55

Slepiinemi

преди 8 години

Nad 30 km narushenie na ogranichena skorost - zavinagi stop na shofiorskoto pravo!

54

Анонимен

преди 8 години

на простия човек пътя му пречел.... нищо че почти всички катастрофи стават на новите пътища..заради скорост и малоумно изпреварване "ва банк" тъпите селяци наскоро протестираха срещу крайпътните дървета, които изкачали на пътя и убивали горките им трезвени и правоспособни деца, каращи си кротко по правилата...в цял свят има дървета край пътя..само в БГ са такива лоши има само две решения:1). изкопаване на огромни дупки по всички пътища, за да не се развива опасна скорост или 2) глоби х20

53

Калоян

преди 8 години

До аsНе, не е обида, сериозно, КОЛКО *** ТРЯБВА да си - караш котор, тежащ над тон, със 100км/ч в градски условия, който стъпва на площ малко по-голяма от 4 кутии от цигари. В смисъл, явно си изключително глупав и не можеш да го осмислиш. Изобщо всички кавали, дето мислят като теб, трябва да ги разстрелят!

52

Анонимен

преди 8 години

До аsФакта, че коментарът ти има 75% подкрепа е показателен за черната статистика... Следващия път пробвай със 180км/ч (или колкото може на газ) така ще се отървем от такива като теб, но и от някой невинен....

51

П.Илиев

преди 8 години

До АнонименПътищата не са виновни, но ти и аз - сме!

50

Анонимен

преди 8 години

Дaно и пътищaтa дa опрaвят,тогaвa още по мaлко кaтaстрофи Ще имa

49

Българин

преди 8 години

До аsПожелавам ти да е твой първия срещнат стълб. Но моля те,нека никой не се вози с теб,нека си сам св последния си път.

48

ro

преди 8 години

Някой плаща ли глоби, защото не познавам такъв ***.

47

аs

преди 8 години

Градско под 100 не падам всички ги сдухвам.

46

Анонимен

преди 8 години

БМВто е БМВ, не е самолет. Доста катастрофи стават точно с БМВта и логиката, че като уж е скъпа марка е надеждна нещо се разпада. Да не говорим, че нови БМВта аз не съм видял, а повечето са на 20+ години, супер издънени, на нивото на някои лади.

45

Анонимен

преди 8 години

Ах че глупава работа - конфискувате колите и няма проблеми. Да карат велосипеди след това. Глобите не стават - не могат да въведат ред. Само чрез конфискуване на колите. Както е във Франция например или в САЩ, Канада и т.н. Трябват си драконовски мерки. Няма оправия иначе.

44

Анонимен

преди 8 години

Да не се гордеят колко глоби са наложили, а да съобщят колко от тях са платени.

43

Анонимен

преди 8 години

40 хиляди трябва да е. за 400 лева НИКОЙ няма да намали.

42

Whatever

преди 8 години

До БМВ Фенчето:Момче ти явно се мислиш за истински герой, че караш бмв и не спазваш правилата lawl.Аз също карам bmw и също нарушавам правилата както всеки шофьор на пътя, но го правя когато знам на 110% че не застрашавам ничий живот и пак не се гордея с постъпките си. Твоята арогантност и " мъжественост " са просто смешни. Един истинкси мъж никога няма да парадира, че е такъв и най-вече няма да застрашава живота на невинни хора с арогантното си поведения на пътя. ТИ СИ СРАМ ЗА МАРКАТА!!!

41

Анонимен

преди 8 години

Глобата хич не е символична. 1200 са си 1200 от където и да ги погледнеш, стига да ги плати.

40

До БМВ фена

преди 8 години

Малко физика. Ако караш със 100км/ч и пред теб внезапно излезе препятствие. На нормалния човек му трябва около секунда да натисне ***. Понеже ти е много далечно, ще ти кажа че простата математика сочи, че за тази секунда ще си изминал познай колко? - 27.77метра. Ако на 5 или на 10 метра пред теб излезе дете , ти ще си го помел без даже да си натиснал спирачка. Още 20-30 м спирчаен път и ситуацията е ПАСТЕТ. Много се плаша колко много *** има, ***

39

До БМВ Фен

преди 8 години

Как ще си концентриран със 110 км в час в населено място! Не се ли сещаш, че не може да реагираш адекватно, ако ти излезе дете с колело или някоя каруца!Трябва във всички населени места да има колкото трябвa камери и на всички *** да им се вземат книжките!

38

Истината

преди 8 години

Каква е тази смешна глоба! Глобата трябва да е 10 лв на превишен километър! Така ще се научат да зпазват ограниченията! За такава скорост трябва и книжка да се отнема!Смешници!

37

Je

преди 8 години

При ограничение 50 км/ч. да караш със 100 км/ч. глобата е 300лв. При ограничение 70 км/ч. да караш с 222 км/ч. глобата е 400лв. Някой може ли да ми разясни логиката при определяне на глобите на джигитите?

36

Marxx

преди 8 години

Ама сте прости всичките - не високата скорост е проблем, а липсата на качествени пътища, на акъл у хората и на ИСТИНСКИ технически прегледи. И с 40 км/ч да караш, ако си безмозъчен, пак ще убиеш невинни. И с 200 км/ч да караш, ако е по магистралата и не си с 20-год. таралясник, който няма нищо здраво по себе си, не е проблем. Сигурен съм, че ако вземем трошките ви, с които летите и ги пуснем на TUV, 90% няма да имат разрешение да се движат. Не виждам проблем в тези 222 км/ч, ако са с Porsche.