34

м

преди 8 години

До АнонименАко имате книжка би трябвало да знаете как семина по ОБИКНОВЕННО кръгово. За не-обикновенното гледате знаците. Ако нямате - минавайте по пешеходна пътека, изучава се вдетската градина как е обозначена. А ако не знате нищо от това - стойте си на село и си пийте ракията.

33

м

преди 8 години

До СофиянецНикак, метрото не минава въобще от там. Най-близките метростанции са красно село и бул.България така че копането за тях определено няма да пречи на руски паметник.

32

усвоители

преди 8 години

Айде със здраве па догодина пак ремонти на същите места!

31

Софиянец

преди 8 години

Интересно как ще правят метростанция без да разкопаят току що направеното след година и половина или две. А това упражнение вече го видяхме веднъж с младосткия булевард "Александър Малинов". Но като ще се крадат предизборно пари със строителство и ще се вдига шум така ще бъде. После пак неотложен ремонт на Царградското и ...Релсвоия път по Витошка го правят всяка година по веднъж и той все си е разбит.

30

Анонимен

преди 8 години

Няма не комунисти ако е имало някога такива те са убити в лагерите край Ловеч ,Скравена ,Беляне ... не може да живееш при соца с други убеждения освен комунистическите още по малко да те приемат в школата в Симеоново където е завършил Бойко

29

Анонимен

преди 8 години

до 47Е те тия 6 милиона не са от ГЕРБ вервай ми още по малко няма такива в ръководството на ГЕРБ

28

Анонимен

преди 8 години

Кого имате предвид като пишете не комунисти Аз не знам такива да има

27

Анонимен

преди 8 години

Аз няма да гласувам Работата е ясна нищо ново

26

Анонимен

преди 8 години

Не мога да ви разбера коментарите !Едните били комунисти а другите не Ми като не са комунисти от къде са дошли!Не знам да ни управляват 20-25 г за да не са комунистиНяма човек над 45 които да не е бил комунист едно време

25

Hiter

преди 8 години

До 5 дена най-много зелените трамвайни линии ще станат черни,заради маслото от трамваите!!!

24

анонимен

преди 8 години

Така е. Но добре все пак, че е Фандъкова.А ако Борисов се върне за кмет?ИЗЕРЕТЕ ПО МАЛКОТО ЗЛО.

23

Анонимен

преди 8 години

най-якото е, че разкараха тъпите таксиджии от вътрешното платно

22

Анонимен

преди 8 години

инструкция за кръстовището ще има ли ? Диамант ли, тетраоктагоналенкубичен паралелепипед ли е ... кажете да се подготвим преди да ни се наложи да го пресечем, моля!

21

Знатния от Уиндзор

преди 8 години

До от Сидни Ав$тралияНа теб от драскане по форумите, надали ти остава време да излезеш от коптора, който обитаваш.

20

Т

преди 8 години

Ти път им правиш, те пак недоволни! Всеки знае какъв ужас беше там и колко картери се изпотрошиха на трамвайните релси. Че се краде, краде се, ама поне е с мярка, а в другите общини мярката е ... Е, знаете!

19

Анонимен

преди 8 години

Гоше, Видин затъва от 20г., все под червено управление. Накрая хората видяха моста и кой го построи и решиха най-накрая да ги разкарат тези комунисти, та да се раздвижи и града им.

18

Чинцано

преди 8 години

Трамваите никога не са се движили в локалното платно. Нито преди 30 години, нито преди 100. През 1986 г. се пробваха да ги изместят в локалното, но свършиха работата наполовина и нещата останаха така.

17

Анонимен

преди 8 години

Важното е да се работи в час пик и уикенда да се почива. А пък другите които ходят на работа да го д*хат.

16

Чиновник

преди 8 години

Дано изкара, поне до изборите. Наесен има избори, нали не сте забравили?

15

Анонимен

преди 8 години

"Въпреки вчерашния дъжд, който малко притесни изпълнителите..."Как ли строят в Япония при положение, че там ги притесняват редовни земетресения, цунамита и урагани. И пак изпълняват качествено и в срок. А Руски Паметник зимата отново ще се ремонтира за дупки.