33

Клозетник

преди 8 години

Южно корейците сами си го търсят, къде са тръгнали да правят пропаганда с говорители

32

Психофай

преди 8 години

Засекли са таратанци. Сигурно е било поредната гангам пръдня на другия дебел кореец йоджа-бльоджа.

31

Узбек до 37

преди 8 години

Чейнджбюрата в Казахстан затвориха щото собствениците им са *** и в петък следобяд клатят анонимни драскачи на глупости в днес.бг

30

Касап

преди 8 години

Таа свинкя обаче наддава много добре, до нова година ще е готова да и турят ножа.

29

Анонимен

преди 8 години

DOSTOEN SIN NA RABOTNICESKATA KLASA,KOITO MACKA KAPITALISTITE.

28

:D

преди 8 години

Ами няма как дебелака да остане по-назад от джуджето, я! Една войска им е останала, трябва да е вечно в пълна бойна готовност, щото врагът не спи. И повече военни паради, да не заглъхва грохотът на вериги в тъпанчетата на пролетариата! День авиации, день бронетанковых войск, день подлодок, день ФСБ - всеки ден в календара да е ден на нещо си!

27

ким чен грух

преди 8 години

Надявам се все пак някой в Южна Корея да прояви сдържаност и благоразумие. че ако войската на южняците поеме към Пхенян, дебелият Ким ще изкара остатъка от 7-те си дни живот в подземен бункер, с два буркана преварен ориз. След което войниците му от кожа и кости, ще му размятат дебелия *** по камънаците на Севера, чак до алеята на МиГ-овете така, че Китай и Русия хубаво да се нагледат на гнусното си болшевишко творение.

26

Анонимен

преди 8 години

А другаря Путин ще помогне ли на другаря Ким, както през 50-та направи другаря Сталин?

25

:)

преди 8 години

Ако решат, южняците и с по-меки средства могат да спретнат един преврат на дебелия, но въпроса е, че няма кой да изхранва още един куп хора, които нито могат да се включат в съвременно производство, нито могат да бъдат полезни някъде другаде освен на полето...

24

анти рашист

преди 8 години

Няма по-долно нещо от безродния задунайски рублофил, който уж толкова си пада по северноазиатски бантустани като Рассия и КНДР, но нищо не може да го накара да се пресели да живее там, а продължава да се гърчи в долния и презрян Запад, НАТО и Гейропа...

23

Анонимен

преди 8 години

Време е САЩ да се намесят и да заличат от картата сервенокорейската ***!Това да не са ти афганистанските и иракските овчари,жени и деца изтрепани от американските военни.Както САЩ засмукаха тиня с Куба,Иран,Египет,Венецуела,Индия,Бразилия,Аржентина,Китай,Русия,Украйна така ще засмучат тиня и със Северна Корея.

22

alexandroff

преди 8 години

Ким и Путин са в негласно състезание кой е по-по-най-непредсказуемия луд. За сега дебелият плондер води с няколко обиколко, но пък джуджето е амбициозно...

21

Анонимен

преди 8 години

Дебелият, изперкал Ким скоро ще си намери майстора, за ужас на всички прогресивни *** по света. Да се готви Путин след това.

20

Анонимен

преди 8 години

Ако се стигне до военен сблъсък м/у Северна и Южна Корея и няма употреба на ядрено оръжие Северна корея ще бъде смазана за няколко дни..............................................................................................Колкото бяха смазани Куба и Иран от САЩ,толкова ще бъде смазана и Северна Корея.Накрая САЩ клекнаха пред твърдостта на тези дърцави,въпреки наложените им санкции и решимостта им да отстояват независимостта си.

19

Анонимен

преди 8 години

Време е САЩ да се намесят и да заличат от картата сервенокорейската ***!

18

Анонимен

преди 8 години

САЩ клекнаха пред Куба и Иран,скоро ще клекнат и пред Северна Корея.А за балистичната ракета,като имат ще си я изстрелват на военни учения севернокорейците,защото са независима държава,не американски васали.САЩ като имат ядрени бомби си ги хвърлят над Хирошима и Нагазаки,избивайки хиляди невинни хора директно.За разлика от САЩ,Северна Корея досега не е изстреляла нито една балистична ракета срещу мирно население,като американците срещу Хирошима и Нагазаки.

17

Анонимен

преди 8 години

Ако се стигне до военен сблъсък м/у Северна и Южна Корея и няма употреба на ядрено оръжие Северна корея ще бъде смазана за няколко дни.

16

Анонимен

преди 8 години

до Краварче,главата ти е пълна със сърпове и чукове. С гледане на тв алфа дотам се стига.

15

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 14те не са хора, а проруска ***.

14

Чичо Съм

преди 8 години

КН"д"Р ...най краткия виц