34

Анонимен

преди 8 години

Типично по "европейски" -бедните страни ще плащат задълженията на богатите! Когато стигнем нивото на Гърция ,тогава можем да говорим за "европейска солидарност"!

33

Анонимен

преди 8 години

Едно време им беряхме маслините, сега сядаме в техните кръчми и само като щракнеме с пръсти тичкат като млади сърната.

32

Бай Ганьо

преди 8 години

Лошото при нас е , че искайки да се изравним с другите, се мъчим да ги принизим до нашето ниво !

31

8 годишен

преди 8 години

Дъртия изпрати мама на командировка в Гърция. Не му стигали парите за ракия, да го ***.

30

гърците са долни

преди 8 години

Вижте поста на 32 - смотан нает от маляките ***. Егати тъпата Ципура, влязъл в български форум и ще нарича България ***, едно време ходих на море в Гърция ама сега да ядат бахура. Ние сме 10 пъти по-европейци от тия!!!

29

Кукувица

преди 8 години

Не мога да разбера какво се тика *** при големите. При гърците става дума за суми за които в нашата опоскана от мафията ромска махала, наречена България, не можем дори и да мечтаем.По-добре да си броим стотинките дали ще ни стигнат за трамвайно билетче и да не се бутаме при по-хитрите от нас.Ние ще даваме помощ на Гърция! Немало кой.

28

Анонимен

преди 8 години

Дайте на мене пари

27

Един Българин

преди 8 години

До Анонимен 24Ако се налага и маслините ще си носим. Не съм особен почитател на Гърция и гърлежите, но тук има бая "цековщина" и по морето. Един Слънчев бетон стига! Аман от простаци , които не предлагат нищо, но искат майка си и баща си. В Гърция се ходи заради по-дългата брегова ивица и ограничения брой тъпан***ри, които ще те занимават. Прясна риба (която се намира и у нас, но много рядко), а и за 57 лв освен сянка и шезлонг получавам и бири и масаж от китайка. Краденето също е ограничено.

26

Пешо

преди 8 години

Гърция? Ко? Не!

25

Анонимен

преди 8 години

Борба за интересите и правата на народа се прави само със сплотена нация. В България борба и революция не стават. Защо? Двама са малко, трима са много.Третия винаги е доносник, продажник.

24

ха-ха-ха

преди 8 години

До 23-българин!Много си *** Саше.Ама много.Докато има *** като тебе , гърците ще реват и ще харчат , а ти *** ще им плащаш сметките и ще се гордееш че спазваш европейските заповеди.Признай си , че си *** герберунгел.То други всъщност и няма.

23

Анонимен

преди 8 години

Сплотена българска нация, като в Гърция няма.Има много злобни и завистливи човечета, които все още се срамуват за произхода си и се опитват да фалшифицират историята.

22

24

преди 8 години

И каква е връзката? Немците също са против парите от данъците им да отиват в Гърция, но тази година ОТНОВО беше пълно с немци в Гърция. Морето е хубаво, плажовете са чисти и уредени, храната е перфектна, защо да не отида там? За да ти се напълни хотелчето на Ахтопол? Не ме разсмивай, моля те :)

21

до неразбралите

преди 8 години

Гърците са по взимането,не са по връщането!

20

българин

преди 8 години

До 22:Бил съм и в българско и в гръцко село. До днес, НЕ СЪМ ВИДЯЛ ГРЪК ДА РАБОТИ СЕЛСКОСТОПАНСКА РАБОТА. Виждал съм гърци да си поливат градината с питейна вода, това е най-близкото до такава работа, което съм ги виждал да вършат. Общо взето, да, мързеливи са, май по селата повече, отколкото в градовете. У нас май също е така. Това са плодовете на "левите" идеи и политика. А иначе, работил съм с много работливи гърци, също и с работливи българи. Но са малцинство - и в Гърция и у нас.

19

българин

преди 8 години

До Анонимен 18:Ами, тогава, защо през тези "светлинни години" реват тия гърци за много милиарди евро, та да можели да си плащат заплатите, да имало пари в банките им и т.н. ти казваш, много са по-добре от нас, значи нямат нужда от помощ, да си връщат дълговете и да си живеят "на светлинни години от нас". Да?Апропо, "стъпвал" съм в Гърция 10-ина пъти - и в командировка и като турист.

18

:)

преди 8 години

Разходете се из едно гръцко село, след това идете в едно българско. После елате да ми кажете колко мързеливи са гърците и колко сме работни ние. Идете на БГ плаж, топнете се в кафявата води, платете 30 лева на потна мутра и елате да ми кажете, че в Гърция е лошо и ги мързи.

17

Анонимен

преди 8 години

Набирам РАБОТЛИВИ българи за работа в маслинено ТКЗС в Гърция. Заплащане срещу подслон и прехрана. Закуска,обед и вечеря (морска водица с лед, маслини и солена хамсия) на тумбак. All Inclusive!

16

Аз Малдив

преди 8 години

Кви гърци, кви пет лева?Писмото в което искат пари, не сме го получили. Точка!

15

Анонимен

преди 8 години

До Брей..., не нас ни краде руската мафия с БКП слугите си . преди да се домъкнат те БГ е тройно по богата от гърция