16

До 5

преди 8 години

Калашников не засичал :-DВ казармата имяше три, дето постоянно засичаха само в оръжейната на нашата рота :-D Обучаваха ни специално как да си оправим автомата, ако засече.Дечица, дето не са пипвали оръжие, да не приказват!

15

Сандо

преди 8 години

Карък - да влезе въораже до зъби но баш във вагон с тюлени

14

Стефато

преди 8 години

Коментара по новините беше - и го биха докато изпадна в безсъзнание,след което го задържаха! Защо ли Рачков, Игнатова и братята световни продуценти не бяха в този влат за да видим как щяха да коментират случката с мокро бельо, но явно да гледаш и коментираш филмчета е по-доходоносно и по-безопасно отколкото да свършиш нещо сам с ръцете си,нали все пак са велики кинаджии!

13

Анонимен

преди 8 години

До 26 Да беше прочел нещо повече за Павел Морозов и тогава да плещиш глупости?Пък и какво общо има това със статията? Един смотан мароканец ги натръшка с макетно ножче!Язък, можеше да изкорми няколко нагли янки и десетина нагли франсета. Тепърва западняците ще жънат последствията от колониалната си политика и, честно да си призная, изпитвам удоволствие, че тези високомерни пИдали се давят в кръв!

12

до 25

преди 8 години

Павел Морозов е символ на предателството в най-гнусния му вид: да предадеш на смърт баща си само защото е противник на комунизма! Само 100% промит мозък може да извърши такава гнусотия и даже да присъства на разстрела на баща си! Комунизма е една гнусна секта в която роднините се следят взаимно и се топят пред властите за всяка казана лоша дума за комунизма или добра за капитализма. В същото време висшата номенклатура на комунустич. държава живее повече от охолно и ползва скъпи капит. стоки

11

Анонимен

преди 8 години

PAVEL MOROZOV E SIMVOL NA MLADITE HORA V ZIAL SVIAT.

10

Анонимен

преди 8 години

Такова нещо в американски влак не се случва защото и баба знае, че там всеки си носи пистолет и на такъв нападател ще му светят маслото веднага.

9

Спартак

преди 8 години

До СПРЕТЕ ГИ!Защото евреите ги правят тия мискинлъци.

8

патриот

преди 8 години

Ето ползата от военното американско присъствие

7

и пак дюнера

преди 8 години

..защото точно това искат те, да сме разделени, да сме етикетирани по националност и религия. Така трудно се разпознава кой сред тях и кой сред нас е ставащ и не ставащ индивид. Ислямска държава е просто поредния проект, който засилва страха на нормалния жител. Като човек израстнал в различни среди и видял различните страни на монетата.. Казвам ви, и сред българи и сред християни и сред араби и сред мюсулмани има ставащи и неставащи индивиди. Не ги преобщавайте към етикетите на обществото. Лека.

6

дюнера

преди 8 години

Пътувах със същата компания преди 1 месец, странно е чувстото да четеш такава новина сега именно свързана с него компания. Но.. Нещо друго, попринцип има едни хора на върха на пирамидата, които се опитват да ни контролират и използват максимата ''разделяй и владей''. Ние простолюдието сме разделени на етноси, националности, държави, религии, спортни възгледи и всичко възможно за да сме в спор един с друг, за да може да ни контролират. Етикетите, които ни възлагат са с цел. Не ставайте жертви.

5

Българина

преди 8 години

След като аллах е толкова велик и исляма е правилната религия, защото по дяволите лицемерн мюсюлмани смотани всички мекерета искате да емигрирате на метеното и подреденото впХРИСТИЯНСКИЯ СВЯТ! ДВУЛИЧНИ *** ТАКИВА. Ще бъдете навряни в там където и мохамед не могъл да си го на..е. естествено че ще ислямст какъв да е? Искате амеркан уей ъф ливинг? Свиквайте. Европа трябва да прекрати взаимоотнооения та със сащ защото те ни задушават като боа! Гледат те нагло в очите и те стискат до последно.

4

!

преди 8 години

Калашников и след век ще е най-масовия автомат. Евтин, опростен, надежден, с умопомрачаваща стрелкова мощ. И тук говорим за АК 47....неговите следващи версии са доста по-впечатляващи.

3

АК 74

преди 8 години

Калашников не засича, явно и слава Богу е бил поредния некадърник

2

Анонимен

преди 8 години

Unikalna iznenada, 4e e bil islqmist. Do sega vsi4ki mislihme, 4e stava vypros za budistki ekstremist.

1

Евро уса лицемери

преди 8 години

Почна се!!! С вашите камъни в вашите градини...