само. Боб и леща демек. А на мене ми се дояжда и супа топчета и шкембе чорба и таратор и пилешка супа.....и какво ли още не. Не става само с нахут и леблебия. Трябва разнообразно меню.

38

до Анонимния 85

преди 8 години

Много са ми забавни такива като тебе, които говорят на български на българите с "вие, вас". Ти явно си друг българин, изчезнал някъде в странство, спасявайки кожата, изпълнен с презрение, но подвизаващ се ката ден из българските форуми, сипейки злоба. Ми стой си там, където си, живей си с новата си нация и родина и ни остави да си мрем. Нали това искаш? Айде, чао. Няма да ни липсваш.

37

Паметлив

преди 8 години

Тая всъщност е еврейка,ама нейсе.....Което обяснява,защо Йордания е встрани от ужасните събития в региона.

36

Секс

преди 8 години

До оплюлият България в 5-6 коментара.Колега, колкото и да се напъвате, и дори да има истина в думите ви, пропускате един много важен факт. А той е че все още българките са най-красивите жени на света и че никъде другаде го няма това генетично разнообразие. Даже и в САЩ. Аз съм обиколил целия свят почти.

35

Анонимен

преди 8 години

Вижте като няма модерация след 10ч. колко културно ни се получава.

34

Анонимен

преди 8 години

А ПО-БЕЗСМИСЛЕНО Е ДА СИ СЛАГАШ САМ МИНУСИ

33

Умен

преди 8 години

Колкото монарсите по света и в частност кралиците се борят с мизерията, бедността и социалното неравенство, толкова и мусулманите се борят с ИД. Демек наужким, ама всъщност даже хич.

32

Анонимен

преди 8 години

Араби да се борят.. Рания сякаш не си познава материала, та говори така високопарно. Права е, но какво от това? В голямата си част арабите са лениви и необразовани, разглезени от петродоларите. Каква борбеност да се очаква от тях? Виж, ако става въпрос да се изтребват помежду си на религиозна основа или да се трепят с евреите, еша си нямат. Но дотам. ИД ще превземе огромна част от териториите им, защото не среща съпротива, а те ще бягат като бежанци сред сълзи и сополи. Арабска му работа.

31

Анонимен

преди 8 години

До Aeon 60ПОЛУЧАВАШ ОТЛИЧЕН 6!!!ДОКАТО ПУТИН Е НА ВЛАСТ ЩЕ Е ВСЕ ТАКА!

30

Анонимен

преди 8 години

Не ща да се водя сънародник на хора, които слушат чалга, гледат биг брадър, укриват доходи и все някой друг им е виновен за това че са *** и некачествени.

29

до 58

преди 8 години

И аз съм българин по документи, но мразя тоя *** и пропаднал народ, ще се откажа от българското гражданство при първа възможност. Това стадо е с напълно сбъркани манталитет и душевност.

28

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 55Предполагам, че сте евреин, арменец, но е сигурно, че не сте българин, защото плюете срещу нас, НО след като сте от някой от приетите от нас народи, защо ни мразиш?

27

Анонимен

преди 8 години

ПРИ НАСЕЛЕНИЕ ОТ 6 МИЛИОНА И ПОЛОВИНА!!!В МОМЕНТА В ЙОРДАНИЯ ИМА 1 МИЛИОН БЕЖАНЦИ ОСНОВНО ОТ СИРИЯ НАД 600 ХИЛЯДИ ПЛЮС СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ПАЛЕСТИНЦИ А И ОТ ИРАК СЪЩО :D----------------------ЩОМ ЗАГОВОРИХА ЗА ИД! ЗНАЧИ И ТЯХ ЗАПОЧВА ДА ГИ СТЯГА ЧЕПИКА!

26

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 47А теб не те е страх?

25

Анонимен

преди 8 години

До ЗдрастиПриятелю, докато има хора като теб, които разчитат все някой да го пази и все някой да му помага, все по-зле ще става! А иначе, за момента по население ЕС е най-голям.

24

Анонимен

преди 8 години

И ТАЗИ Я Е ЯКО СТРАХ, ЧЕ ИД НАБЛИЖАВА И НЕЙНИЯ РЕД ИДА :DDDDDDDDDDDDD

23

Анонимен

преди 8 години

Абе днеска няма ли да има антируска пропаганда ?

22

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 37Никога не можете да изтълкувате Корана или Библията така, както ще я изтълкува някой друг. Особено ако има за цел да води стадото. По принцип за това има попове, имами, равини...да тълкуват Светите книги както им е угодно или угодно на някой друг.

21

Анонимен

преди 8 години

До пейоПетрола няма да свърши скоро, а бъдещето е съвсем неопределено понятие.