35

Гробаря

преди 8 години

До БМВ ФенПредлагам да си изкопаеш една по-дълбока дупка,и следващия път като караш както си искаш 250-300 км/ч. напаво да се засветкаш към дупката !!!!! Ще изпратя служителите ми да те заровят безплатно !!!!!!

34

Дедо Гого

преди 8 години

До БМВ фен : Момченце лигаво, колко време ще живееш при този режим на каране ? Пред тебе са само два пътя - към затвора или към гробищата. С тоя акъл за тебе друг път няма !

33

Анонимен

преди 8 години

На тестдрайф на писта пробвах FORD S MAX за който казват, че е миниван със спортен дух, бях впечатлен от динамиката на този голям автомобил. Изпъкнал го до 170 км/ч без да се усетя и можеше още, а беше само 140 к. с. Това на пътя не бих си и помислил да го направя, крайно идиотско е.

32

Анонимен

преди 8 години

До AdСигурно си прав, но не забравяй и собствения си принос!

31

Анонимен

преди 8 години

До miroВъпрос на време е! По принцип едва ли някой тръгва с нагласата днес, докато не сгази поне няколко човека и едно куче, да не се прибира. Не случайно е казано човек предполага, Господ разполага. Защото колкото някой и да е опитен, печен, с бързо мислене и реакции, и т.н. винаги идва момент, когато нещата се объркват и излизат от контрол. А после все е късно.Ще попиташ, къде са 222 км в цялата тая работа?Е, оставям на теб да сметнеш разликата във вероятностите за 222 и разрешените км.

30

Ad

преди 8 години

Това е някакъв полицейски терор над богатите хора. Какво са 200 за хубава кола? Нормално е да си кара 200-250. Само в бг такива простотии за това е на последно място и така ше си остане

29

Анонимен

преди 8 години

Влизаш в населено място системата те засича подава предупредителен сигнал ако няма реакция прекъсва подаването на гориво и колата спира. Извън града също повиши ли се скоростта с 20 км/ч в новите автомобили не е никакъв проблем това да стане, за старите автомобили който иска да кара ще си монтира, който не иска е ясно колата на трупчета

28

Анонимен

преди 8 години

С тази кола която кара 400 лв. са му през оная р.Трябва да му вземат книжката и да му забранят да кара за определен период от време, според мен 10 г. е добре и отделно да го глобят с 5 000 лв.Нека после кара с 300 км.

27

Анонимен

преди 8 години

Има начин с монтиран GPS задължително

26

Анонимен

преди 8 години

Трябва да се въведе задължително монтиране на трафик камера във всяко едно МПС и ежедневно да се проверяват записите за нарушения. От друга страна безумните знаци (хранилки) да се премахнат и да се поставят там където има наистина смисъл, защото КАТ освен да събират глоби нищо друго не правят. ЗДП също се нуждае от промяна в която да имат мнение и водачите на МПС със стаж зад волана над 20 години

25

miro

преди 8 години

Който кара с превишена скорост не е убиец...той кара с превишена скорост ... тоя с 222 колко човека е убил докато са го глобявали ?

24

Клецаки Кисяков

преди 8 години

Този го глобихме с една пура от скъпите,за да има страх в цървулите с двеста евро заплата.

23

Спазващ правилата

преди 8 години

До БМВ ФенЗаради * като теб всеки ден по пътищата умират невинни хора! Ако беше мъж, щеше да ходиш да си показваш мъжеството на писта, а не да си избиваш комплексите по улиците! Не сте мъже! И комплексари!

22

Анонимен

преди 8 години

Само приказки.Практически контрол липсва. Защо няма един познат с "честитка" като са толкова много?КАТ лъжат.

21

Анонимен

преди 8 години

наказанията трябва да спират, а в Нългария те поощряват нарушителите.... после да не се чудим защо *** се претрепват по пътищата...за маймунарника в който живеем в момента са нужни глоби 5х Европейските...

20

шофер

преди 8 години

Не става ясно "карал без книжка" какво е - че си е забравил документите, или - въобще не е е изкарвал книжка. Защото ако е първото - глобата е с фиш до 50 лв, като си задължен още същия ден да представиш в КАТ шофьорска книжка. 400 лв вероятно са начислили за превишена скорост. Проверявайте нещата преди да пишете статии. Темата не е за *** от Биг Брадър.

19

ha ha

преди 8 години

Това ли са Ви "драстичните мерки"? После да не се чудите защо тези идиьоти НЕ намаляват, почвайте да ги вкарвате по затворите за по няколко месеца и ще видите какаъв ще е резултата.

18

Hiter

преди 8 години

Дайте на тоз чивек едно кифте от държавните.

17

Машала

преди 8 години

Хахах. *** пише статии. *** ти прави колата, лекува, учи и т.н. Заслужаваме си нещастния живот.

16

доц. д-р чоко боков

преди 8 години

а, бе, правораздаващите ***. нали санкцията беше 1200 лв., което само по себе си е нищожно наказание, сега стана 400 лв., за да може комплексарът-*** да си повярва още повече. да не се окаже, че накрая ще плати 200 лв. и кой за където е. извод: милиционерите и съдът имат нужда от действащи престъпници зад волана.