14

икономист

преди 7 години

даването на кредити ,на неодобрени от банка, е високо рисково дейност.За компенсиране на риска се работи с високи лихвени проценти, с по-гарантирано,по.голямо обезпечение /в случая къща/.Затова битува мнението, че хората даващи кредити са мошеници, а всъщност такава е спецификата на тяхната дейност.Те също оцеляват в обективно трудните условия на Северозападна България.

13

DESO

преди 8 години

къде са така наречените служби,,,,ДАНС,икономическа полиция, НАП И ДА НЕ ИЗРЕЖДАМ СХОДНИ СРТУКТУРИ , КОИТО СЕ ЗАНИМАВАТ С ДР НЕЩА

12

7

преди 8 години

Ако кредитът е взет след смъртта на сина, пълномощното е невалидно.Друг е въпросът на кого е била къщата

11

Радо

преди 8 години

Въпроси:1. Кога е починал синът? 2. Кога е издадено пълномощното и за какво?3. Кога е ипотекирана къщата срещу заема от 30 000 лв.4. Валидно ли е пълномощното, след дата на смъртта на сина.

10

Анонимен

преди 8 години

До г-жа Боряна Павлова,Похвално, е че повдигате въпроса!При толкова повдигнати въпроси от форума, може би ще може да помогнете на жената.Трябва да има решение и възмездие при измама.

9

someone wrote

преди 8 години

А ДЪРЖАВАТА КЪДЕ СПИ, КАТО ТОВА СИ Е ЯВНА ИЗМАМА, ИЛИ СЕ ИНТЕРЕСУВА САМО ОТ ИЗБОРИ? КОЙ ЩЕ ПОМОГНЕ НА ГОРКАТА ЖЕНИЦА СЕГА. КОЙ? БИЛО ВЪПРОС НА МОРАЛ, А НАРОДЪТ ГИНЕ И КОЙ ЩЕ ГО СПАСИ?

8

Анонимен

преди 8 години

Кога е теглен неизплатеният кредит? Ако е след смъртта на сина, законна ли е ипотеката?Пълномощното генерално ли е, че са правени толкова ипотеки.Много въпроси има? Може да се окаже незаконно ипотекирането.Помогнете на жената!

7

Анонимен

преди 8 години

а синчето, лека му пръст, колко парички е взел, за да си сложи подписа под документа???

6

Момо

преди 8 години

Толкова ли няма изоставени места в това село? Другите две деца на това бабе нали са живи... ДА ДЕЙСТВАТ!

5

Анонимен

преди 8 години

къщата на бабата ли е или на сина?Ако нотариалният акт е на бабата то всичките кредити и ипотеки на този имот са незакони-измама съответно всичките по веригата в затвораКак синът я ипотекирал след като не е негова.

4

Анонимен

преди 8 години

Ум царува, ум робува, ум патки пасе. А историята е страшно плоска и с дупки като рибарска мрежа. Стара жена остава на улицата, щото чорбаджия - изедник я гони, нищо че този човек може да се е изръсил с куп пари, които са ги изпапали баба, дядо, синчета, внуче и куче, важното е трите имена да му се посочат. Кой е билсобственик, кой на кого и за какво е давал пълномощно, колко кредити са изтеглили (последният само е 30 хил). Къде го Митенцето, вероятно е на 40-50г., да се сърди на него бабичката,

3

Анонимен

преди 8 години

В София ГЕРБ раздадоха на роми безплатни общински жилища заради човешките права.

2

Елемаг

преди 8 години

Логичното поведение на държавата трябва да е, а именно:Разстрел за Димитров и конфискация на цялото имущество и сметки!!

1

баба ти

преди 8 години

Къде е дъжавата да озапти такива измамници.Затова имаше Белене и трябва да го има