91

Алекс

преди 8 години

Хаха, ***.Това ми напомня за оня откчалник в щатите дето караше танк по една магистрала. :)

90

Анонимен

преди 8 години

До АнонименВ Русия няма концлагери и никога не имало. А измислиците за Гулаг бяха разпрострянявани от петата колона и НПОтата след 90та - къде са жертвите, къде са убитите и техните близки - досега нико не се е обадил.Това е една тежка, гнусна и арогантна лъжа. Толкова голяма и немислима, та ум не ти го побира.Типично по руски!

89

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

СЕГА ПУТИН ЩЕ НАКАЖЕ ТЕЗИ ,КОИТО СА ИЗВЪРШИЛИ КОНТРОЛ И СИ ПЪХАТ НОСОВЕТЕ ТАМ КЪДЕТО НЕ ИМ Е РАБОТА ! ТОЗИ БТР ТАЙНО ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ПРЕДАДЕ НА ПРОРУСКИТЕ СЕПАРАТИСТИ ,А ОФИЦИАЛНО БТР-ът ЩЕШЕ ДА СЕ ВОДИ ОТКРАДНАТ ,БРАКУВАН ИЛИ НЕЩО ДРУГО !

88

до Shark

преди 8 години

я им кажи на неверниците кви бомбардировачи имат руснаците. Само който не е излетял той не е паднал :)Кажи им и как за 2 дни ще стигнете до Киев и след още 2 сте в Берлин :)Накрая и някой искандер може да им метнеш.

87

Пеленаци

преди 8 години

Много бързо забравя българина руския ботуш . надявам се че е при по малка група или при такива индивиди направени от руски части.. за това така им работят и мозъците .

86

Доброто

преди 8 години

До АнонименЗа Гулаг и Сибир говориме. В Гуантанамо има няколко козоеци. В Русиа е мащаба . колко българи са затрили .. жалко че не помните или не ви плащат да помните .. Но едно Белене ще направиш , ще ти се види като чалга клуба ви на село

85

Фори

преди 8 години

Америка та Америка ... Аз освен пияни руснаци тука друго не видях. Явно некой го натиска ААмерика по точката

84

Космоса

преди 8 години

До АнонименНали тва са руски солдати ве, какви Америки тука ви гонят. И водката си е била руска и БТР. Няма следи от ЦРУ или за вас има празни манерки руски . Червен терор да видят децата ви да ви запомнят ..

83

Зимната Война

преди 8 години

Я прочетете за Финландската война как ушанките за два салама загубили битката . Смешници щалко за един милион руснаци - за два салама Санчо, за два салама.

82

Доброто

преди 8 години

Поне си имат още концлагери - да ги пращат там . Избивай собствения си народ-това е чалъма

81

Четете

преди 8 години

Който е чел История - *** не люби .. да го знаете другари

80

Shark

преди 8 години

До BeleneКато не ти трябват акъли няма и ти да ръсиш акъл кой за къде да заминава, ясно! И аз се дразня от кухи *** като теб, които само акъл дават, и етикети лепя кой какъв е, а когато им се каже нещо в очите се правят на велики, дразнел се, айде ходи се скрий при някое американско ***.

79

За Ватниците с Любов

преди 8 години

До АнонименПотъва парахода на Другарите като руска подводница ...

78

Анонимен

преди 8 години

До vodkaако е бил и с мустаци значи е посланика.

77

Твари

преди 8 години

До АнонименМного дефекти по тебе има . От главата до петите си дефектен . Какво циврите тука . Ще го бъде Евро Съюза и НАТО . щеш не щеш - ще го ядеш с опаковката . само *** останаха в тая държава . Кофти матерял.

76

Анонимен

преди 8 години

До BeleneНа кой му пука за историята на троя живот и къде си си намерил място бе нещастни самотнико, тръгнал в интернет да си излива чувствата, ай сиктир на кой му дреме за теб...

75

vodka

преди 8 години

Вчера в 8.15 ч. сутринта, от входа на руското посолство излезе пиян руснак по долни ***, с червена тениска с надпис "Россия", военна фуражка и кубинки. Жена му (явно) го дърпаше да не пресича на червено, но силата надви и едвам не го сгазихме. Жалка картинка!

74

Belene

преди 8 години

До АнонименАз съм си намерил мястото вече .. не ми трябват акъли..дразня се на шамандури като теб дуалистки кибици - ако не си с Русия трябва да си с САЩ и обратното .. ама аз искам да го поставя и на едните и на другите .. и накрая на теб. твари продажни . България това е. Ни ми дреме за Обама ни за Птльо с малаката играчка .. Докато има такива като теб все някой ще ни продаде на някого .. трябва да изчезнеш някъде при братята си .. далече далече

73

Анонимен

преди 8 години

Кеф! Соросоидната *** повръща кръв!

72

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен"БТР-а се натъкнал на препятствие и спрял???Е не може да е истина - руски, супер-, хипер- БТР от 8-мо поколение, от който се плаши целия свят и да спре в някаква буца???"...Повръщай кръв, повръщай! Продължавай да се цепиш.