40

Гробаря

преди 5 години

До БМВ Фен

Предлагам да си изкопаеш една по-дълбока дупка,и следващия път като караш както си искаш 250-300 км/ч. напаво да се засветкаш към дупката !!!!! Ще изпратя служителите ми да те заровят безплатно !!!!!!

39

Дедо Гого

преди 5 години

До БМВ фен : Момченце лигаво, колко време ще живееш при този режим на каране ? Пред тебе са само два пътя - към затвора или към гробищата. С тоя акъл за тебе друг път няма !

38

Анонимен

преди 5 години

На тестдрайф на писта пробвах FORD S MAX за който казват, че е миниван със спортен дух, бях впечатлен от динамиката на този голям автомобил. Изпъкнал го до 170 км/ч без да се усетя и можеше още, а беше само 140 к. с. Това на пътя не бих си и помислил да го направя, крайно идиотско е.

37

Анонимен

преди 5 години

До Ad

Сигурно си прав, но не забравяй и собствения си принос!

36

Анонимен

преди 5 години

До Ad

Истински "богатите хора" не карат с 200 бе Петко! :) Бързо карат комплексарите, неудачниците, затъналите в заеми, тези в безизходица и всички селски нерваци... Отвори си очите и виж как карат богатите хора - те ценят живота си. Видял си ти богати... Смешко! :)

35

Анонимен

преди 5 години

До miro

Въпрос на време е! По принцип едва ли някой тръгва с нагласата днес, докато не сгази поне няколко човека и едно куче, да не се прибира. Не случайно е казано човек предполага, Господ разполага. Защото колкото някой и да е опитен, печен, с бързо мислене и реакции, и т.н. винаги идва момент, когато нещата се объркват и излизат от контрол. А после все е късно.

Ще попиташ, къде са 222 км в цялата тая работа?

Е, оставям на теб да сметнеш разликата във вероятностите за 222 и разрешените км.

34

Ad

преди 5 години

Това е някакъв полицейски терор над богатите хора. Какво са 200 за хубава кола? Нормално е да си кара 200-250. Само в бг такива простотии за това е на последно място и така ше си остане

33

Анонимен

преди 5 години

Влизаш в населено място системата те засича подава предупредителен сигнал ако няма реакция прекъсва подаването на гориво и колата спира. Извън града също повиши ли се скоростта с 20 км/ч в новите автомобили не е никакъв проблем това да стане, за старите автомобили който иска да кара ще си монтира, който не иска е ясно колата на трупчета

32

Анонимен

преди 5 години

До Злостър

:) Май мога да съм ти баща ***.. А пък месечната ми заплата сигурно е повече от цената на кошницата с която "дереш по светофарите". Да не дава Господ да пострада мой близък от такъв *** като теб, защото съд и присъда ще има на място... Такива комплексирани кратуни като теб разплакват на хората семействата. ***

31

Анонимен

преди 5 години

С тази кола която кара 400 лв. са му през оная р.
Трябва да му вземат книжката и да му забранят да кара за определен период от време, според мен 10 г. е добре и отделно да го глобят с 5 000 лв.
Нека после кара с 300 км.

30

Анонимен

преди 5 години

Има начин с монтиран GPS задължително

29

до 37

преди 5 години

А кой ще "работи" тази ежедневна проверката на записите на няколко милиона автомобила? :) Южен Китай? :))))))

28

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се въведе задължително монтиране на трафик камера във всяко едно МПС и ежедневно да се проверяват записите за нарушения. От друга страна безумните знаци (хранилки) да се премахнат и да се поставят там където има наистина смисъл, защото КАТ освен да събират глоби нищо друго не правят. ЗДП също се нуждае от промяна в която да имат мнение и водачите на МПС със стаж зад волана над 20 години

27

Анонимен

преди 5 години

До БМВ Фен

Мда.. Имах един приятел, който не спираше на пешеходни пътеки,защото карал BMW... Според мен BMW - това е диагноза на комплексирания *** на когото природата не е дал много шанс....

26

miro

преди 5 години

Който кара с превишена скорост не е убиец...той кара с превишена скорост ... тоя с 222 колко човека е убил докато са го глобявали ?

25

Клецаки Кисяков

преди 5 години

Този го глобихме с една пура от скъпите,за да има страх в цървулите с двеста евро заплата.

24

Анонимен

преди 5 години

222 км/ч мисля, че глобата трябва да е поне 5000 лв. Това не са 100, това не са 120... Айде почти всеки прескача позволеното с 10-20 км. Обаче 220.... Това е летящ убиец на пътя.

23

Спазващ правилата

преди 5 години

До БМВ Фен

Заради * като теб всеки ден по пътищата умират невинни хора! Ако беше мъж, щеше да ходиш да си показваш мъжеството на писта, а не да си избиваш комплексите по улиците! Не сте мъже! И комплексари!

22

Анонимен

преди 5 години

Само приказки.

Практически контрол липсва. Защо няма един познат с "честитка" като са толкова много?

КАТ лъжат.

21

Анонимен

преди 5 години

наказанията трябва да спират, а в Нългария те поощряват нарушителите.... после да не се чудим защо *** се претрепват по пътищата...

за маймунарника в който живеем в момента са нужни глоби 5х Европейските...