14

Георги

преди 8 години

Видинският кмет е от ГЕРБ!

13

дора

преди 8 години

В царството на слепците едноокият е цар. Тази крадлива сврака е погазила достойнството си на жена и човек! Не знам дали има семейство, но примерът, който дава на децата си е грозен и противен. Парите не са всичко, госпожо учителке! И дано не Ви хрумне някога да се върнете към тази благородна професия! От Вас, освен лъжлив и крадлив политик, друго не става!

12

Анонимен

преди 8 години

***, сравнете София с градовете с "червени" кметове - Враца, Монтана и Видин. Нещо? А?София с всяка измината година става все по-хубава и приветлива. Вие си щракайте с клавиатурите, не пречите на никого. И така до изборите, след тях - пак ***.

11

Анонимен

преди 8 години

Работата ми е такава, че постоянно пътувам. Обиклоли съм почти целият свят и съм видял почти всички столици.Със сто процента сигурност мога да твърдя, че по-отвратителна от София няма.Но на дошлите от село пък може и да им харесва, знам ли.

10

до 15

преди 8 години

Жалко за невежеството ти. Но понеже се опитваш да го сееш сред нормалните хора, ще те осветля, че изброените от теб "села" са КВАРТАЛИ на София. Данъците, които плащат, са по-високи дори от тези в централната част на столицата. Или не го знаеш, или просто си един платен *** - слуга на крадливата общинска пасмина! Пишеш и под други имена, един и същ несретник си!

9

Анонимен

преди 8 години

Оставането на лелчето като кмет означава поръчките да продължават да бъдат давани изклчително на обръчите фирми на Доган. Очевадно е, че тиквата е продължение на Доган още от времето когат ого направиха секретар на МВР в правителството на Сакса. Фирмата Трейс (на Доган чрез поставени лица) и турски фирми са на всяка поръчка в София.

8

Анонимен

преди 8 години

Кметке-марионетке, стига си чоплила готовото. Тази схема вече се изтърка. Какво ги правиш тези почти 2 милиарда годишен бюджет, един Господ знае. Но Той гледа отгоре и всичко вижда!

7

Анонимен

преди 8 години

Абстрахирам се от спаменето на двата общински трола, но все пак да попитам единия, дето подхвърля колко бил "направил" ГЕРБ в София. Най-точната метафора на ГЕРБавото управление е Цариградско шосе/море - похарчени милиони от Б.Б., кошмарни задръствания с месеци, в резултат - 20 см коловози до Орлов мост. "Направена" бул. Витоша - похарчени милиони, месеци блокирано преминаване, резултат - кич, вадещи се плочки и мръсотия. "Направена" от ГЕРБ Южна дъга - похарчени милиони, години задръствани и нерви, резутат - отново километрични задръствания от Младост 4 до Лозен, тонове вредни емисии, нерви н

6

до 8

преди 8 години

Ами Фънди толкова си може, все "работи, работи", "г-н Борисов помага, помага"...Това е нивото на управление на София, за съжаление, трагично. Понякога трагикомично.

5

Анонимен

преди 8 години

Червените интернет злобарчета умират от яд, че за София НАЙ-НАКРАЯ се прави нещо значимо, което се забелязва от всички хора. Тъпо, нали? Тъпо е, че друг, а не вашите господари го правят?

4

Анонимен

преди 8 години

Вчера минах оттам - настилката е ужасна -по зле и от селски мегдан....Изобщо Герберасите успяха да разбият градския ландшафт окончателно......и то е стествено, цялата управляваща върхушка воглаве кметицата са от затънтената провинция....Закъсало се е , ама какво да се прави селянията разби и бетонира всичко хубаво в България !

3

Анонимен

преди 8 години

От 1-4 продължавай да се само надъхваш.*** си е винаги ***.

2

Анонимен

преди 8 години

Дано изкара поне до изборите без нов ремонт.

1

Анонимен

преди 8 години

Добра новина е, пуска се движението. Още по-добрата е, че вече са определени фирмите които ще правят ремонтите поне 10 години напред. А фирмите са на дечицата на управниците и техните политически партньори.