21

Анонимен

преди 8 години

Когато Кадафи пазеше Европа от емигранти беше добре, нали? Гадно ли е сега без него? А?

20

До7

преди 8 години

Поредният гнусен ***- темата е за имигранти, той пак лае едно и също

19

До 8

преди 8 години

Русия е втора в света по брой имигранти. А в Израел се стрел на месо, особено ислямско, ако се доближиш на километър от границата

18

Анонимен

преди 8 години

Това си е направо военно нападение, с което чиновниците не искат да се справят. Естествено сметката я плащат обикновените европейци, принудени да "интегират" всякакви. А дали тези имигранъи нр носят и болести, отдавна забравени за цивилизацията зарази. Защо никой не ни пита иска ли да живеем в такава среда и с терористчма религия, на която сме сърбали попарата 5 в?!

17

НРБ

преди 8 години

Европа не може да приеме всички *** и араби!Обратно в Африка и Азия!

16

Анонимен

преди 8 години

umreli sa tezi bejanci za kirlivata evropa no tochno tq im sasipa jibota koy kakvoto see tova jine

15

Анонимен

преди 8 години

Живея в Германия и там немците са настръхнали срещу всички (не само бежанците, ами всички емигранти). Защо ли? Ами защото политиката им позволява хрантутенето на всички тези хора, които се отправят в държавата им и много често отказват да се върнат обратно. За сметка на това самите германки пък не раждат деца и гонят кариера и така генетичния материал се "обърква" от бежанците, които правят деца за помощи. Да спрат помощите и парите и всичко ще спре. Ако не работят в затвора или връщане обратно.

14

баба ти

преди 8 години

Абре народе не разбрахте ли че не сме дорасли за демокрация.затова некога дедо ми правеше така: като дойдше чуждо/заблудено/животно у наше стадо и непотърсено той го скопяваше/кастрираше/че да не ни разваля расата.язе думам а вие се сещайте. Айде....

13

Xxx

преди 8 години

Как тези политици не разбират че трябва да се отстрани причината. С войски да се наложи стабилни режими които с помощта на Европа да усмирят ситуацията.

12

калашник

преди 8 години

е да.много по лесно е да ни дават съвети как да интегрираме нашите,от това да подадат ръка на изстрадалите имигранти.това са двуличниците от европейският съюз.

11

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

До АнонименИхааааа...заработи 4.5 цента...първо се изказа по проблема и после включи Русия в негативна светлина без да има каквото и да било общо с темата. Браво !!! Аз ще агитирам да ти вдигнат тарифата на пост до 4.83 цента !!!Е КАК ДА НЯМА ОБЩО С ТЕМАТА БЕ ! ХОРА ,КОИТО БЯГАТ ОТ ВОЙНА НЕ ТРЯБВА ДА ИЗБИРАТ БОГАТИ И БЕДНИ ДЪРЖАВИ ,А ДА ТЪРСЯТ СПАСЕНИЕ ОТ ВОЙНАТА ! РУСИЯ ИМ Е ПО-БЛИЗКО ,ЗАЩО НЕ БЯГАТ ТАМ , А СА ТРЪГНАЛИ КЪМ ЗАПАДНА ЕВРОПА ,А КОЙТО МОЖЕ ДОРИ И В САЩ ,КАНАДА И ПР. !?

10

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

А ЗАЩО НЕ ПРЕДЛАГАТ *** ИМИГРАНТИТЕ СЛЕДНИТЕ УСЛОВИЯ / САМО НА МЪЖЕТЕ / ? ЩЕ ДАДЕМ НА СЕМЕЙСТВАТА ВИ УБЕЖИЩА ,НО МЪЖЕТЕ ЩЕ ПРЕМИНАТ ПРИ НАС КУРСОВЕ ЗА ВОЕННО ОБУЧЕНИЯ В РАМКИТЕ НА 3 МЕСЕЦА И СЛЕД ТОВА ВЪОРЪЖЕНИ ПРЕЗ ТУРЦИЯ ЩЕ ПРЕМИНАВАТ В СИРИЯ И ЩЕ СЕ БОРЯТ ЗА СВОБОДАТА НА РОДИНАТА СИ ! АКО ОТКАЖАТ ,ЦЕЛИТЕ СЕМЕЙСТВА НА ТОВАРНИЯ ВЛАК И ОБРАТНО !

9

Анонимен

преди 8 години

NA EMIGRANTITE I ROMITE TRIABVA DA SE POMAGA SAS VSICKO NEOBHODIMO.DOSTATACNO E DAGAVITE OT EVROPEISKIAT SAUZ DA NAMALIAT VOENNITE SI BUDGETISAS 20%I FINANSOVITE PROBLEMI VAV VRAZKA S EMIGRANTITE I ROMITE SA RESHENI.

8

Анонимен

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯКъв гурбетчия си бе столипиновец :)

7

yan

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯАми искат в Западна Европа - там са дащните третополови.

6

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

ЕВРОПА САЩ И ДРУГИТЕ ДЕМОКРАТИЧНИ И БОГАТИ СТРАНИ САМИ СА СИ ВИНОВНИ ! АКО СЕ ОБЕДИНЯТ И ЗАЕДНО ВЛОЖАТ СРЕДСТВА ЗА УНИЩОЖАВАНЕТО НА ИД И СИРИЙСКИТЕ БАШИБОЗУЦИ ВКЛ. БАШАР АСАД ,ТОГАВА ХЕМ НЯМА ДА ИМА ИМИГРАНТИ ,ХЕМ ВОЕННАТА ОФАНЗИВА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ПО-ЕВТИНА ОТКОЛКОТО ДА СЕ ПРИЕМАТ ИМИГРАНТИ ! МАМКА МУ И КЪСМЕТ ДА Е... , ВСИЧКИ ИМИГРАНТИ ИСКАТ В ЗАПАДНА ЕВРОПА И САЩ ,НИТО ЕДИН НЕ ИСКА В РУСИЯ ! ДОРИ ВЛЕЗЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ ИМИГРАНТИ СЕ НАДЯВАТ НЯКОЙ ДЕН ДА НАПУСНАТ БЪЛГАРИЯ И ДА ДОЙДАТ В ЗАПАДНА ЕВРОПА !

5

Анонимен

преди 8 години

"Ти си ***, защото ще дадеш на всички тези имигранти пари, докато безработицата е толкова висока."...Що бе? Нали ЕС се развива добре, за каква висока безработица става дума? В Белгия, една от най-богатите страни в ЕС, с по голям БВП (на глава от населението) дори от Германия?

4

МРАВКА

преди 8 години

СВАЛЯНЕ НА ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА НА СТРАНИТЕ ОТ Е.С. ЗАЩОТО СА ПРОДАЖНИ И ЗАВИСИМИ ОТ С.А.Щ. МИНИРАНЕ НА ГРАНИЦИТЕ И СТРЕЛБА ПО РЕШИЛИТЕ ДА НИНАТ НЕЛЕГАЛНО.

3

Анонимен

преди 8 години

Напишете и за проблемите с бежанците в Гърция,който става все по-сериозен. Островите от групата Додеканези /Кос, Лерос, Калимнос, Сими и т.н./ се препълниха от бежанци. Днес посред бял ден властите хванаха дори трафикант на хора с джет ски. Повечето от тях нямат документи и се представят като сирийци. Пристигат хиляди от Афганистан, Пакистан, Ирак, Иран, Алжир, Мароко...В чужди сайтове четем,че над 500 хил.са готови да преминат в Гърция от Турция.

2

мда

преди 8 години

Маргинали има навсякъде...