14

Анонимен

преди 8 години

Който е стъпвал дори веднъж в Гърция , ще ви каже че ние сме на светлинни години от тях!Не можем да се мерим с тях по нищо.Ако Тиквата е решил да се докарва на европейските си покровители , защо обикновените изстрадали българи трябва да гладуват?

13

Анонимен

преди 8 години

До Т. Георгиев всъщност лава всеки 2 е предател е в ОРГИНАЛ за ГЪРЦИЯ .... не знам каква сплотенос търсиш там

12

Анонимен

преди 8 години

До ГАЙ МАРИЙ"Отписват дългове до 20 хиляди евро в Гърция"20 000?? А в България, една средна месечна пенсия е по малка от 100 ?.Жалки, мързеливи и завистливи мизерници.

11

Анонимен

преди 8 години

Глупости на търкалета- гърците били мързеливи, щото ние пък сме мнооого работливи. То и си личи по чистите ни и спретнати къщи, улици и градиниИмаше едно изследване наскоро, че гърците работят повече часове от германците.На беден и мизерен *** това му дай- да плюе и да завижда на гърците, все есдно от това ще му се оправи положението.

10

Т. Георгиев

преди 8 години

Не знам дали гърците са мързеливи, но със сигурност те са много сплотени и единни. А това е най-важното за една нация.

9

Анонимен

преди 8 години

Gastarbaiter!Nad 200 000 Balgari rabotqt v Garciq! Blagodarenie na Grackiq narod Balgarina prashta pari na decata si za da mogat da oceleqt v BG! A nie sme ne saglasni da se pomogne na nashata Sasedka! Nee vajno az da sam dobre a komshoqta dazle!

8

Наблюдател

преди 8 години

В гръцката трагикомедия невинни няма. Най-бедния да дава пари на богатия да си живее живота обаче е най-малко неморално, направо е перверзия. Помага се на такива които са пострадали от природни и други бедствия.

7

Анонимен

преди 8 години

До nobi и това може да стане

6

nobi

преди 8 години

Те пък толкова разчитаха на нас :( Сега ще се юрнат да гледат старци в България

5

Татко Барба

преди 8 години

Защо трябва да се търси виновника ,ситуацията е посрана ,това е ясно ,ангажимента за контрол на гръцките финанси е на еврокомисията ,но мисля ,че е близко до ума ,че ако гръцката икономика е добре ,това означава по добър бизнес и за българските фирми ,ще рече -ние също ще имаме полза от това .Не ми се струва правилно да плюем комшията ,по добре е да им помогнем съобразно възможностите си

4

ГАЙ МАРИЙ

преди 8 години

4е на балканите се плюем си е така ама дори китаец или исландец да питаш ще ти каже гъркът си е търтей . Как се превежда (грък) от латински в РИМ (лиглю) .... и така 2000 години .

3

Анонимен

преди 8 години

Ние пък щото сме се разработили, че пушек се вдига.

2

Анонимен

преди 8 години

те, и те така викат за нас.Абе на балканите умрем да плюем по съседа.Иначе, да, пари няма да им даваме, но не защото са мързеливи.

1

Анонимен

преди 8 години

твърде меко реално са 99 % 4е и нагоре ....