96

Е

преди 8 години

Че то какво излиза? Само пенсионерите са си стояли в България. Айде стига глупости.

95

Приморския

преди 8 години

Тази година пих най-воднистия айран в живота си и при това на цена 1,6лв за чашка... Разбирам ,че трябва да се печели ама чак пък толкова (релната му стойност да е 20ст.) и не стига това ами поне да приличаше на айрян. Всички дискотеки тоалетна 50ст.- дал съм 10лв за вход и на всяко ходене да ровя за стотинки. Поми*ри отвсякъде- сложи си 1-2 лв в цената на входа за тоалетна,ама да не е по този начин.От 10 заведения едно да останеш и то ще е случайност....

94

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 149Родното беше съсишано от алчни и прости хора. По-лошото е, че им беше позволено! Затова не ми обяснявай дали не обичам родното. Да обичаш родното не означава да се задоволяваш с ***!

93

доста тролове са

преди 8 години

наели тия гърци. Що бе? Нали е много хубаво там, не ви трябват ***. Ще дойда ама охи хаха, с 1500 лева си карам като цар на нашето море, за същите пари ще лежа на камъните в Гърция, да не съм луд.

92

до149

преди 8 години

До АнонименОпаааа.... Алоооо:)))) Полека де, не всички хора са прости..а някои даже и пари имат :) Не ми обяснявай ти за родината. Родината отдавна сме я опознали и за това ходим в Гърция :) И още нещо за "родината" ни - тя отдавна е продадена (и то много евтино). Ти щом си фен на "евтиното" си карай евтина кола, яж евтина храна, обличай евтини дрехи 2ра употреба и живей щастлив евтин живот! :) Манипулатор! :))))

91

Анонимен

преди 8 години

Мисля, че повечето рекламни коментари на БГ черноморието тук ги пише един и същ човек - вероятно пиколо в хотел 3 звезди...

90

до 147

преди 8 години

Да..:) На всичкото отгоре си плащаме двойно защото в Гърция пясъка бил ... "черна смес, която мирише на блато" :))))))))))

89

Анонимен

преди 8 години

Гърция - лежиш на камъни и плащаш 9 евро за 2 пипалца от октопод. България - златен пясък и красиви жени.Мдааа, много труден избор, няма що.

88

форти

преди 8 години

Каквото и да пишите това е факт. В Гърция е чисто и приятно, а тук фекали в морето, отвратителна храна и за сянката се плаща

87

Анонимен

преди 8 години

Всичко зависи от това точно на какво място отиваш на море, няма значение Гърция, Турция или България в случая.Самолета Сф-Варна е 35 мин., та ходих на Албена тази година - хотел на 1-ва линия, всичко беше перфектно, особено огромния плаж със златист пясък.

86

Анонимен

преди 8 години

Трябва да си много голям *** за да ходиш в Гърция и Турция на почивки.

85

Анонимен

преди 8 години

Явно маляките доста са поогладнели тая година щом чак са наели *** в български сайтове. Хаха

84

:)

преди 8 години

2 милиона по 1000 лева средно, са 2 милиарда лева,бетономорците ще си умрат от яд и мъка, научете се да уважавате за да ви важават :)

83

Анонимен

преди 8 години

В Гърция ходих един единствен път - на плажа няма пясък като у нас а някаква черна смес която мирише на блато. Егати гадостта.

82

Анонимен

преди 8 години

Явно лайноморският ни туризъм изпитва големи затруднения щом организирано се цъкат минуси на всеки човешки коментар за почивки в чужбина... Колко жалки хорица сте... Дано някой ден да прогледнете, че царя е гол! Всеки си има акъл в главата - да ходи където иска. За моето семейство темата "БГ черноморие" е отдавна приключила!

81

Анонимен

преди 8 години

Откакто ходя в Гърция, разбирам какво значи истинска почивка, спокойствие и чисто море и то без да съм баровец. От 8г. не съм стъпил на черноморието. Тенис кортове и фитнес зали мога да намеря на много места, но море - не.

80

Анонимен

преди 8 години

Един яде дюнер който пада по плочките,друг върви пуши и яде царевица,пишлемета се разхождат и се хилят,кифли си правят селфита,пияни руснаци залитат а през 5 метра от сергиите те зарибяват-всичко това на фона на 4 различни вида музика от кръчмите наоколо.Това е нашия туризъм.

79

Анонимен

преди 8 години

Нямали пари българките да раждат деца, ама имат да ходят хиляда километри за да се мажат с кремове и да чернеят на плаж. Мъжете им са между другото. Нали имаше една там дето се жалваше на уж 5-звездния хотел че не бил чист, а плащала по 120 евро на ден, ама имала само едно дете, защото е бедна.

78

Голяма дандъния

преди 8 години

Тази година бях и в Гърция и в Търция,все хубави места с нормални хора....във Варна бях за 3 дена по бизнес-вярно пълно е и тук с туристи, но атмосферата е все едно си на селски сбор-музика,кръчми,пияни разхождащи се - Такова чудо никъде другаде не съм виждал.

77

Анонимен

преди 8 години

В Италия е къде, къде по-хубаво по морските курорти.