218

Боби

преди 8 години

До 354 До Боби 352Да русия е на 148 място по свобода на медиите, но самата класация е направена от организация която е спонсорирана от КОЙ? Естествено пак от тези чичковци и лелки дето чрез подставени лица и фирми дърцат всички големи световни сртедства за масова информация(пърдон за дезинформация и изкривяване на общественото мнение)

217

МЕЧО ПУХ

преди 8 години

КУЧЕТА гав-гав-гав. смешно читать-аннал литики.

216

До 360

преди 8 години

Не бе, ние сме ги оставили руснаците, обаче и те да ни оставят нас, както и русофилите да престанат да пропагандират колко велика е Русия и какъв велик стратег е Путин щото от ден на ден все по-ясно става какво е положението там и, че Путин е тежко далече от това да е голям стратег.

215

българофил

преди 8 години

В България няма русофили.Това са пратени *** на Кремъл .Московския извратен терорист се е побъркал.Той не само че краде територий от съседни държави но иска за тази простотия целия свят да го обича Русия просто е един ке *** в който ако заключиш руснаците ще намерят какво да ядат. Но иска още народи да заключи и останалите да лъскат тази санитарна постройка до златно-блестящо

214

АА

преди 8 години

ВАС КАКВО ИНТЕРЕСУВА КАКВО СТАВА В РУСИЯ ТУК ГЛЕДАЙТЕ ПЕНСИЯ ЖЪЛТИ СТОТИНКИ

213

До Боби 352

преди 8 години

Русия е на 148-мо място в света по свобода на словото и печата.

212

ШОПЕ

преди 8 години

Изложи се днеска много , въобще не можа да защитиш идеите си .Ама де акъл в сосороидните глави не се коси ПС - Ама КПД -то ти не оправдава плащаните ти центове !!!!!

211

Боби

преди 8 години

До Анонимен 346За разлика от Запада където практически всички средни и големи медии като не правя разлика от сайтове, блогове, радио, телевизия, кабеларки и прочие са собственост на тези които управляват - в повечето случаи чрез подставени лица и фирми. В Русия има про правителствени медии и медии собственост пак на тези същите хора от запада и пак през подставени лицаТочно тези медии пускат разни истерични "новини" и коментари. Но това означава че в РФ наистина има свобода на словото и печата

210

Анонимен

преди 8 години

Чебурашки, знаем че сте алергични към истината , но това е действителността...

209

Анонимен

преди 8 години

До ЯнисИрина Сарафова и тя ли е към сороската пропаганда ?И за какво да чета като ти ще ми го преразкажеш след това ?

208

Янис

преди 8 години

До Анонимен 347Чети бе!!!!"Ирина Сафонова притежава магазинчето за пирожките и разказва пред "Ню Йорк Таймс""!!!!!!

207

Анонимен

преди 8 години

До БобиПовдига ми се от подобни платени статии.-------"Платената" статия е от руски вестник...

206

само минавам

преди 8 години

говедата една дребна Куба , чакаха 70 години да фалира и накрая се предадоха!! Толкова са прости, че не виждат разлика между държава колкото България и държава колкото 50 Българии!!!

205

Боби

преди 8 години

Повдига ми се от подобни платени статии.1. Естествено при рашките да е по-скъпо - транспорта е на по-големи разстояния и реално при тях не се въди почти никакъв зарзават и плодове.2. Влезте в търсачката Яндекс-защото Гугъл ти връща резултати за България и си намерете някоя голяма верига магазини. Влизате в сайта и делите цените на 37 (37 рубли за 1 лев по днешен курс)3. Вносни стоки може да са и до два пъти по-скъпи от при нас но Пелмени и други традиционни руски стоки са евтини.

204

Sss

преди 8 години

До не разбирам пак 332Не е важно аз да съм добре, важно е на Вуте да му е зле.

203

??

преди 8 години

Русия , за разлика от България , е много зле! Едва се крепи, дните са й преброени! Но я ми кажете с кого светът се съобразява и , обича или мрази, за миг не може да пренебрегне??? С Русия, нали? Не с България! Що така? Хайде стига плакали чужди гробища!

202

dreamshutter

преди 8 години

До DreamTheaterПросто е по- топло тук,!!!

201

тцтцтцтцтц

преди 8 години

До Анонимен 335Какво лошо има в "КРАВАРНИКА" - откъде да започна , къде да свърша , наистина ли не знаеш , или се правиш на глупава ???Най- корумпираната , най- прогнилата , най-социално несправедливата държава от така наречените "водещи демокрации в света "

200

тцтцтцтцтц

преди 8 години

До ШопМайка ми е починала , няма как да я питам Забелязал съм , че вие *** като няма какво да кажете , започвате да ръсите глупости Ето , аз съм те попитал нещо смислено , нито съм писал някаква обида , и вместо смислен отговор , получавам някаква простотия Що така бе човек ???

199

брато

преди 8 години

До Анонимен 331 А как ще коментираш факта , че в България животът е поносим що годе само в София , а има райони , където средната заплата е 350/ 400 лв ????