99

Анонимен

преди 8 години

Българското черноморие е помийна яма, благодатна почва за *** пияндурници.

98

аналнологичен слючаи

преди 8 години

Бизнесмен-бетонджиите, техните авери бездарни чертожници дето са си купили дипломите за архитекти и най-вече манталитета на балкантурист от жифково време( ако моем, Че ме окраднем и мене си), гнусното заплащане на персонала, никакви чувства за култура и възпитание, т .е всичко е на нивото мафия -мутра, е и естественно даже и руснак да си, па Че избегаш от тва турско клекало в което е превърнато бг черноморие!!Нема управия и нема и да има. ПроЗЗтотията е дълбоко и генетично заложена!

97

Анонимен

преди 8 години

А пък в Южния Парк съотношението на фасове и кучешки *** спрямо тревата върви към 70-30... Като се добави и буренака, тревицата съвсем изчезва. Там няма расова дискриминация - всички дружно се валяме в мръсотия и прах :)

96

Анонимен

преди 8 години

Какво са ни виновни руснаците?! От година на година вместо да се подобрява обслужването по бетонираните ни курорти става все по отврат.Обслужващите те гледат като ходещ портфейл. Космически цени, посредствено качество, ако го има изобщо и нацупени сервитьори, все едно си го накарал насила да работи там.За гащите и *** по всевъзможните сергии даже не ми се мисли. На десет метра пет сергии ми предлагат бански, надуваеми пояси и джапанки.Те защо хората бягат в Гърция и Турция.

95

ZABOBOL

преди 8 години

Razbira se, che ste pravi bratushki...,no da se zamislim-KOi?KOI veche pochti 100g. izgrajda celiqt tozi "obraz jizni" -Lenin,Stalin...Putin.Takova e u nas,a "u vas-huje".Da sme realisti i chas po skoro da se borim zaedno da "izmetem"tova,koeto oshte ni davi garloto-KGB,DS itehnite kopoi i metastazi.

94

Го4о

преди 8 години

Руснаците трябва да разберат, че НЕ СА ЖЕЛАНИ В БЪЛГАРИЯ! .... Чужденците не бива да бъдат спонсорирани с безплатно пътуване. Купона "евтино в България" свърши! Всичко си има цена. Фасовете "50 - 50" в пясъка са продукт на самите тези , които се оплакват!

93

Чети бре

преди 8 години

До Анонимен 129"само Български деца се возят в автобуса."Ти или не си чел или не си разбрал написаното."Другото нещо, което подразнило туриста, е, че в градския транспорт има "дискриминация на расова основа" - "пише, че безплатно може да пътуват деца, но само българчета".Детето си е дете независимо от произхода му и след , като пише безплатно трябва да се спазва , ако не е се маха надписа и се плаща от всички.Маймуни с трици и тъпотии не се ловят.

92

Анонимен

преди 8 години

след близо 70 години експлоатация на нашите плажове Блятовете чак СЕГА ли се сетиха , че нещо не е наред..??това с фасовете си е верно..такива сме си... първичниама чак пък да хвърлят Рускинята в морето с хавлията и че само Български деца се возят в автобуса... мирише на зле скалъпена пропаганда. както и да е. мутрохотелиерите от 25 години се стараят да затрият туризма у нас.. и са на път да успеят. да са им честити камериерките от малцинствата!добре ,че ме изгониха сега получавам 15х

91

Анонимен

преди 8 години

"50 na 50 pqsuk i fasove " Tova e samata istina! Bqh na 5 razlichni plaja i navsqkude e taka! E kak moje vsichki da si pushat i na sledvashtiq den da otidat i da si postelqt havliite na sushtoto mqsto vurhu sobstvenite si smurdqshti fasove!? Nabliudavah masovo tova neshto i nqmam obqsnene.Svurzvam go edinsveno s prirodata na praseto koeto si aka vuv kochinata i si spi vurhu nego!

90

Анонимен

преди 8 години

По мои наблюдения и бай *** вече не иска на фекални бани, пък вие преценете накъде отиват нещата ...

89

Анонимен

преди 8 години

Ами хора, ГНУС ме е да ходя по нашето черноморие. Да, красиво е, но само толкоз! И не съм само аз, много народ се отлива от прекрасните ни условия. И докато се управлява по този начин, така ще е. Колко от тези рентиери си плащат данъка, плажна такса и т.н.? Ако се следи и народът ще се научи. Ама ние сме най-големите тарикати на тази планета, ами догодина още 20% спад на туристи, 2017 още 20% и накрая може и да се сетят. А на всичкото отгоре и тази година беше фраш по морето, та да не ми реват.

