6

vesko02

преди 8 години

Българина може да се разтрои само ако най добрия приятел на човека -банкомата се окаже празен.

5

Анонимен

преди 8 години

Ето изпълзя и първата форумна *** с коментар 5-все световния заговор е виновен за бедите на ***,а сега и на Китай...Боже,колко мъка и празно пространство има в главите на някои индивиди!?

4

Анонимен

преди 8 години

Рядко съчетание на невеж икономически анализ и пропагандни клишета. Все повече започват да лъсват поне две несподеляни истини: 1) икономиката на света изобщо не зависи от борсовите шмекерии и само ни лъжат, че уж зависела... 2) борсата е инструментът на юдеомасонството да паразитира над баламите и слабите. За щастие, огромна част от активите на Русия и Китай, и особено в стратегическите им отрасли, изобщо не подлежат на борсово осчетоводяване. При все това Китай изпревари САЩ по БВП.

3

Анонимен

преди 8 години

Няма как сътресения във втората икономическа сила в света да няма резултати. Видяхме какво стана като имаше подобни сътресения в първата икономическа сила - оказа се опустошително за цялата световна икономика.

2

Анонимен

преди 8 години

Китайският балон съвсем скоро ще се спука. Много жалко, а именно на китайците разчитат форумните ***...

1

маке

преди 8 години

за китайската икономика не знам ама бугарската се развива с опасно високи темпове това ке доведе до спад на цените на бензина златото във световен мащаб само ракийката за ся се задържа на предишни нива