80

Анонимен

преди 8 години

АКО Я ПИПНАТ ТАЯ УБАВИЦА ОТ ИДИЛ НАПРАВО НЕ МИ СЕ МИСЛИ

79

Анонимен

преди 8 години

Според мен се създава нов кръстоносен поход !Може би до 25 години ще избухне голяма война между християни и мюсюлмани.За жалост Нострадамус пише че от балканите нищо няма да остане.Това ще е краят на света.

78

Анонимен

преди 8 години

Рания винаги ми прилича на една съседка, само дето съседката избяга да разкраси по-добрата Европа преди 10 години вече... Красивите лица останаха само в интернет, а реалността бомба е паднала... Иначе хубав призив , ама и той имагинерен като образа

77

Анонимен

преди 8 години

"Умерен мюсюлман"-това понятие не съществува! Ясно е,че Турция поддържа ИДИЛ и води война против кюрдите! А и другите мюсюлмански държави не правят нищо, защото искат световно господство на исляма! А САЩ, които създадоха тези джихадисти, само говорят за да заблудят общественото мнение!

76

Муслим

преди 8 години

Американска ***!

75

Андрейчо Брайвиков

преди 8 години

Дълг на всеки християнин е да помогне на колкото се може повече *** да се възнесат при Мохамеда !!!

74

Анонимен

преди 8 години

Не знам кой им верва на тия.

73

Over Fear

преди 8 години

До 178 ,явно се правиш на ощипана!? Нещо да кажеш за 6-те вида джихад в корана? И особено за 6-я ? Какво означава - да посечеш неверника с меч?

72

бай Вълчо от Хисаря

преди 8 години

Как така кралицата да не знае идеологията на ИД?Ама нищо за насилието над жеи , деца и приетата идеология на джихад срешу християнското население и цивилизацията.Да сравниш със земята културни ценности на повече от 2000 години си е направо,, класно престъпление,,.Та дори и Хитлер не е бутал със булдозери вековни храмове или музеи.Евала на кралицата!!.Направо ме разплака със състраданието на мюслитата.

71

Анонимен

преди 8 години

Чрез ислямска държава ли ще правите световна социалистическа революция ,падат ли маските вече ,става ли ясно кой стои зад ислямистите . Защото ако кремъл не бранеше потомственият диктатор . Асад едва ли щеше въобще да се стигне до тук ,гражданска война в . Сирия нямаше да има

70

I

преди 8 години

до 174 - явно не знаеш нищо за тази религия. Явно и хората, харесали коментара ти. В Корана пише, че самоубийството и убийството са големи грехове. Четете, преди да поствате "компетентни" мнения.

69

Рогачов

преди 8 години

И на йорданската кралска династия,от векове водеща охолен живот на гърбана собствения си народ, започнаха да й"треперят гащите", както и на другите ретрограднидинастии в района водещи проамериканска политика,като тези в Саудитска Арабия и Мароко !!!Защото техните дни са преброени и скоро и теще бъдат пометени от ИД, така както Октомврийскатареволюция сложи през 1917 година в Русия на "прогнилия икорумпиран" режим на династията Романови с 300 годишна история !!!

68

vive la republique

преди 8 години

Какво й хълцате на тази, какво толкова е направила, какво е изобретила, създала ли е нещо градивно, освен да си развява прическите и новите дрешки. Крале, кралици, принцеси, само хора с робска психика могат да се възхищават от подобни личности. Човек трябва да има манталитет на добиче, ако приеме, че някой е по - висш от него, защото е аристократ със синя кръв и има право да определя неговата и на децата му съдба.

67

Анонимен

преди 8 години

Много класа! Дори и леките бръчици и отиват.

66

Анонимен

преди 8 години

Ирационална, деструктивна, античовешка религия. Не е възможно смисълът на живота да е убийството на възможно най-много "неверници".

65

Анонимен

преди 8 години

Много е красива!

64

Анализатор

преди 8 години

Арабката е безспорно красива, но с ислямистите успяваха да се справят само местните диктатори. Откакто всички са "демократизирани" изплуваха всякакви радикални фракции които си върлуват както им дойде. За съжаление диктатурата е единственото подходящо за този генотип разпространен на арабския полуостров и отвъд него.

63

Анонимен

преди 8 години

До БългаринаНищо не разбираш.

62

Брадвата

преди 8 години

Мюслитата си мечтаят новият Саладин да достигне до Париж, Лондон и Берлин и да ги превземе, а населението - да избие. Това са "модерните мюсюлмани"

61

ристянин

преди 8 години

ИСЛЯМИСТИТЕ НАРИЧАТ ДРУГОВЕРНИЦИТЕ 'НЕВЕРНИЦИ'' И ТРЯБВА ДА СЕ ТРЕПЯТ ,А ЮДЕИТЕ И НАРИЧАТ ''ГОИ''-ЖИВОТНИ.ПРИ ДРУГИТЕ РЕЛИГИИ ТАКАВА ОМРАЗА КЪМ ДРУГИТЕ ЧАК НЯМА.ПРИМЕР'ИЛЯМСКА ТУРЦИЯ ОТ ПЕТ ВЕКА КРЛКО ЗЛО НАПРАВИ НА НАРОДИТЕ ПОД ТЯХНО. 'ПРИСЪСТВИЕ''-БАЛКАНИТЕ,БЛИЗКИЯ ИЗТОК ,ЕГИПЕТ .И СЕГА КЮРДИТЕ.