31

Анонимен

преди 8 години

Az jiveq v Holandiq i vzimam da se zamislqm na kade otiva tazi rabota s tezi mrasni musolmanci nqma da se sprat imam dve deca trevoja se za tqh, imat golqma svoboda tuka tez pseta mrasni, nadqvam se skoro da izmislqt ne6to tazi tapa evropa ako prodaljavat taka sledva6tite sa bejancite nqmam dumi ve4e .....

30

Анонимен

преди 8 години

39 нали чухме какво каза френския министър

29

НЕМАМ ДУМИ

преди 8 години

Защо тези хора не отиват в страната на чудесата и благополучието а отиват в загниващият и експоататорски Запад .Защо другари болшевики -комунисти .Защо коментирайте това!

28

Анонимен

преди 8 години

Началото отдавна е поставено.Франция се напълни с мароканци,алжирци и тунизийци.Бял французин не можеш видя.А тия гадове си щъкат из Шенген на воля.Тепърва ще има проблеми с тях из цяла Европа.Решението е само едно,централата в Брюксел да се оглави от смели бели мъже готови да решат кардинално въпроса с *** от Африка.

27

Венелин

преди 8 години

до 35Така де. "Атентатора" е заявил пред полицията, че искал да извърши обир, но "смелите американски войници" които се хвърлили върху него като се опитвали да ме вземат калашника произвели изстрели и двама от пътниците са тежко ранени.Френските служби пък твърдят, че този е бил в Сирия преди година и затова са го следили изкъсо. Кой крив, кой прав?

26

Анонимен

преди 8 години

Венелинчо,някой източници твърдят,ама не било сигурно.Не вярвам американците да са толкова смели,по простата причина,че повечето войници са гейове и психопати.Но факта,че е мароканец говори сам по себе си. Мароканците са изключителни ***,а Франция се напълни с тях.

25

Анонимен

преди 8 години

Американофобите не са доволни, че атентатора е бил спрян ат американските войници! Навити са да е изтрепал десетки, само и само да не се каже една добра дума за янките! Деградирали жужански ***!

24

Венелин

преди 8 години

Американци в отпуск обезвреждат нападател, екшън герои пострадал и други сценарии за холивудски филми. Фактите - двама тежка ранени, да не говорим за новата порция шок и ужас. Накратко - нападателят си е изпълнил мисията. И това ще продължава.

23

Анонимен

преди 8 години

АтентАтора - французин с марокански произход . Не е от влак в Париж, а се е качил във влака Брюксел - Париж и веднага е влязъл в тоалетната да си зареди оръжието !

22

Одисей 1

преди 8 години

Добре че бяха ДВАМАТА АМЕРИКАНСКИ ВОЙНИЦИ отпускари , аре да бъдем поне веднъж честни и точни иначе с този калашник много поразии може да направи .Били са на точното място в точното време и слава Богу са се справили добре

21

Анонимен

преди 8 години

29 Нещо май си се пообъркал , какво френско сериалче , става дума за игарлния филм и изобщо не играе роля на мъжкар там

20

Анонимен

преди 8 години

При атаката е ранен и 60-годишният френски актьор Жан-Юг Анлад, известен от филма "Никита". Той се порязал докато разбивал стъклото на аварийната спирачка.Хахахахаха! Иначе в Никитата беше мъжкар. Не беше лошо сериалчето.

19

www

преди 8 години

До Анонимен 26Точно това имах предвид! Виждаш терорист и това е безспорно. Максимално бързо му скачаш и се опитваш да го обезвредиш. Всичкото това става в условия на неизвестност.1. Не знаеш дали е сам. Обикновено при такива атентати не са!2. Нямаш бекъп, не можеш да разчиташ на възрастна жена да се нахвърли като лъвица върху онзи, с който се бориш.Веднага давам контрапример със скандинавската полиция. Един пуца с автомат, те не могат да запалят лодката и чакат подкрепления. Резултатът...

18

www

преди 8 години

Анонимен 25Упътването и настаняването е едно на ръка. Но според мен на такива влакове се качваш след проверка за железария, както и на багажа, ама не знам днес как е? Може да са се променили процедурите по сигурността. По някое време беше като на летищата.

17

Анонимен

преди 8 години

Плюете по американските военни, ама това се казва смелост - да скочиш в неизвестното.Нашите военни само в едно са по добри - пиенето и реването за по големи заплати и пенсии.Ужас

16

www

преди 8 години

Сещам се, че ако бяха полицаи, щяха да се разбягат като поганци и след това оня ненормални щеше да избие маса народ. Просто късмет, че са били военни и че са били близо до вратата.

15

Дедо Гого

преди 8 години

Сещате ли се, какво би станало, ако не са били войниците да го неутрализират ? Касапница...

14

разследващ

преди 8 години

По първоначалния замисъл е трябвало да пътуват Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун.

13

555Хахап

преди 8 години

Хахаха Холивудски актьори ...Как на правят на луди .Ала бала...

12

Чекист

преди 8 години

... Поне се забавлявам с теб... :) ***...:)