229

Индивидуалист

преди 8 години

Малко по малко трябва да прекратяваме слугинажа, и да правим истинска външна политика. Няма нужда все да сме сателит на една страна или друга. Мисля че има вече наченки на външа политика, но хаотични и неубедителни още.

228

Анонимен

преди 8 години

Той Путин нали щеше да строи Турецкий поток? Що не се занимава с Турците ами пак се е хванал с България? Нека първо направи цената на газта като на Турция и тогава ще приказваме пак.

227

Ани

преди 8 години

Путин първо трябва да осъзнае че с извиване на ръце не става. Първо трябва да направи цената на газта равна на цената накоято продава на Турция и тогава може да става разговор.

226

Пецо

преди 8 години

Вярно е, ако загине България, следващата е Русия.

225

375

преди 8 години

"Като гледам как са забогатели руснаците от пренос на руски газ чак да им завидиш..ха.ха" да се чете моля "Като гледам как са забогатели УКРАИНЦИТЕ от пренос на руски газ чак да им завидиш..ха.ха"

224

до 370

преди 8 години

Южен поток е пълен дубъл на газопровода минаващ през Украйна.Като гледам как са забогатели руснаците от пренос на руски газ чак да им завидиш..ха.ха А и удобно забравяш заема3.5 милиарда евра който ще плаща българския потребител...Да надали ще се печели от това.СТИГА СТЕ ЛЪГАЛИ!!

223

до 371

преди 8 години

Незная кога сте роден но ви се губят първите 15 години от живота.

222

до 363

преди 8 години

Вие от кои предатели сте?.

221

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 370Какви 400 милиона бе аланкоолу, евентуално България щеше да получи нещо, едва след 25 години след построяването на този убийствен за България проект. Съвсем скоро европейците ще затапят руските газопроводи и тогава руските *** ще шантажират себе си с миризливия си газ.

220

Анонимен

преди 8 години

България губи 400млн на година заради липсата на Южен Поток. Вместо държавите да плащат на България за транзит, България ще плаща на друга държава за транзит. Слепите прогледнаха, само тъпите НЕ

219

Анонимен

преди 8 години

Илиян Василев известен с прякора "свирката".И на децата е ясно, че козируваме на САЩ докато опъва България и затова няма Южен Поток.Сега на САЩ освен, че им харизахме златото, ще им подарим и некав газ в Черно Море. Заради красивите им очи - те пък от благодарности докараха танкове - ама не на нас, ами техни. Защото сме партньори, пък и да са сигурни, че няма да се отметнем. "Quis custodiet ipsos custodes?" или "Кой ще ни пази от пазачите?"пази Боже сляпо да прогледа

218

Анонимен

преди 8 години

Русия в момента е по-скоро мъртва отколкото жива. Както вървят нещата скоро ще и отключат SWIFT-а и тогава самозвания доктор от КГБ Путин ще трябва да констатира смъртта и и да подпише смъртния акт. Комунизма падна след 75 години мъчения, кагебизма умира в момента едва изкарал 25 години. Съвсем прав беше Бжежински когато каза че Великата Октомврийска Революция ще приключи в 2017 година с победа на белите, но този 100 годишен хаос струва поне 60 милиона души жертви на руснаците.

217

бореца

преди 8 години

Като прочетох част от написаните по-долу коментари направо се напиках от смях!То бива некомпетентност ама то граничи с малоумие и тогава да не се чудим защо ни управляват хора като Борисов,Радан,Станишев,смешника наречено цар,Симеонов и ред такива дилетанти и лаици!Ами какъвто народа такива и управниците му!

216

вирус

преди 8 години

Чета статията и пак не го разбирам тоя Илиян Василев. Тоя кои интереси защитава на Украйна или на България. Ако това е български дипломат по-добре да си закриеме посолства навсякъде.

215

Анонимен

преди 8 години

Абе то верно Боко и разградския кренвирш бъркат хапове за внос/износ амаа са надминали и колумбийските картели вече....тез хора като вземат от служебните хапчета и направо късат синджира от коментари и анализи...

214

Анонимен

преди 8 години

Брей ,брей колко сме велики , колко сме силни ,какво национално достойнство ! А в същото време *** вилнеят по селата, бежанци напират по границата, нацията се топи, армията е унищожена,младите хора напускат страната !

213

Пфууу

преди 8 години

До Т--346;А знаеш ли колко ни струва руската окупация след ДЕВЕТИ? 140 милиарда лв. Защо бре *** мръсен? Затова че ви сложиха на власт ли? От 90% собственици направихте 100% наемни работници. Направихте българите руснаци , най--лошото което природата е създала.

212

Пфуууу

преди 8 години

До T--340;Абе казвал ли ти е някой колко си глупав?

211

Анонимен

преди 8 години

До домати, краставици..Кои са приятелите на Путинистан, ушанке миризлива?

210

Анонимен

преди 8 години

Тоя путин е мн добър политик. Унищожи русия с замах! Сега и св...ки правят наред. Евала джуджка!