88

Анонимен

преди 8 години

То не е само да лееш бетон и хАсфалт. Важно е какво се предлага. Скъсани концесионерски чадъри, изкъртени и ръждясали шезлонги, мърсотия по плажа, неграмотен обслужващ персонал. Без да искам да обиждам последните, но ми прави впечатление, че всеки се учи да е сервитьор. Да не говорим с какво качество е храната, алкохолът на места се разрежда 1 към 1. Рентиерите са като малки феодалчета, които се опитват да ти налагат комплекс за малоценност ако не пожелаеш да отседнеш при тях за минимум 7-8 нощи

87

Анонимен

преди 8 години

До петърАко поне малко се огледаш, ще видиш, че руснаците продават имотите си тук. Писнало им е да ги дерат - 300 лева за ремонт на пералня например, която струва 350 нова. Но нали сте свикнали да дерете от туристите без значение какви са условията - важното е, че сте близо до гьола. Къде пречиствателни станции, затова ли Лозенец вече е познат като Сере_С? Не само руснаците се отдръпват, българина му стана ясно, че за малко отгоре в чужбина ще получи нещо, което в БГ само може да мечтае.

86

Анонимен

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯ40 мин етия са се обсебили. цяла българия да обиколиш за да снимаш кофите за ***:)))) сигурно е имло какво да ги втрещи но да си посветиш ваканцията на това....

85

петър

преди 8 години

До истинатаповечето хора които ходят в гърция и познавам са семейства с малки деца които от са имали неприятни преживявания с децата - болници, системи и т.н.. самия аз ходя на море в българия. не съм бил в гърция и за поредна година аз и сина ми се разболяваме, въпреки че след последния път гледахме да сме мн внимателни.

84

петър

преди 8 години

До Анонименне си видял щото като са минавали си се кланял явно. пропуснал си и кравешките погледи пълни с презрение. като отиваш в друга държава не можеш да очакваш да не се сблъскваш с доброто и лошото от културата й. накупили си апртаменти и сега им строим (с евро пари естествено) пречиствателни станции, успоредни пътища (за които те се оплакват че нямало вело алеи), затварят плажове... като е толкова гадно тука защо се блъскат да идват и защо руските туристически агенции не ги предпазват?

83

Ани

преди 8 години

Колкото и да им е мъчно на рашките в Русия е по-скъпо и услугите са на по-ниско ниво. Сега при евтината рубла тук им става скъпо, но тези които ходят по курорти обикновено са хората които имат пари в Русия и пак ще предпочетат България. А това по всичко изглежда ще е и глътка въздух на свобода в близките години за руснаците. Колкото до Гръцките курорти аз не съм очарована и съм склонна да се съглася с коментар 120.

82

ГУРБЕТЧИЯ 2

преди 8 години

Също в YouTube е качен клипьт "Greece waste: Mounds of filth on an island paradise", където ще видите гръцките острове затрупани с тонове вмирисан ***. Гледаите го и добре си помислете дали искате да стъпите там!!!

81

Анонимен

преди 8 години

Сега със замърсяването на морето в Лозенец и последният наивник разбра, че плажовете ни загиват! Презастрояването на крайбрежието, алчността и тъпотията ни доведоха до безизходица. Това е само началото. А руският турист отдавна не е това, което беше през 60-те години- днес той е богат, платежоспособен и не по-малко капризен и взискателен от западняците. Засега руснаците продават закупените си у нас жилища, скоро ще се изнесат съвсем. Жалко, защото на тяхно място ще се настанят други, ясно какви!

80

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

НАД 40 МИНУТЕН КЛИП ЩЕ ВИ ПОКАЖЕ КАКВО Е В ПОЧТИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ,НЕМСКИ ТУРИСТИ СЪС СКРИТА КАМЕРА ОБИКОЛИЛИ ПОЧТИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ И ПОКАЗВАТ МРЪСОТИЯТА В ХОТЕЛСКИТЕ СТАИ ,МРЪСОТИЯТА НА УЛИЦИТЕ И МНОГО ДРУГИ ТИПИЧНИ ЗА БЪЛГАРИЯ НЕЩА ! ВИЖТЕ ЗА 100 ЕВРО ЗА НОЩУВКА КАКВО ПОЛУЧАВАТ ТУРИСТИТЕ ! КЛИПЪТ Е В ЮТУБ И ЗАГЛАВИЕТО Е НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК - ПОЧИВКА В БЪЛГАРИЯ - С КАКВО СЕ СБЛЪСКВАТ НЕМСКИТЕ ТУРИСТИ В БЪЛГАРИЯ ?!